![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Pai am citit pe masini vazute in romania si scria acolo ca era de gorj lambo-ul. Plus ca l-am recunoscut dupa jante.
|
Dar e posibil sa ma insel si daca ma insel imi cer scuze
|
uite acum am gasit o stire si zice ca e al unui baiat din constanta (http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...acut-praf.html) deci mai mult ca sigur m-am inselat. Dar zicea cineva pe forum ca ar fi lambo-ul de gorj, jantele sunt la fel......So.....oopsss :D
|
ala de gj l`am vazut ieri in valcea
|
Quote:
|
Quote:
|
am trecut prin ostroveni pe la 16:00 si daduse trenu peste cineva..era multa lume si inca se strangea, atunci ajunsese si politia...urat:(
|
L4uR : cine a murit calcat de tren in ostroveni?
yo... Alynutz: plm,unu de 43 de ani yo... Alynutz: am vazut si knd a fost omorat L4uR : pai cum frate? yo... Alynutz: l-au concediat yo... Alynutz: si plm,krek avea rate pe la banka,familie de crescut yo... Alynutz: si s-a sinucis yo... Alynutz: avea craniul spart... :|...Dumnezeu sa il ierte ... |
Deci...sa vedeti si voi prostia omeneasca !
Eram ieri cu pretena, ne plimbam pe faleza prin spatele ANL-urilor si trece o tipa cu un Smart. Intra cu el in parcare si probabil a uitat sa puna frana...ca a dat cu el in BORDURA de i`a facut bara in fatza prafff :| Apoi la sunat disperata pe unu si incepuse sa planga ca vai nu a fost atenta si a dat cu smart`u in bordura.:lol: Dar faza e....ca a intrat foarte tare in bordura deoarece sa auzit bubuitura calumea :lol: |
Quote:
|
Accident cu autor necunoscut
Ma numesc Matea Adriana din Pitesti si in data de 16.05.2009 ma aflam pe defileul Turnu Rosu in localitatea Caineni,la granita dintre Valcea si Sibiu aproape de Viaductul de cale ferata.
Un tir venind spre Valcea a depasit axul drumului si nea acrosat cu fata si scara cabinei avariindu-mi toata partea stanga a soferului ramanand fata de usa pe tirul respectiv.Tirul nu a oprit continuandu-si drumul ca si cand nimic nu s-a intamplat,din pacate nu am reusit sa-i iau numarul si va rog pe cei care ati auzit/vazut un tir cu cabina albastra si remorca de culoare deschisa (cu o usa agatata) alb sau gri gen frigorifer cu onduleuri ( nu stiu sigur daca era din tabla sau prelata pentru ca nu ma pricep la tiruri). Mentionez ca in spatele lui veneau alte 3 tiruri,cu rugamintea daca au vazut ceva sau stiu numarul de inmatriculare,or un indiciu care sa duca la faptas sau care a oprit intr-o parcare din Valcea va rog sa-mi postati un raspuns ....sau sami dati un mail pe [email protected] Va multumesc anticipat |
de accidentul din data de 31 martie 2009 din comuna budesti, unde un tir a lovit mortal o fata nu stie nimeni nimc??????????
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc!Intre timp am facut rost de poze si ce au surprins camerele de supraveghere inainte de accident..Nu`mi vine sa cred...!!!
|
Emil te rog daca ai cumva poze cu masina inante cand era la tine sau nush cand ai vandut-o , cu ea intreaga ca arata int-run mare felll, sau cine are poze sa posteze aici sau unde vreti voi!!! Asta e id meu de mess in caz ca vrei sa trimiteti pe mess: fl0rin3l_vl
Ms! |
au... pacat :| in primul rand de cel ce a murit masina,,, masini sunt pe toate drumurile :| ...O vedeam pe matei basarab pe langa magazinul acela cu haine originale aveai ce admira :) nu intorceam privirea pana ce nu treceam de ia
pacat ca totul a avut un final urat :cry: |
accident mortal asta seara la intersecita cu govora, un camion a dat peste un copil.....
|
Am auzit de la cineva , ca astazi pe la Bujoreni a murit un baiat .
YNU se numea... a cazut cu motorul.... |
da....baiatu era prietenul uneia dintre cele 2 fete de au murit pe valcea oltului acum cateva luni... :(
am auzit de la mai multi ca motorul era intr-un sant si baiatul era infpit in pancarda cu Viata are prioritate... |
RIP....
|
...si e baiatul cu Kavasaki Ninja verde din clipul lui SYD :(
|
Kalu, motorul era cumva un ZX6-R 2008 ? :|
|
modelu ala pare a fi... pacat ca era baiat de treaba... R.I.P.
|
Cum e viaţa cāteodată... Săptămāna trecută a venit la Craiova, cu īncă un băiat cu un CBR600RR 2008, iar acum... :cry:
|
Astea pot fi numite blesteme :| oare totul se intampla asa de usor?!!!
Ca in filmul destinatie finala :| daca,, iti este scris sa mori :| trebuie sa accepti ideea ca intr-o zi iti vine randul :| |
Quote:
|
|
Quote:
Dumnezeu să-l odihnească ! :( |
1 Attachment(s)
acesta este baiatul ? :|
pacat si in acelasi timp aiurea :| RIP |
nu e el, asta e Bosky cu asta verde...
|
aa..am crezut ca el este..
|
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1027702Attachment 1027703Attachment 1027704 |
4 Attachment(s)
Quote:
|
e pacat ca se intampla astfel de lucruri .. pe baiat il stiu din vedere... a stat pe la mine pe la bloc... parca a avut un bmw negru ... el sau fratele lui ..VL- xx - BAN
imi pare rau de el... condoleante |
R.I.P.
pacat, in tara asta greu supravietuiesti pe un SS. |
30 Attachment(s)
Quote:
Masina arata mai rau de aproape.... Urate momente... :sad: Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1030498Attachment 1030499Attachment 1030500Attachment 1030501Attachment 1030502 |
Condoleante ! ! ! !Se cunosc cauzele accidentului?
|
ca la orice accident , de la locul accidentului pana in oras se tot infloreste....deci martorii stiu mai bine...
|
trist ..foarte trist totul.. cum o zi il vezi alaturi de tine si a 2 a zi numai e .. :| rip
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning