![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
frumos filmu morph ... bv mosule ... ;)...
|
Foarte tare realizat filmuleul, foarte frumos...
Felicitari man, si astept sa o vad live..:D..si pana o vad prevad ca o sa mai evolueze 8) |
A VENIT MOSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Ia ghiciti ce mia adus? :X :X :X :X :X :X :)) POZE CAND AJUNG ACASA!!!
|
Pai zi ce ti-a adus! Poze ca poze...da zi! :) Suspensie?
|
bogdane daca ai nevoie de ajutor sunt pe acasa zilele astea ;) ziceai si de un filmulet:) paote dragem si o fuga la piatra daca ai timp;)
|
O sa facem un filmulet....sper...ai sa ma poti ajuta la filmat, probabil...dar dupa ce o sa isi faca actorul principal intrarea in scena (adica zapada)...vedem noi...si sper sa tragem o fuga pana la piatra...vedem vedem.
|
Dar spune o data ce ti-a adus mosu'...ne lasi asa in aer :D
Suspensia,sau ce ti-a adus ? Ca suspensia o asteptai de multa vreme... :) |
Foarte fain filmuletul de prezentare. Felicitari
|
Pai tu ce crezi??? SUSPENSIA!!!! O asteptam de foarte mult timp :) si a ajuns exact astazi...cand ma impacasem cu gandul ca plec acasa fara ea...ce sa mai zic...arata criminal...si deabea astept sa o pun pe masina...nu inainte sa fac niste poze...nu am mai apucat sa ii fac poze in seara asta cum ziceam azi mai devreme dar e timp si maine!!! Va salut cu respect
|
pai si nu stii mah si tu sa dai un telefon...?
Cand o aduci, tree sa ii facem urgent o sesiune foto, asa cum merita;) |
hai odata ... poze cu suspensia :D
si intrebare .... cu cati mm iti coboara masina ? fata/spate |
:D:D:D
frumos filmuletul cu prezentarea... astept sa vad ce iese din schemele alea... |
pai ...vii la piatra vinerea asta ?:) ....facem si o mica sedinta foto ?:)
|
Moama cata posturile :) au aparut ca ciupercile dupa ploaie...hai sa o iau incetisor si sa incep sa raspund:
@Spark: O coboara de la 4 la 6 cm fata de masina stock. Eu acum pe puntea spate am si subwooferul...deci sper undeva la 5cm sa zicem...oricum...suspensia e 40/40mm. (Si asta a fost unul dintre motivele pt care am ales APEX...pentru ca ori erau 35/35 ori erau 60/35, care nu imi conveneau deloc btw) @eddycdk: Ms fain! Din schemele alea ai sa vezi cam tot ce o sa se poata vedea :) Ma apuc de strans $ de pe 12 ianuarie caci de atunci incep munk :) @stefan: dude sry k azi tiam rasp la tel si tiam inchis tot atunci...dfapt ma chinuiam sa scot telefonu din buzunar si sa tin volanu drept :) iar in proces sa intamplat c sa intamplat :)....si am as fi vrut sa vin vinerea asta la piatra dar ai mei au avut alte planuri pentru mine...adik work... @all: am deschis suspensia...am pozato de park era THE HOOLY ONE...dar nu am cum sa scot pozele de pe telefon caci miam lasat card readeru la bucuresti :(((...deci sunt poze...dar p telefon si as vrea sa le sharuiesc cu voi...dati solutii si le vedeti :D Va salut cu respect, nb |
nu am urmarit tot thread`u`, dar din cate am vazut masina nu a fost ingrijita pana a ajuns in mainile tale.
Acum chiar arata impecabil... e o masina marfa... In legatura cu suspensiile si eu am ales tot Apex... Sa le poarte cu placere masina ta!!! ;) Spor la treaba |
1 Attachment(s)
Firma se cheama A'PEXi decat ca de cele mai multe ori I-ul de la sfarsit e facut alb,se vede doar conturul,si nu prea se vede litera,dar firma se cheama APEXI nu APEX !!
|
|
3 Attachment(s)
Quote:
Deci cum ziceam, suspensia e APEX si arata exact ca in poza atasata (desi nu is poze cu ale mele exact...am uitat card readeru la buc si nu pot scoate pozele....) Si pentru a nu face confuzii: APEXI: http://images.google.ro/images?um=1&...=apexi&spell=1 APEX: http://images.google.ro/images?um=1&...3utare+Imagini |
ti-ai pus suspensiile ?:)
|
Everybody asks me that....NU :D Nu leam pus din 2 motive... 1) Nu am avut timp (if you can belive it)...am avut numai treaba cu ai mei...2) Ajutorul, tata in situatia asta, nu are cand sa ma ajute...3) o parte din mine vrea sa le puna la primavara...caci iarna mai mult rau fac decat bine...oi vedea...dar slabe sanse..
Ce doream sa scriu defapt... CRACIUN FERICIT!!! |
Craciun fericit si tie,si imi cer scuze pt confuzia creata !!
Sa-ti traiasca masinuta,cu tot cu sofer !! |
Am vazut-o de multe ori prin Roman,arata bine.Dar asta vara intr-o seara se auzea tare de tot :) Ce ii facusei ?:)
|
Quote:
filtru + toba :D |
Bodyspeed is right ;) Filtru+Toba= lovely sound!!! Si toba incepe "sa se arda" din ce in ce mai bine si sunetul e din ce in ce mai frumos. In seara asta am stat km 1 minut si am ascultato...ce frumos se aude tobisca :). Pacat ca am vrut sa fac un filmulet iarna asta cu winter fun...dar nu am cameraman :((( (vad eu poate gasesc pana plec)
|
Quote:
|
Quote:
- Schimbat brat spate (sau doar bucsa...asta o am in garaj :) ) - Schimbat ambreiaj (trebuie cumparat) - Schimbat rulment roata fata (asta il am in garaj) poate si planetara (trebuie cumparata) - Schimbat partbriz - Refoliat geamurile fata (autorizata) - Montat suspensie Cand toate astea o sa fie CHECKED ficatul o sa se intoarca la origini :) pana atunci...sa treaca vreo 2 salarii :)) |
Quote:
|
ce folie autorizata pui tu pe fata ? din cate stiu eu, ultima oara (acu 2 luni) singura folie autorizata pe fata era aia antiefractie. 0%
|
Nu stiu fratica...tre sa ma consult :) ultima data cand a fost vb. stiu ca aveai voie cu minim 75% transparenta...acum daca spui tu ca 100%...asa o fi, te cred pe cuvant...pun fara autorizatie :)) nu autorizatia e problema :D (ca fara autorizatie e si asta care o am acuma) dar o schimb pentru ca atuci cand am puso...am cam zgariato...foarte finut...dar atuci cand e noapte si ploua afara (in special) e km greu cu retrovizoarele...
Numai bine sanatate si kt mai mult tuning pe 2009 monk |
unde scrie ca nu ai voie cu folie pe fata? da-mi un citat din lege....eu am autorizata 70 % ,am acte,am stick lipit intre geam si folie , lamuriti-ma si pe mine !!!
|
Vlad probabil ca sa schimbat legea...i don't know...sincer...cel mai sigur e sa intrebi pe cineva din domeniu...ei o sa iti arate negru pe alb exact...(dar avand in vedere ca tu ai stick lipit...70% nu cred ca o sa te opreasca cap de creta si o sa iti spuna "stimate...sa schimbat legea...nu mai ai voie nici cu atat...hai...jos talonu...")
In 5 min pozele promise cu suspensia :D |
6 Attachment(s)
Cum am promis...cum AM AJUNS IN BUCURESTI am si urcat pozele!
Mos Craciu cu arcuri galbene a sosit de prin Olanda...si aduce amortizoare bune la seicento YRJ. Pozelee....pozeleee... |
Ooooooo asa daaaaa! De treaba mosu' asta, noroc ca nu ardea focu' atunci cand a coborat el pe horn :lol:
Si la mine tot asa a venit, cu intarziere, dar e bine si-asa. Sa le stapanesti sanatos! Iar folie ai voie cu 90% vizibilitate pe fata, altfel nu primesti abtibild de omologare RAR pentru geamul respectiv (sau cine iti pune abtibild de omologare sub folie, o face pe pielea lui - dosar penal pentru fals in inscrisuri). Pe spate e permis cu vizibilitate 30% inclusiv luneta, aia e altceva. O sa arunc o privire la mine in autorizatie si o sa-ti spun exact procentele maxim admise de lege. Oricum, 30% inseamna bezna totala, in schimb 90% nici nu seamana a folie, e doar un fel de protectie anti-spargere, cum spunea cineva mai sus. Toate cele bune si succes in continuare! |
30% vizibilitate nu inseamna bezna totala. atat am eu pe fata si e super ok. 5% sau 1% e noapte :D
cat despre autorizatie eu stiam faza ca pe fata nu ai voie decat antiefractie de la baietii care le pun. cica e schimbata legea recent, iar daca aveai autorizatia pentru 70% vizibilitate dinainte asta nu inseamna ca acum nu te poate opri si sa iti ia talonul. in mom in care se schimba legea teoretic ai obligatia sa o cunosti si sa te supui ei (adica sa scoti folia). oricum asta cu autorizatia la folie e suntem singura tara din europa in care nu te lasa sa pui folie pe fata. |
Romania frate, ce sa ii ceri....ideea e ca din vara merg fara autorizatie si pana acum nimic...sa speram ca si pe viitor o sa fie la fel :). Oricum ce rost o sa aiba sa am folia cu autorizatie atat timp cat o sa aiba 1 motiv sa imi salte certificatul??? Deci folie neomologata...volan sport (am auzit ca iti ia cert pt asta)...si o sa imi pun si niste jate pe 14' cva mai late (nu am 14' in talon)...deci...
|
si eu am pe fata 30% vizibilitate si pe spate 5% si am acte si stick intre folie si geam ca ii autorizata rar :)) oricum cum zice morph,daca mai ai motive(jante,etc) de ce sa dai un ban in plus pe o hartie pe care nu o recunoaste ?
ps: sa ai noroc de suspensii ;) |
vedeti ca in noile taloane nu mai scrie nimic de jante :D
|
Serios vb. ??? (super tare in cazul asta)
|
creca o sa-mi pierd talonul =)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning