![]() |
Re: Ce vor barbatii?
mei!chestia cu gasitul partenerei(partenerului)e ca o loterie.
si nu trebe neaparat sa fie rupta(rupt ) din soare,e ca la banca -cind tragi linie si ajungi la concluzia ca sint mai multe bune decit rele atunci .... trageti si voi concluzia:D |
...femeia,kre intr-adevar primeste atentie,nu se poate plictisi...doar k este oarecare diferenta intre atentia adevarata,si aia prefacuta...
|
Quote:
|
Orice femeie merita atentie, nu suport prefacutele care spun ca te iubesc si ca esti totu pt ele si defapt tzeapa ca e buna de gura doar , dar asta este , nu am intlnit de astea pana acuma si nici nu vreau sa intalnesc ! respect !
|
Quote:
|
Quote:
Stii ca tu esti o persoana deosebita pentru mine din mai multe puncte de vedere. As putea spune "defecta".:twisted: Asa ca nu mai zice de tine. |
:D :D :D ...luv ya too....
|
eu nu stiu ce vor barbatii in general dar stiu ce vreau eu: o femeie sincera de la A la Z
pana acum n-am gasit si fie vorba intre noi, nici nu cred ca exista... dar eu caut...:) |
Quote:
Vb cand vei avea 80.Probabil vei cauta in continuare. |
...oricum,numai pana atunci va fi si el fericit,pana ce cauta!!!:D
|
intre timp am facut ceva compromisuri...
dar stii tu! curiozitatea... oare chiar nici una? deci caut! |
.........ce vor barbati inafara de sex??????:?: :?: :?: .................buna intrebare.......pai vor si ei sa fie iubiti......sa li se permita se mai iasa cate-o seara cu baieti la o bere(liniutza:peace: ),fara o prea mare si inutila discutie de genu......iara pleci.......cand vi????........vin si eu:evil: .......sa nu stai mult ca......:?: ..........mai avem si noi nevoia sa zburam cu talpa pe acceleratie.....sa mai visam la cate un ferarri enzo........!!!!!
|
Quote:
|
:D :D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu te sup pe mine , da` e si normal....poi cum adik....dau un ex...prietenul meu in loc sa se intalneasca cu mine se duce sa bea bere cu baietii...poi sa dea draq.....hmmmm |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Good point Trixi,dar aici intervin mai multe variabile cum ar fi:-intr-o relatie serioasa(cu ceva vechime) se fac si mici compromisuri,mici minciuni nevinovate(recunoscute ulterior),apar momente in care unul sau celalalt trebuie sa ierte mai mult decat de obicei.Tot secretul e sa nu apara excese si sa se gaseasca un echilibru intre compromisuri,minciuni si recunoasterea greselilor. PS.Nu vorbesc din reviste sau telenovele,doar ceea ce am invatat singur. |
...yeap,cam asta incercam sa-i sugerez si eu...k f multi fac greseala sa tot largeasca limitele libertatii...apoi,cind o au,imediat se apuca d bocit la "cum sa uiti persoana iubita" :x
...de altfel,vb si eu dupa cele traite d mine.ani d zile tot asta am auzit:da' ce treaba ai tu,ce treaba am eu?...ocupa-ti timpul liber...nu ma tot bate la cap...(si crede-ma nu sunt femeia tipica,kre toata ziua e crizata)...apoi mi-am facut eu o viata....si EL intr-o zi s-a trezit k am mai multi prieteni k el...si primeste explicatii exact cit a dat el 10 ani d zile....si nici asa nu e bine!!!!acum ar vrea sa-mi zica...dar nu ma mai intereseaza!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
...este extrem d usor d evitat!NICIODATA sa nu crezi k tii tu toate fringhiile in mina ta...NICIODATA sa nu te culci p o ureche,gindindu-te k ce rost are sa-ti bati capu' cu femeia ta,k oricum e a ta....si niciodata sa nu crezi k STII ce este in capul ei!!!!!!!!!!;)
|
Quote:
Poate ne invatam dracu minte odata si ne facem toti homalai... |
Quote:
|
Quote:
vad k tre sa scot iara stilul trixi...deci am vrut sa zic k, atunci cind esti la faza d agatat,alinti femeia zi si noapte..apoi cind stii k e a ta...atunci cind ai chef...apoi dupa ceva timp,cind incepi sa-i vb frumos...ea deja stie k ai facut ceva..si de fapt incerci sa previi furtuna... si sa-mi explice cineva si mie...dc credeti voi k numai atunci puteti avea incredere intr-o femeie,daca sunteti convinsi k o controlati d tot??? |
Quote:
Cred ca aveti o virgulitza la neuroni : cum are cineva incredere intr-o femeie aceasta isi si bate joc de el. Nu generalizez.Mai am vreo 60 de ani de cautat femeia perfecta...:) |
aha...increderea inseamna:ce p...a mea sa ma mai rup degeaba,k ea oricum sta si ma asteapta k proasta....
|
Quote:
Hmmm:evil: |
Barbatii vor in primul rand sa fie barbati si sa fie tratati ca atare.
|
Quote:
Viata este mult prea complexa pentru pentru a putea fi definita.Un rezumat al paginilor scrise aici ar insemna o frimitura din tot intregul.Parerea mea este ca nu exista "relatia perfecta".Fiecare relatie poate fi perfecta daca cei ce o au o considera asa.Nu este obligatoriu ca acea relatie pe care cineva o considera perfecta sa fie la fel si pentru mine,ne asemanam dar nu suntem la fel. Ce vor barbatii??.......destul de greu de raspuns. Eu vreau o femeie nu foarte frumoasa nici foarte proasta,cu ceva atitudine dar nu tare-n gura,energica,capabila sa-mi descopere defectele si sa le accepte,sa ma iubeasca si sa-mi dea motive s-o iubesc si eu. De fapt nu mai vreau pentru ca o am deja!!!!!!!!!!! |
Bravo!Ai grija d ea..si d relatia voastra! ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cel mai frumos raspuns pe care l`am citit pana acum pe forum ;) |
ai dreptate Devilish...omul asta gandeste bine....ai asa ar treb sa gandeasca mutli :peace:
|
:lol: auzi mah ma face om ....eu sunt zeitza dak nu ai inteles =))):twisted:
|
m`am referit la GTA k gandeste bine :evil_laug
|
suck me then :lol:....cause i`m a candy
|
:blahblah::blahblah::blahblah::blahblah: