Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

stefan_88 12-12-08 13:06

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

frumos filmu morph ... bv mosule ... ;)...

bodyspeed 13-12-08 20:01

Foarte tare realizat filmuleul, foarte frumos...
Felicitari man, si astept sa o vad live..:D..si pana o vad prevad ca o sa mai evolueze 8)

morpheusmaster 18-12-08 13:31

A VENIT MOSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Ia ghiciti ce mia adus? :X :X :X :X :X :X :)) POZE CAND AJUNG ACASA!!!

coman razvan 18-12-08 13:32

Pai zi ce ti-a adus! Poze ca poze...da zi! :) Suspensie?

26WRC 18-12-08 13:42

bogdane daca ai nevoie de ajutor sunt pe acasa zilele astea ;) ziceai si de un filmulet:) paote dragem si o fuga la piatra daca ai timp;)

morpheusmaster 18-12-08 13:53

O sa facem un filmulet....sper...ai sa ma poti ajuta la filmat, probabil...dar dupa ce o sa isi faca actorul principal intrarea in scena (adica zapada)...vedem noi...si sper sa tragem o fuga pana la piatra...vedem vedem.

eMH 18-12-08 14:38

Dar spune o data ce ti-a adus mosu'...ne lasi asa in aer :D
Suspensia,sau ce ti-a adus ? Ca suspensia o asteptai de multa vreme... :)

lex309 18-12-08 16:51

Foarte fain filmuletul de prezentare. Felicitari

morpheusmaster 18-12-08 23:55

Pai tu ce crezi??? SUSPENSIA!!!! O asteptam de foarte mult timp :) si a ajuns exact astazi...cand ma impacasem cu gandul ca plec acasa fara ea...ce sa mai zic...arata criminal...si deabea astept sa o pun pe masina...nu inainte sa fac niste poze...nu am mai apucat sa ii fac poze in seara asta cum ziceam azi mai devreme dar e timp si maine!!! Va salut cu respect

bogddanel 19-12-08 00:25

pai si nu stii mah si tu sa dai un telefon...?
Cand o aduci, tree sa ii facem urgent o sesiune foto, asa cum merita;)

Spark 19-12-08 10:30

hai odata ... poze cu suspensia :D
si intrebare .... cu cati mm iti coboara masina ? fata/spate

eddycdk 19-12-08 10:43

:D:D:D
frumos filmuletul cu prezentarea...
astept sa vad ce iese din schemele alea...

stefan_88 19-12-08 12:03

pai ...vii la piatra vinerea asta ?:) ....facem si o mica sedinta foto ?:)

morpheusmaster 19-12-08 23:45

Moama cata posturile :) au aparut ca ciupercile dupa ploaie...hai sa o iau incetisor si sa incep sa raspund:

@Spark: O coboara de la 4 la 6 cm fata de masina stock. Eu acum pe puntea spate am si subwooferul...deci sper undeva la 5cm sa zicem...oricum...suspensia e 40/40mm. (Si asta a fost unul dintre motivele pt care am ales APEX...pentru ca ori erau 35/35 ori erau 60/35, care nu imi conveneau deloc btw)

@eddycdk: Ms fain! Din schemele alea ai sa vezi cam tot ce o sa se poata vedea :) Ma apuc de strans $ de pe 12 ianuarie caci de atunci incep munk :)

@stefan: dude sry k azi tiam rasp la tel si tiam inchis tot atunci...dfapt ma chinuiam sa scot telefonu din buzunar si sa tin volanu drept :) iar in proces sa intamplat c sa intamplat :)....si am as fi vrut sa vin vinerea asta la piatra dar ai mei au avut alte planuri pentru mine...adik work...

@all: am deschis suspensia...am pozato de park era THE HOOLY ONE...dar nu am cum sa scot pozele de pe telefon caci miam lasat card readeru la bucuresti :(((...deci sunt poze...dar p telefon si as vrea sa le sharuiesc cu voi...dati solutii si le vedeti :D

Va salut cu respect, nb

nanutzu 23-12-08 10:51

nu am urmarit tot thread`u`, dar din cate am vazut masina nu a fost ingrijita pana a ajuns in mainile tale.
Acum chiar arata impecabil... e o masina marfa...
In legatura cu suspensiile si eu am ales tot Apex...
Sa le poarte cu placere masina ta!!! ;)

Spor la treaba

eMH 23-12-08 12:17

1 Attachment(s)
Firma se cheama A'PEXi decat ca de cele mai multe ori I-ul de la sfarsit e facut alb,se vede doar conturul,si nu prea se vede litera,dar firma se cheama APEXI nu APEX !!

nanutzu 23-12-08 12:20

eu asta am comandat`o ;) http://www.apexsuspension.com/artike...ex_normaal.pdf

Si Apex e!!! ;)

morpheusmaster 23-12-08 22:01

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1937956)
Firma se cheama A'PEXi decat ca de cele mai multe ori I-ul de la sfarsit e facut alb,se vede doar conturul,si nu prea se vede litera,dar firma se cheama APEXI nu APEX !!

Stiu despre ce A'PEXi vorbesti tu...dar eu nu am asa ceva si nu am auzit in viata mea de suspensii A'PEXi.

Deci cum ziceam, suspensia e APEX si arata exact ca in poza atasata (desi nu is poze cu ale mele exact...am uitat card readeru la buc si nu pot scoate pozele....)

Si pentru a nu face confuzii:
APEXI: http://images.google.ro/images?um=1&...=apexi&spell=1

APEX: http://images.google.ro/images?um=1&...3utare+Imagini

stefan_88 24-12-08 00:11

ti-ai pus suspensiile ?:)

morpheusmaster 24-12-08 19:09

Everybody asks me that....NU :D Nu leam pus din 2 motive... 1) Nu am avut timp (if you can belive it)...am avut numai treaba cu ai mei...2) Ajutorul, tata in situatia asta, nu are cand sa ma ajute...3) o parte din mine vrea sa le puna la primavara...caci iarna mai mult rau fac decat bine...oi vedea...dar slabe sanse..

Ce doream sa scriu defapt...

CRACIUN FERICIT!!!

eMH 24-12-08 19:55

Craciun fericit si tie,si imi cer scuze pt confuzia creata !!
Sa-ti traiasca masinuta,cu tot cu sofer !!

VladM 27-12-08 18:45

Am vazut-o de multe ori prin Roman,arata bine.Dar asta vara intr-o seara se auzea tare de tot :) Ce ii facusei ?:)

bodyspeed 27-12-08 19:16

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 1944578)
Am vazut-o de multe ori prin Roman,arata bine.Dar asta vara intr-o seara se auzea tare de tot :) Ce ii facusei ?:)

admisia + evacuarea..
filtru + toba :D

morpheusmaster 29-12-08 23:23

Bodyspeed is right ;) Filtru+Toba= lovely sound!!! Si toba incepe "sa se arda" din ce in ce mai bine si sunetul e din ce in ce mai frumos. In seara asta am stat km 1 minut si am ascultato...ce frumos se aude tobisca :). Pacat ca am vrut sa fac un filmulet iarna asta cu winter fun...dar nu am cameraman :((( (vad eu poate gasesc pana plec)

VladM 30-12-08 14:49

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1948457)
Bodyspeed is right ;) Filtru+Toba= lovely sound!!! Si toba incepe "sa se arda" din ce in ce mai bine si sunetul e din ce in ce mai frumos. In seara asta am stat km 1 minut si am ascultato...ce frumos se aude tobisca :). Pacat ca am vrut sa fac un filmulet iarna asta cu winter fun...dar nu am cameraman :((( (vad eu poate gasesc pana plec)

Te ajut eu daca vrei ;))

morpheusmaster 30-12-08 23:01

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 1949368)
Te ajut eu daca vrei ;))

Ms fain man...dar ideea e ca is mai multe de facut la masina...si a ma apuca acum sa imi pun suspensia e o fitza...caci odata cu schimbarea suspensiei vreau sa schimb si un brat spate (si momentan nu am bratul :) )...odata cu montarea suspensiei vreau sa schimb si un rulment dp fata...poate trebuie si o planetare (nu stiu exact)...dar oricum...trebuie umblat la articulatia suspensiei ca sa fac asta...si odata cu suspensia scoasa (e mai mult loc) vreau sa schimb un suport la motor dp partea dreapta (ca imi bate aiurea)...+ schimbatul ambreiajului...deci is multe sa zic asa...si toate bat in aceiasi zona...deci dc sa muncesc de 2x... Is multe de facut...si in ochii mei degeaba am masina modificata daca din punct de vedere tehnic ea nu e ceas...deci o sa urmeze asa:
- Schimbat brat spate (sau doar bucsa...asta o am in garaj :) )
- Schimbat ambreiaj (trebuie cumparat)
- Schimbat rulment roata fata (asta il am in garaj) poate si planetara (trebuie cumparata)
- Schimbat partbriz
- Refoliat geamurile fata (autorizata)
- Montat suspensie

Cand toate astea o sa fie CHECKED ficatul o sa se intoarca la origini :) pana atunci...sa treaca vreo 2 salarii :))

VladM 02-01-09 00:32

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1950218)
Ms fain man...dar ideea e ca is mai multe de facut la masina...si a ma apuca acum sa imi pun suspensia e o fitza...caci odata cu schimbarea suspensiei vreau sa schimb si un brat spate (si momentan nu am bratul :) )...odata cu montarea suspensiei vreau sa schimb si un rulment dp fata...poate trebuie si o planetare (nu stiu exact)...dar oricum...trebuie umblat la articulatia suspensiei ca sa fac asta...si odata cu suspensia scoasa (e mai mult loc) vreau sa schimb un suport la motor dp partea dreapta (ca imi bate aiurea)...+ schimbatul ambreiajului...deci is multe sa zic asa...si toate bat in aceiasi zona...deci dc sa muncesc de 2x... Is multe de facut...si in ochii mei degeaba am masina modificata daca din punct de vedere tehnic ea nu e ceas...deci o sa urmeze asa:
- Schimbat brat spate (sau doar bucsa...asta o am in garaj :) )
- Schimbat ambreiaj (trebuie cumparat)
- Schimbat rulment roata fata (asta il am in garaj) poate si planetara (trebuie cumparata)
- Schimbat partbriz
- Refoliat geamurile fata (autorizata)
- Montat suspensie

Cand toate astea o sa fie CHECKED ficatul o sa se intoarca la origini :) pana atunci...sa treaca vreo 2 salarii :))

Daca nu gasesti piese iti pot face eu rost la preturi super ok ;)

monk 04-01-09 23:42

ce folie autorizata pui tu pe fata ? din cate stiu eu, ultima oara (acu 2 luni) singura folie autorizata pe fata era aia antiefractie. 0%

morpheusmaster 04-01-09 23:46

Nu stiu fratica...tre sa ma consult :) ultima data cand a fost vb. stiu ca aveai voie cu minim 75% transparenta...acum daca spui tu ca 100%...asa o fi, te cred pe cuvant...pun fara autorizatie :)) nu autorizatia e problema :D (ca fara autorizatie e si asta care o am acuma) dar o schimb pentru ca atuci cand am puso...am cam zgariato...foarte finut...dar atuci cand e noapte si ploua afara (in special) e km greu cu retrovizoarele...

Numai bine sanatate si kt mai mult tuning pe 2009 monk

vlad_VSV 05-01-09 00:03

unde scrie ca nu ai voie cu folie pe fata? da-mi un citat din lege....eu am autorizata 70 % ,am acte,am stick lipit intre geam si folie , lamuriti-ma si pe mine !!!

morpheusmaster 05-01-09 00:23

Vlad probabil ca sa schimbat legea...i don't know...sincer...cel mai sigur e sa intrebi pe cineva din domeniu...ei o sa iti arate negru pe alb exact...(dar avand in vedere ca tu ai stick lipit...70% nu cred ca o sa te opreasca cap de creta si o sa iti spuna "stimate...sa schimbat legea...nu mai ai voie nici cu atat...hai...jos talonu...")

In 5 min pozele promise cu suspensia :D

morpheusmaster 05-01-09 00:39

6 Attachment(s)
Cum am promis...cum AM AJUNS IN BUCURESTI am si urcat pozele!

Mos Craciu cu arcuri galbene a sosit de prin Olanda...si aduce amortizoare bune la seicento YRJ. Pozelee....pozeleee...

quick_5hifter 05-01-09 19:31

Ooooooo asa daaaaa! De treaba mosu' asta, noroc ca nu ardea focu' atunci cand a coborat el pe horn :lol:
Si la mine tot asa a venit, cu intarziere, dar e bine si-asa.
Sa le stapanesti sanatos!
Iar folie ai voie cu 90% vizibilitate pe fata, altfel nu primesti abtibild de omologare RAR pentru geamul respectiv (sau cine iti pune abtibild de omologare sub folie, o face pe pielea lui - dosar penal pentru fals in inscrisuri).
Pe spate e permis cu vizibilitate 30% inclusiv luneta, aia e altceva. O sa arunc o privire la mine in autorizatie si o sa-ti spun exact procentele maxim admise de lege. Oricum, 30% inseamna bezna totala, in schimb 90% nici nu seamana a folie, e doar un fel de protectie anti-spargere, cum spunea cineva mai sus.

Toate cele bune si succes in continuare!

monk 05-01-09 23:52

30% vizibilitate nu inseamna bezna totala. atat am eu pe fata si e super ok. 5% sau 1% e noapte :D
cat despre autorizatie eu stiam faza ca pe fata nu ai voie decat antiefractie de la baietii care le pun. cica e schimbata legea recent, iar daca aveai autorizatia pentru 70% vizibilitate dinainte asta nu inseamna ca acum nu te poate opri si sa iti ia talonul. in mom in care se schimba legea teoretic ai obligatia sa o cunosti si sa te supui ei (adica sa scoti folia). oricum asta cu autorizatia la folie e suntem singura tara din europa in care nu te lasa sa pui folie pe fata.

morpheusmaster 05-01-09 23:56

Romania frate, ce sa ii ceri....ideea e ca din vara merg fara autorizatie si pana acum nimic...sa speram ca si pe viitor o sa fie la fel :). Oricum ce rost o sa aiba sa am folia cu autorizatie atat timp cat o sa aiba 1 motiv sa imi salte certificatul??? Deci folie neomologata...volan sport (am auzit ca iti ia cert pt asta)...si o sa imi pun si niste jate pe 14' cva mai late (nu am 14' in talon)...deci...

vlad_VSV 06-01-09 00:50

si eu am pe fata 30% vizibilitate si pe spate 5% si am acte si stick intre folie si geam ca ii autorizata rar :)) oricum cum zice morph,daca mai ai motive(jante,etc) de ce sa dai un ban in plus pe o hartie pe care nu o recunoaste ?

ps: sa ai noroc de suspensii ;)

monk 06-01-09 23:04

vedeti ca in noile taloane nu mai scrie nimic de jante :D

morpheusmaster 06-01-09 23:34

Serios vb. ??? (super tare in cazul asta)

vlad_VSV 06-01-09 23:44

creca o sa-mi pierd talonul =)))

AB-04-ASS 08-01-09 13:38

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 1952535)
Daca nu gasesti piese iti pot face eu rost la preturi super ok ;)

Zici ca poti sa faci rost de piese de Seicento?

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning