![]() |
vsa- dar la motor ai ceva facut????????
|
vsa
pai nu am facut nimic inca la motor din trei mari motive!!!
1)mai am de pus muzica 2)la noi in tara imi e frica sa umblu la motor si as prefera sa string bani sa o duc in germania sau grecia!!! 3)cind am vrut sa pun cite ceva am primit tot felul de sugestii da la diferite firme de tunning dar fiecare imi spunea altceva despre calitatea si performanta produselor!!!NU STIU CE SA MAI CRED!!! :shock: |
vsa
Oricum multumesc inca o data la toti care apreciaza ce am facut!!!!
|
Grecia ? :shock: sunt asa tari aia in renault
Ce tuning motor ... pai pt ceva serios nu prea ai la noi (ca sa nu vorbim de costuri) ... si sa-ti pui chip, tobe, si filtru .... nu se merita ... dai bani ca sa zici si tu ca ti-ai facut tuning la motor cand de fapt ai vreo 10 cai in plus. |
vsa
Nu stiu daca grecii sunt meseriasi in laguna dar vara asta m-am imbolnavit la ce am vazut acolo in materie de tunning!!! :shock:
|
grecia polonia belgia germania etc etc. totzi sunt nebuni. le au cu tuningu.
|
vali termina cu muzica mai intai, nu te imprastia in zece directii, pt k e prea ambitios si unic proiectul tau ca sa merita sa-l faci la repezeala.
pe urma ai tu timp si de motor... |
vsa
mai aleks cam asa am sa fac ca vreau sa iasa treaba buna!!! :shock:
|
fa-ti tunning pe OBD,cel mai sigur...daca vrei info pm me.
|
Frumos VSA`ul ! E shic, cu bun gust...nu bagat pe ea toate prostiile cum sunt majoritatea masinilor tunate. Multe addons nu inseamna neapart mai frumos, iese tziganeala. Stiu din vedere vreo 2-3 taxiuri in bacau, cica \"tunate\"..hehe...cu eleroane din alea mari pe portbagaj, niste tampenii...uhh :?
Laguna rulzzz! :P |
S coupe
3 Attachment(s)
Pictures say all ! :D
|
e frumos, si am vorbit cu mecanicul care o intretine, spunea ca are cateva sute de kg in plus din accesorii adaugate...
nu se vad in poze, dar portierele sunt nichelate pe marginile interioare... au placi adaugate... era cea mai frumoasa din oras la vremea ei... pacat de problemele cunoscute de unii :wink: |
Re
Frumoasa masina nam ce sa zic intradevar o barca si o herghelie de cai.totusi e un S500 :)vreau sa stiu si eu e limitat la 250 ?sau nu ajunge pana acolo ?:P
|
hmm.. S coupe? :?
n`ar fi trebuit sa fie CL? :roll: |
Ba, cam asa ar fi trebuit sa fie Andrei, ai dreptate :)
|
Primul model s`a numit S-Coupe. Nu mai stiu exact din ce an a inceput sa se numeasca CL.
|
am vb cu proprietarul. mi se pare ca nu este limitat. are sub capota un v8. este ffff ingrijit. sa nu uitam ca proprietarul a avut inainte un bmw seria 7. ala visiniu: nls-ul. numai balene. :lol:
modelul asta de S-klasse este una din masina visurilor mele, cu 4 portiere sau cu 2. nu conteaza. :lol: |
pacat ca amandoua cam au motoarele puse in cap...
au fost cele mai frumoase masini, dar nu as fi facut compromisurile facute pentru ele... just my oppinion... :wink: |
Re:
Quote:
Ba a avut si SL negru pe la 15-16 ani si ce numai stiti ca e conducea de la 15 16 ani prin oras... |
dupa cum spunea si aleks masina a avut mari probleme cu actele de aceea nu a mai inmatriculato pe bacau(masina ia fost confiscata o perioada de timp si asta la facut sa cumpere bmw ul ala nls care pana la urma tot la niste prieteni deai lui ajuns,la elvis) oricum in afara de asta masina e super tare sa vedeti ce demaraj are si mai ales cum se aude motorul ala cand o tureaza un pic.Is curios sa vad daca face un s 600 la demaraj si viteza.
|
ce imi place cel mai mult la cristi e ca ingrijeste foarte mult masina aia nu o so vezi murdara ,nota 10 pt asta
|
eu as vrea sa vad cum demareaza un S 65 AMG :shock:
:lol: |
Slabut tare... are doar 600 de cai :lol: :lol: :lol:
|
da un rs6?
|
S 65 AMG are 612 cai.. destul peste cei ai unui RS6 ;)
|
Exista mai multe aspecte de care trebuie tinut cont cand compari 2 masini.
Nu am sa le insir in ordinea importantei, asta tine de fiecare. 1) Pret 2) Putere 3) Confort 4) Utilizare 5) Costuri Hai sa luam RS6 si S65 AMG. RS6 ----- 1) cca.100,000 EUR 2) 450 CP(vers. berlina) , 480 CP(RS6 plus - doar Avant) 3) confort excelent, tren de rulare un pic rigid, materiale dashboard high class 4) masina de 5 pers, supersport, destinata in special celor pasionati de circuit si care folosesc mult autostrada pt rutele lor 5) ridicate S65 AMG ----------- 1) cca. 180,000 EUR 2) 612 CP 3) confort excelent, materiale excelente, f multe chestii electronice ajutatoare pt sofer 4) limuzina, supersport, destinata figurilor :twisted: 5) daca ai dat vreo spargere, ca daca e afacere nu prea cred sa`ti permiti :P Dupa cum se observa, cu 2 RS6 iti poti cumpara un S65 AMG. RS6 face parte din clasa lui M5, E 55 AMG, Jaguar S-Type R - masini din acelasi palier de preturi si aprox aceleasi calitati sportive. Personal, NU cred ca RS6 poate fi comparat vreodata, in vreun anume fel, cu un S65 AMG - nu exista aspecte comune pt a le putea detasa prin alte caracteristici. Eu sunt fan Audi, dar nu din acest motiv declar ca S65 AMG e o masina care nu`si are rostul. Vreau sa aud motivul/motivele pt care cineva ar opta pt un S65 in loc de un E55 sau CLS 55 sau chiar CL 55/65 daca tot e, sa zic, fan Mercedes? S-Klasse te duce clar la gandul de limuzina de lux, mare, niciodata la supersport, la un motor care sa faciliteze asta, pe o asemenea balena. Competitie ?! Pune`ti un RS6 si un S65 AMG pe traseu si mai discutam cine iese invingator. Chiar sunt curios cum se descurca S`ul la cornere si drifting. :twisted: RS6 poate pierde la acceleratie, dar acolo vb de sutimi, max.1 sec pana pe la 150-160km/h. Peste toate, as alege oricand RS6 in loc de S65 AMG si personal, de`abia astept la anul cand Audi va lansa noul model de 550 CP(M5 killer :twisted: :twisted: :twisted: ) sa am ocazia sa`l vad in actiune pe sosele! |
hai sa se faca un m5 bituro sa vedem care e mai tare. :wink:
|
@Francezu: nu voiam sa fac o comparatie, am zis pur si simplu, ca fapt divers, pt ca era vb de Mercedes-uri ca mi-ar placea sa vad un S 65 AMG cum pleaca, la care mertan a pomenit de RS6 si i-am zis doar ca e ceva diferenta intre calutii S-ului si ai RS-ului ;)
|
pt domnu ''francezu'' ai mers intr-un s 600 pana acum ?
sa vezi cum te simti cand pleaca de pe loc si cum se simte in viraje incearca si dupa aia sa imi spui ce senzatie ai avut,mie nu imi mai venea sa ma dau jos ,o trebuit sa ma dea cu forta jos :D asta e si din faptul ca sunt masinile mele preferate cu toate ca consuma 30-50% depinzand de faptul cum mergi |
Re:
Quote:
daca se uita e doar din motive de autonomie pe traseu, nu de altceva... :wink: |
inseamna ca mai inteles gresit,eu mam referit la faptul ca puterea de care da dovada sta in consum
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Cat despre viraje...la Mercedes in general, cam de cate ori intra in actiune mai multe sisteme electronice pt a favoriza manevra, decat la Audi ? :D Cine e shofer dom`le....cunoashte! 8) =========================== sunteti off-topic. va rog eu sa continuati discutia aici |
RS6 e concurenta lui M5 la vremea lui THE FASTE'S SALOON ON THE EARTH\" sa nu uitatam totusi.
si baieti nu uitati un lucru,power is nothing without control,asa ca in linie dreapta si bunica merge adica mai pe scurt un S65 amg,CL.. e varza ca handling pe langa un M5..RS6..daca intelegeti ce vreau sa zic. |
mai to the limit-nu ne mai critici? nu ne mai injuri?
|
what's the point?
|
mai mertan vezi ca esti cam off-topic lasa ca poate o avut si baiatu o perioada mai grea si de aia sa luat de voi. :D
|
pai cam asta e treaba ca nu tin minte sa ma fi luat de cineva de aici(personal vorbind,mai mult cum nici nu va cunosc)+ ca nu imi sta in fire..
ma rog...poate unii asa isi mai pun un post la counter... :lol: |
scuze dar te-am confundat cu altcineva.
sa revenim la subiect. am vazut un bmweu negru modificat la exterior, cred ca are si la motor. mi se pare ca are nr de ag. e seria 3, e46. nu stiu mai multe. |
9 Attachment(s)
:D
|
bmwu` e de vanzare, l`am vazut in autosupermarket 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning