![]() |
Re: Constanta - Accidente
argenti frate lasa-i ca nu vezi ca nu ai cu cine sa te intelegi...ei tot cu ale lor sunt
|
da wa.. dar nu`i frumos !
|
stiu frate asta am incercat si eu sa le explic...da nu vor sa inteleaga...imi zic mie ca eu postez aici pentru rating auzi la ei
|
eu zic sa incetati toti ca altfel inchidem acest topic , deja devine messenger pt multi din cate vad asa ca terminati , daca vreti sa mai discutati despre acel accident ok dar eu zic mai bine sa o lasati asa , discutati mai bine de donatii pt acel baiat piele , sange si rugaciuni.
|
YZF deci citeste si tu ce le-am zis eu mai sus...eu asta am incercat si ei au luato cu vrajeli
|
am vazut dar mai bine nu-ti bate capu si fi mai destept ca ei , daca nu vor intelege mai mult ca sigur o sa se ia masuri pe acest topic , bafta baieti
|
Re: Divergente de tot felul !
romanu' pana nu comenteaza nu se simte bine ! frate e f simplu de inteles acest gest ! lui george ii placeau cu siguranta masinile ...l-am cunoscut de restu nush nimic...deci daca era pasionat de asa ceva , era f frumos ca pe ultimul drum sa fie dus in acest mod... cred ca fiecare dintre noi si-ar dori un astfel de gest ! prietenii i-au fost alaturi ...chiar si cei care nu l-au cunoscut....
ps: chiar ma uitam la un post ..intr-un grup de motociclisti se intampla acelasi lucru...un fel de "parada" ca sa zic asa ! fiecare trebuie dus pe ultimul drum cum se cuvine .... si in fiecare dintre noi trebuie sa existe vorba " ...i-ar fi placut o coloana de masini cu claxoane, burn,turatii " ..in fien altceva n-am ce sa mai spun si nu stau sa ma contrazic acum cu toti care imi vor sari in cap ,dar personal il consider un gest frumos ! bv celor care au participat |
Quote:
Acum cativa ani cand a murit un prieten de-al nostru cu un motor Dumnezeu sa il ierte , au participat foarte multi prieteni si pasionati ai curselor si parintii lui au apreciat sa vada cate persoane i-au fost alaturi din domeniu autoturismelor si etc , retine , IDEEA CONTEAZA > EL A FACUT-O DIN RESPECT , no offence pt multi dar ce rost are sa mai discutam despre asta? |
ct03nut...poate tzie iti plac bicicletele si nu stiam noi....si andu nu e "copil"..cand o sa facetzi si voi ceva sa se auda de voi..atunci vb..pana atunci suntetzi 0..aja k shh k eram si eu p aqolo si nu cred k a deranjat pe nimeni k sa auzit o toba sau k am fqt cateva depasiri in coloana.....
|
1 Attachment(s)
:D ..... beton asa :)
|
Quote:
chestia cu burn'ul daca te uitai bine si remarcai vedeaii ca era nisip pe jos si eu am plecat mai tare si a iesit fumm de pe deaptra de la roata . si cum a zis si argenti daca un soldat moare inpuscat la inmormantarea lui se trag salve de foc in aer ( asta se trage cu arme adica se folosesc gloante oarbe ) dar u nu ai de unde sa stiii |
scuzati ca ma bag shi eu... dar vreau sa zic ca sunt pro burn... ca sa zic asha le dau dreptate lu RIP yzf tra shi lui tunningboy... a fost un gest frumos din partea lui TRA... cum sa zis , goci era pasionat de mashini era shi normal sa se faca asha ceva... cum la cei din armata se trage cu arma... la manelishtii se danseaza... era normal sa se dea un burn,motore turate claxoane... deshi poate celor batranii li sa parut total deplasat... eu am claxonat pana ma lasat claxonu pe drumu de la biserica la cimitir deshi am fost cam la coada coloanei...oricum nu mai are rost sa comentam,dar nu am putut sa ma abtzina la replicile lui ct05nut... sa le fie tarana ushoara... shi poate in cinstea lor organizam o ``parada``... am cativa prietenii foshtii colegii de generala cu goci ce doresc asta... de la locu accidentului pana la cimitir... In cinstea lor... fara curse ilegale fara nimic...avarii faruri shi claxon atat...
|
Initial am sters tot ce scrisese ct03nut, dar el a considerat ca am ceva personal cu el...
Ma bucur ca v-ati spus si voi parerea..poate in felul asta a inteles ca nu are dreptate...si ca gestul facut de baieti a fost un omagiu adus in onoarea celor morti in accident. Si inca ceva.....nu numai viteza ucide....si incostienta ucide, si fumatul ucide, si multe alte lucruri....deci...traiti-va viata si lasatii pe altii in pace. |
bravo ERY si apropo de ct03nut ce sa faca si el alta treaba nu are s a saturat de masinute ursuleti ... si a zis sa se bage si el a n seama cu baieti
|
o intrebare: a filmat cineva...parada care au facut o baietzi la inmormantare?
Vezi ca sunt niste linkuri puse de pe site-ul ProTV. - ERY |
Quote:
despre ce e vorba ce parada .. punetzi si voi link-uri daca nu le gasesk .. mersii |
Quote:
|
Quote:
|
spuneti prosti , nu pot sa cred ca va doriti asa ceva ,eu cred ca trebuie sa ancetati cu astfel de afirmati , cine stice va mai trece prin minte
|
deci ...va rog frumosss ... la mine nu vreau sa se mai vada strada de la fumul din cauciucuri
|
In asa conditii, sa tot murim...:rolleyes2
|
Quote:
B-dul Tomis era "blindat" de urme de burnout-uri la inmormantarea lui Dan de acum 1 an si ceva ... Atunci nu a spus nimeni nimik ... ca nu e frumos , ca bla-bla ... Asta i-a placut ... asta ii oferim pe ultimul drum ... ! |
bun, in principiu nu sunt de acord cu chestia asta, incercand sa ma pun si in locul parintilor (in cazul mai recent), dar pana la urma o sa fiu de acord cu voi...ca e ceva frumos, daca respectivul facea parte dintr-o astfel de comunitate.
...dar de aici si pana la a-ti exprima dorinta sa ai parte de asa ceva in caz ca mori...deja e o afirmatie macabra :rolleyes2 am dreptate? sau poate gandesc eu diferit... PS: cand a fost "parada" pentru baiatul cu motocicleta, m-am intersectat de vreo 2 ori cu coloana, mai exact pe badea cartan (sau tulcei) si pe tomis parca, deci pot spune ca stiu sentimentul... |
da e bine ca va doriti sa crapati si sa se faca spectacol pe ultimul drum , fain tare mai bine se face ceva cu reducerea acidentelor si cred ca este mai interesant decat sa dai un burnout dupa ce totul sa terminat...
|
Quote:
|
ba putea :lol:
Quote:
|
cxare ati vazut la protv la stiri ..ce ditamai adunarea in bucuresti ....se certau cu garda ca cica meting neautorizat ...uitativa la reluarea de las tiri ...sau al ora 11
|
si ce daca stateau si ei acolo ce infractiune faceau acum daca se strang si stau de vorba gata curse ilegale si ce motive au gasit t e doare capul miting neautorizat , daca vor sa faca ceva sa faca un loc special pentru curse si atunci nu cred ca o sa mai fie probleme si apropo ce au masinile cu tuning mai bine sa vada de unele jafuri care umbla prin trafic nu de masini an care sau bagat o gramada de baniii
|
Era intr-un loc public adunarea din bucuresti si de aia s-a luat garda de ei, chiar daca nu faceau nimic ...noi avem putin noroc ca in port e parcare si nu prea au ce sa faca :D
|
mai cand se strang atatea masini intrun loc ..si nu chiar orice fel de masini ..e clar ca e ceva necurat acolo :D..nuh? politaii incearca doar sa isi faca datoria ....doar uniforma e de ei ce credeti ca unora din ei nu le-ar place ....dar daca vine si el in vizita sa vada ce e pe acolo daor asa de placere ...fuge lumea de ei .....
|
da...mai da-i incolo mw le-a picat pe astia cu masini modificate !
|
pustiu fanatik a luat ban ?
|
posibila cursa de 1 mai cta
http://www.legalracing.ro/forum/view...er=asc&start=0 |
am vazut dar ink nu e nimik concret ... ar fii pacat sa nu fie ceva
|
daca aveti careva relatii pe la Primarie ar fi super..ca noi nu prea il gasim pe Mazare la Primarie...
|
da o sa rezolvati voi cu mazare maine
|
da ce vrei u sa faci la primarie????
|
Quote:
|
Quote: