Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

DASCALUGABRIEL 04-10-06 21:49

Re: Ce vor barbatii?

mei!chestia cu gasitul partenerei(partenerului)e ca o loterie.
si nu trebe neaparat sa fie rupta(rupt ) din soare,e ca la banca -cind tragi linie si ajungi la concluzia ca sint mai multe bune decit rele atunci .... trageti si voi concluzia:D

Trixi 04-10-06 21:50

...femeia,kre intr-adevar primeste atentie,nu se poate plictisi...doar k este oarecare diferenta intre atentia adevarata,si aia prefacuta...

bluey 04-10-06 21:52

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 574982)
...femeia,kre intr-adevar primeste atentie,nu se poate plictisi...doar k este oarecare diferenta intre atentia adevarata,si aia prefacuta...

Dar daca apare un BMW nou in oraaas?????

DolusD 04-10-06 21:53

Orice femeie merita atentie, nu suport prefacutele care spun ca te iubesc si ca esti totu pt ele si defapt tzeapa ca e buna de gura doar , dar asta este , nu am intlnit de astea pana acuma si nici nu vreau sa intalnesc ! respect !

Trixi 04-10-06 21:59

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 574984)
Dar daca apare un BMW nou in oraaas?????

nici ptr mine nu a aparut bmw-ul ala care sa inlocuiasca un omul,d la cine primesc ATENTIA ADEVARATA!!!;)

bluey 04-10-06 22:09

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 574996)
nici ptr mine nu a aparut bmw-ul ala care sa inlocuiasca un omul,d la cine primesc ATENTIA ADEVARATA!!!;)

Nu mai zic nimic.
Stii ca tu esti o persoana deosebita pentru mine din mai multe puncte de vedere.
As putea spune "defecta".:twisted:
Asa ca nu mai zice de tine.

Trixi 05-10-06 00:03

:D :D :D ...luv ya too....

dmn 05-10-06 15:01

eu nu stiu ce vor barbatii in general dar stiu ce vreau eu: o femeie sincera de la A la Z
pana acum n-am gasit si fie vorba intre noi, nici nu cred ca exista... dar eu caut...:)

bluey 05-10-06 15:27

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 575800)
eu nu stiu ce vor barbatii in general dar stiu ce vreau eu: o femeie sincera de la A la Z
pana acum n-am gasit si fie vorba intre noi, nici nu cred ca exista... dar eu caut...:)

Te intelegeam daca aveai 15 ani sa cauti asa ceva.
Vb cand vei avea 80.Probabil vei cauta in continuare.

Trixi 05-10-06 15:31

...oricum,numai pana atunci va fi si el fericit,pana ce cauta!!!:D

dmn 05-10-06 15:32

intre timp am facut ceva compromisuri...
dar stii tu! curiozitatea... oare chiar nici una? deci caut!

danutSZY 14-10-06 03:05

.........ce vor barbati inafara de sex??????:?: :?: :?: .................buna intrebare.......pai vor si ei sa fie iubiti......sa li se permita se mai iasa cate-o seara cu baieti la o bere(liniutza:peace: ),fara o prea mare si inutila discutie de genu......iara pleci.......cand vi????........vin si eu:evil: .......sa nu stai mult ca......:?: ..........mai avem si noi nevoia sa zburam cu talpa pe acceleratie.....sa mai visam la cate un ferarri enzo........!!!!!

DolusD 14-10-06 12:29

Quote:

.........ce vor barbati inafara de sex?????? .................buna intrebare.......pai vor si ei sa fie iubiti......sa li se permita se mai iasa cate-o seara cu baieti la o bere(liniutza ),fara o prea mare si inutila discutie de genu......iara pleci.......cand vi????........vin si eu .......sa nu stai mult ca...... ..........mai avem si noi nevoia sa zburam cu talpa pe acceleratie.....sa mai visam la cate un ferarri enzo........!!!!!
Deacord cu tine ! dar cu femeile tre` sa duci o munca de convingere de te doare pumnu 2 ore dupa :D :D :D hehehe , glumeam , dar ele nu prea intzeleg treaba asta ! respect !

danutSZY 14-10-06 15:11

:D :D
Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 585449)
Deacord cu tine ! dar cu femeile tre` sa duci o munca de convingere de te doare pumnu 2 ore dupa :D :D :D hehehe , glumeam , dar ele nu prea intzeleg treaba asta ! respect !

cu buna si frumosu se poate......o floare ......un pupic dulce ......:blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: ........se poate.....greu dar nu imposibil:D

DolusD 15-10-06 16:56

Quote:

cu buna si frumosu se poate......o floare ......un pupic dulce ...... ........se poate.....greu dar nu imposibil
Nu e imposibil dar e destul de greu , depinde si de femeie si de cat de crizista e ! Pe mine femeie ma lasa sa ies cu baietzii cand vreau dar se supara daca vb cu ea de dimineatza si ii zic ca ne intalnim la ora X si pe urma o sun si ii zic ca nu ne mai intalnim ca ies cu baietzii atunci se supara ! respect !

Sasha_z 15-10-06 21:48

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 586546)
Nu e imposibil dar e destul de greu , depinde si de femeie si de cat de crizista e ! Pe mine femeie ma lasa sa ies cu baietzii cand vreau dar se supara daca vb cu ea de dimineatza si ii zic ca ne intalnim la ora X si pe urma o sun si ii zic ca nu ne mai intalnim ca ies cu baietzii atunci se supara ! respect !

nu te sup pe mine , da` e si normal....poi cum adik....dau un ex...prietenul meu in loc sa se intalneasca cu mine se duce sa bea bere cu baietii...poi sa dea draq.....hmmmm

danutSZY 15-10-06 22:05

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 586830)
nu te sup pe mine , da` e si normal....poi cum adik....dau un ex...prietenul meu in loc sa se intalneasca cu mine se duce sa bea bere cu baietii...poi sa dea draq.....hmmmm

pai mai avem si noi nevoie de putina libertate!!!!!!!!!

Trixi 15-10-06 23:10

Quote:

Originally Posted by danutSZY (Post 586854)
pai mai avem si noi nevoie de putina libertate!!!!!!!!!

...fii atent o secunda!daca peste putin timp te-ai trezi si tu,k nu te mai intreaba,e perfect linistita...ba chiar,fara nici o explicatie,merge si ea dupa treaba ei,in ciuda faptului,k ti-a zis k te asteapta acasa...oare,ma intreb si io,asa,ce fata ai face?te-ai bucura tu d "libertatea"asta???:rolleyes2

GTA 16-10-06 01:14

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 586918)
...fii atent o secunda!daca peste putin timp te-ai trezi si tu,k nu te mai intreaba,e perfect linistita...ba chiar,fara nici o explicatie,merge si ea dupa treaba ei,in ciuda faptului,k ti-a zis k te asteapta acasa...oare,ma intreb si io,asa,ce fata ai face?te-ai bucura tu d "libertatea"asta???:rolleyes2

Good point Trixi,dar aici intervin mai multe variabile cum ar fi:-intr-o relatie serioasa(cu ceva vechime) se fac si mici compromisuri,mici minciuni nevinovate(recunoscute ulterior),apar momente in care unul sau celalalt trebuie sa ierte mai mult decat de obicei.Tot secretul e sa nu apara excese si sa se gaseasca un echilibru intre compromisuri,minciuni si recunoasterea greselilor.

PS.Nu vorbesc din reviste sau telenovele,doar ceea ce am invatat singur.

Trixi 16-10-06 10:25

...yeap,cam asta incercam sa-i sugerez si eu...k f multi fac greseala sa tot largeasca limitele libertatii...apoi,cind o au,imediat se apuca d bocit la "cum sa uiti persoana iubita" :x
...de altfel,vb si eu dupa cele traite d mine.ani d zile tot asta am auzit:da' ce treaba ai tu,ce treaba am eu?...ocupa-ti timpul liber...nu ma tot bate la cap...(si crede-ma nu sunt femeia tipica,kre toata ziua e crizata)...apoi mi-am facut eu o viata....si EL intr-o zi s-a trezit k am mai multi prieteni k el...si primeste explicatii exact cit a dat el 10 ani d zile....si nici asa nu e bine!!!!acum ar vrea sa-mi zica...dar nu ma mai intereseaza!!!!!

danutSZY 16-10-06 14:45

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 586918)

perfecta dreptate ai dar intr-o relatie de 3,5 ani se poate atata timp cat exista incredere unul in celalalt......nu mi sa intamplat niciodata in acesti 3,5 ani sa mint ca plec acolo desi eu plec in total alta parte.....este valabil vice-versa!!!!!

bluey 16-10-06 14:51

Quote:

Originally Posted by danutSZY (Post 587414)
perfecta dreptate ai dar intr-o relatie de 3,5 ani se poate atata timp cat exista incredere unul in celalalt......nu mi sa intamplat niciodata in acesti 3,5 ani sa mint ca plec acolo desi eu plec in total alta parte.....este valabil vice-versa!!!!!

Sa vezi cum e sa ti-o iei exact atunci cand ai mai multa incredere in celalalt si ai impresia ca nu se mai poate intampla nimic.

Trixi 16-10-06 14:58

...este extrem d usor d evitat!NICIODATA sa nu crezi k tii tu toate fringhiile in mina ta...NICIODATA sa nu te culci p o ureche,gindindu-te k ce rost are sa-ti bati capu' cu femeia ta,k oricum e a ta....si niciodata sa nu crezi k STII ce este in capul ei!!!!!!!!!!;)

bluey 16-10-06 15:11

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 587427)
...este extrem d usor d evitat!NICIODATA sa nu crezi k tii tu toate fringhiile in mina ta...NICIODATA sa nu te culci p o ureche,gindindu-te k ce rost are sa-ti bati capu' cu femeia ta,k oricum e a ta....si niciodata sa nu crezi k STII ce este in capul ei!!!!!!!!!!;)

Spus de o femeie: sa nu ai niciodata incredere intr-o femeie.
Poate ne invatam dracu minte odata si ne facem toti homalai...

dmn 16-10-06 16:47

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 587441)

... nu nu!! :) mai bine mintit decat f****... :):)

Trixi 16-10-06 17:00

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 587441)

aloooo!daca zic,sa nu te culci p o ureche,inseamna sa nu ai incredere in femei???ia mai gindeste-te o data....pls!
vad k tre sa scot iara stilul trixi...deci am vrut sa zic k, atunci cind esti la faza d agatat,alinti femeia zi si noapte..apoi cind stii k e a ta...atunci cind ai chef...apoi dupa ceva timp,cind incepi sa-i vb frumos...ea deja stie k ai facut ceva..si de fapt incerci sa previi furtuna...
si sa-mi explice cineva si mie...dc credeti voi k numai atunci puteti avea incredere intr-o femeie,daca sunteti convinsi k o controlati d tot???

bluey 16-10-06 17:04

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 587608)
aloooo!daca zic,sa nu te culci p o ureche,inseamna sa nu ai incredere in femei???ia mai gindeste-te o data....pls!
vad k tre sa scot iara stilul trixi...deci am vrut sa zic k, atunci cind esti la faza d agatat,alinti femeia zi si noapte..apoi cind stii k e a ta...atunci cind ai chef...apoi dupa ceva timp,cind incepi sa-i vb frumos...ea deja stie k ai facut ceva..si de fapt incerci sa previi furtuna...
si sa-mi explice cineva si mie...dc credeti voi k numai atunci puteti avea incredere intr-o femeie,daca sunteti convinsi k o controlati d tot???

N-are legatura controlul cu increderea.Oricum mie asa mi s-a intamplat de fiecare data.
Cred ca aveti o virgulitza la neuroni : cum are cineva incredere intr-o femeie aceasta isi si bate joc de el.
Nu generalizez.Mai am vreo 60 de ani de cautat femeia perfecta...:)

Trixi 16-10-06 17:07

aha...increderea inseamna:ce p...a mea sa ma mai rup degeaba,k ea oricum sta si ma asteapta k proasta....

bluey 16-10-06 17:55

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 587618)
aha...increderea inseamna:ce p...a mea sa ma mai rup degeaba,k ea oricum sta si ma asteapta k proasta....

Exact : stau si muncesc ca prostu ca ea e cuminte acasa si nu umbla creanga...
Hmmm:evil:

SEBASTIAN 16-10-06 22:37

Barbatii vor in primul rand sa fie barbati si sa fie tratati ca atare.

GTA 17-10-06 01:05

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 588104)
Barbatii vor in primul rand sa fie barbati si sa fie tratati ca atare.

Viata este mult prea complexa pentru pentru a putea fi definita.Un rezumat al paginilor scrise aici ar insemna o frimitura din tot intregul.Parerea mea este ca nu exista "relatia perfecta".Fiecare relatie poate fi perfecta daca cei ce o au o considera asa.Nu este obligatoriu ca acea relatie pe care cineva o considera perfecta sa fie la fel si pentru mine,ne asemanam dar nu suntem la fel.

Ce vor barbatii??.......destul de greu de raspuns.

Eu vreau o femeie nu foarte frumoasa nici foarte proasta,cu ceva atitudine dar nu tare-n gura,energica,capabila sa-mi descopere defectele si sa le accepte,sa ma iubeasca si sa-mi dea motive s-o iubesc si eu.

De fapt nu mai vreau pentru ca o am deja!!!!!!!!!!!

Trixi 17-10-06 01:08

Bravo!Ai grija d ea..si d relatia voastra! ;)

GTA 17-10-06 02:06

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 588310)
Bravo!Ai grija d ea..si d relatia voastra! ;)

Multumesc!!Sper sa mearga tot asa ....oricum avem o intelegere....eu am grija de ea si ea are grija de relatia noastra...:P...glumeam.

aleks 18-10-06 09:12

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 588308)

Eu vreau o femeie nu foarte frumoasa nici foarte proasta,cu ceva atitudine dar nu tare-n gura,energica,capabila sa-mi descopere defectele si sa le accepte,sa ma iubeasca si sa-mi dea motive s-o iubesc si eu.

imi place si definitia, si concluzia ta, bravo ;)

d3vilish_lips 26-10-06 15:22

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 588308)
Viata este mult prea complexa pentru pentru a putea fi definita.Un rezumat al paginilor scrise aici ar insemna o frimitura din tot intregul.Parerea mea este ca nu exista "relatia perfecta".Fiecare relatie poate fi perfecta daca cei ce o au o considera asa.Nu este obligatoriu ca acea relatie pe care cineva o considera perfecta sa fie la fel si pentru mine,ne asemanam dar nu suntem la fel.

cel mai frumos raspuns pe care l`am citit pana acum pe forum ;)

Sasha_z 26-10-06 15:24

ai dreptate Devilish...omul asta gandeste bine....ai asa ar treb sa gandeasca mutli :peace:

d3vilish_lips 26-10-06 16:54

:lol: auzi mah ma face om ....eu sunt zeitza dak nu ai inteles =))):twisted:

Sasha_z 26-10-06 17:10

m`am referit la GTA k gandeste bine :evil_laug

d3vilish_lips 26-10-06 17:12

suck me then :lol:....cause i`m a candy

Sasha_z 26-10-06 19:00

:blahblah::blahblah::blahblah::blahblah:

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning