![]() |
Re: Ag-88-pva
de care ma??dinaia de militie?:D....daca o vrei o am la AG,am dat-o jos!;)
|
Quote:
cat ai dat pe ea cand ai cumparat-o ? ca sa stiu daca e ca a mea .... daca e mai buna , poate ti-o cumpar eu ...ca a mea e de toata jena |
nu am dat nimica!mi-a dat-o un prieten! e dinaia de se facea la electroarges de mult pt masinile de politie si salvare. e dinaia rotativa!;)
|
Quote:
|
ma refer la sirena de la alarma :)
|
aia nu ti-o dau!
|
Pai suntem mandrii ca avem dacile:lol:,treaba fiecaruia ce zice,oricum o sa vedeti ca se apropie si timpul lor de a fi apreciate la adevarata lor valoare:idea:,deja sunt f.f.f.putine pe drumul public,si cand le vad oamenii,va spun din ce-am vazut eu ,chiar se bucura.:D
Spor la munca tuturor si aratii celor din jur ce pot nebuniile noastre.;) |
bolidule tu cat ai taiat din arcuri pe fatza!?
|
Quote:
Quote:
|
eu am taiat o spira si am indoit la cald inca jumate....crek e destul de ok! :|
|
e foarte bine ca ai indoit la cald juma de spira ca altfel sta arcul decat taiat fara sa-l indoi .nu mai forteaza lateral in telescop ci mai mult axial cum trebuie.pe parcurs le voi da din nou jos sa le indoi si eu la cald ca vreau sa o mai cobor un pic dar asta cand voi schimba amortzoarele..cred!;)
|
asta cam asa e....e ceva munca si cu T-ul ala si cu prinsul amortozorului sus....dar sa speram ca merita....cu amortizoarele care le am acu e mai rigida ceea ce nu poate decat sa imi placa....
fara persoana mea in masina si fara nimic in interior sunt exact 2 degete intre cauciuc si aripa! > : ) |
tot doua degete raman si la mine cand e goala!:D
|
4 Attachment(s)
poze cu locurile unde am dat chitul zilele trecute si cum a iesit retusul! va urma week-endul asta un mic polish ca s-a gazat putin pe langa!:D
|
Nu pot decat sa ma bucur cand vad oameni pasionati ca voi care au atata grija si reusesc sa faca ceva asa frumos din aceste Dacii, a caror valoare nu multa lume o observa.
|
am facut si polishul in locurile retusate!:D .....eu zic ca a iesit bine!astept sa puna bamby pozele.
|
3 Attachment(s)
pozele...
|
incearca sa dai cu umpic de albastru si pe finala aia ca tare urat se vede asa data cu deruginol! ;)
si cu negru ar fi minunat! (am dat edit sa nu fac post aiurea! 8)) |
stiu ca se vede urat,dar nu voi da cu albastru ,dau cu negru!
|
Mai tata cum ai facut tu stopurile spate rosii complet??Cu spray sau cum??
A si ce s-a intamplat de ai retusat-o necazuri??Eu nu prea am mai avut timp de forum ca sunt ocupat cu serviciu+scoala etc...!!Bafta |
frumoasa masina mai sunt cate-va detalii dar in rest e ok parerea mea :D
|
Quote:
Quote:
|
:-)foarte tare masina
|
oooooooooo lume noua pe forum!.....................:D
multumesc si ma bucur ca-ti place!;) |
1 Attachment(s)
o poza cu daciotzii de la....4tuning...days...
|
7 Attachment(s)
si inca vreo cateva de le lucy cu daciotii sau "Cireasa de pe tort" cum a spus reporterul REALITATEA!:D
|
mai un ornament la portbagaj ti-ar trebuii,dinala negru cu dunga conturului cromata,in rest arata bine masina chiar si cu proiectoarele alea imense
|
2 Attachment(s)
cateva poze cu pva de la romexpo
|
4 Attachment(s)
Adi,cum am mai spus si in paginile anterioare acel ornament nu-mi place si nu-l voi pune!multumesc de aprecieri si tie dany pt poze!.....:D
sper ca PVA a facut o impresie buna la Expo cu toate ce au fost unii carora li s-a parut doar o Dacia! |
modelul "asa nu" cum spui tu cata a atras cele mai multe priviri!.......prefer sa nu comentez!;)
|
adica a mea e asa nu? hmmm. asa si? care'i poanta? bolidule te asteapta tomfa:lol:
|
Fiecare din cele 3 dacii e deosebita in felul ei,cel mai important e sa-i placa proprietarului
|
trebuiau sa fie si dacii ca doar este o expozitie romaneasca! ;)
felicitari la toti pt participare...chiar frumoase masinile! poate la urmatorul eveniment or sa fie ami multe dacii(cel putin cu una! :P ) |
multumesc baieti de urari!sa speram ca la urmatorul EXPO sa fie si mai multe si mai frumoase ca acum!:D...BBI-ule imi pare rau ca nu eram langa masina cand ai venit sa mai schimbam o vorba.:|
|
las ca stiu ca erai pe langa celelalte masini expuse sa cauti un AC....ca sa ai masina full-option! :D
|
tare asta!!!:))))))
|
cel mai important lucru e participarea ta Alex la show si in rest nimic:D nu mai conteaza,eu stiu ca le-a placut oamenilor dacile prezente la show si cred ca au fost incantati de cele vazute.BRAVOOOO baieti;):lol:
|
BTL-ule era si mai frumos daca veneai si tu !stiu care au fost impedimentele.poate la un eveniment viitor PVA si BTL se vor intalni si nu numai!
io zic ca ar trebuisa facem o intrunire generala a daciilor 13xx din toata tara cum a fost acum 2 ani la Pitesti cu 1100! |
Mai este un topic deschis pentru o intalnire eu sincer chiar imi doresc una cu toate daciile din tara !
P.S. Ai o masina frumoasa :) |
sal.imi place mult cum a iesit masina arata superb dar si munca pe masura,am nevoie de cateva sfaturi de la tine si poate vrei sa vb pe mess uite adresa mea:clau_wey
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning