Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

D.K.Smoke 24-03-07 21:26

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Da asa este dar eu provin dintr-o familie de soferi si eu am invatat de la varsta de 10 ani sa conduc o masina dar asta nu inseamna ca am experienta ca nu am si nu ma cred bun sofer numa pot sa zic ca am cat de cat reflexe ...

around za world 25-03-07 01:57

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Mah baieti ideea esentiala pana la urma este ca politia rutiera nu este dusmanul direct decat al racerilor si al sjmekerilor be-em-vari . Politistu o sa te traga ziua pe dreapta doar daepin cu mana in borcanul cu prajiturele (ca eu filtre ziua n-am prea vazut ... Domnu' fereasca dubele alea nenorocite de la RAR ... aia merita batuti >:) ) , iar noaptea daca o arzi prin zonele in care se fac curse sau pe unde se shtie clar de filtre .
Inca o idee pe care a vrea sa v-o expun :Germnia (taticul tuningului in Europa si al majoritatii masinilor "tari" de la noi ) - politia e mult mai bine crescuta decat la noi da-ti ia talonul cu zambetul pe buze pentru un neon pus sub bord si fara sa stea la discutii . N-ai TUV la un surub , mergi cu autobuzu . Foarte adevarat RAR nu este TUV , dar la noi este perceput ca ceva anormal pentru ca este de putin timp aplicat pe plaiurile noastre mioritice . Am inteles ca e vreo 60 RON sa omologheze un element deci : pleoape , bara fata , spate , praguri , jante cu gume :300 RON . Nu-i dai nene mai bine asa decat sa stai dupa sa mergi cu taxiu dupa omologari si alte balarii ?
Inca o chestie . Erau discutii despre o faza de la pescarus cand a venit politia . Este un sport romanesc scurmatul ***-ului . Aia toti cu masini mai mult sau mai putin omologate se luau in gura cu comisaru si il luau la bascalie . Pai cum dreq sa nul apuce pala nervii si sa-i vina kefu de luat carnete si taloane ? Frate vrei sa-ti fie bine ? Zii ca el si fa ca tine dak nu te intereseaza deloc legea si n-ai respect pentru ea si ceilalti care o tin . Ca la o adica daca se pun astia pe aplicat legea raman 1000 de soferi in Bucuresti .
Daca toata luma s-ar purta mai bine in trafic si s-ar tine de macar de 10% din regulile de circulatie ne-ar fii mai bine tuturor !
Sunt multe probleme si nu-i doar Politia de vina . Io nu le iau partea lor si nu zic ca legea e perfecta dar deocamdata pana ne facem noi mari Chestori si Parlamentari pe asta o avem ... Deci 3 variante : omologhezi ce ai , dai jos sau mergi pe blat si dak ai noroc e bine dak nu tot la RAR ajungi :D

D.K.Smoke 25-03-07 14:29

Si daca imi fac eu o toba si vreau sa ma duc la RAR cat imi ia ca sa mi-o omologheze si se leaga de mine daca imi fac in fata o masca custom ??

Speed Fly 25-03-07 23:11

mey eu nustiu cum putezti vb voi k stitzi sa conducetzi, k suntetzi buni, k avetzi reflexe si etc.. knd toate astea le capetzi pe parcurs, facand mii, zeci de mii de km, nu stand acasa sau facand soala de soferi, ma uimitzi cu comentariile alea de mai sus ! sa ai reflexe nu inseamna sa stii sa tragi mai brus de volan .. sau sa pui o frana mai puternik, ci prin reflexe se inztelege o adunatura de evenimente dk le pot zice asa pe acre conducatoru auto le afectueaza aprox in acelasi timp pt a evita un pericol, fara sa deranjeze sau sa provoace alte evenimente rutiere.. ( exeptzie fac dupa parerea mea tamponarile din spate la o frana mai brusca, pt k ala din spatele tau poate nu e pe faza .. isi cauta tigarile.. si pt k nu are o distantza fatza de tine care sa`i permita oprirea fara a te lovii intra in tine ). asa k nu imi spunetzi voi mie k unu care abia a terminat scaoala de soferi sau unu care are chiar cateva mii de km ( pana in 5 mii, dupa mine ) e in stare sa evite un accident care il ia prind surprindere .. stie si knd sa franeze, kt, sa traga si frana de mana in acelasi timp dk sit o cere, eventual sa mai si vireje putzin .. stanga dreapta .. si tot asa .. totusi ! am enumerat cateva manevre care se pot face destul de usor dk soferul stapanaeste f bine masina ( f import sa cunoasca autoturismul si sa stie ce ii poate oferii acesta ) si apreciaza corect distantza cu caracteristoicile masinii ( de ex : sistemu de franare ) Asa k mai inati luatzi`va carnetu dupa care facetzi tata mii de km si veitzi vedea ce inseamna sofatu, si facetzi`va o comparatzie de nivel intre 100 km parcursi singuri si 10 mii de ex. ! diferentza e f mare si atunci ve`tzi realiza kata inconstientza aveatzi in mom ala in cap .

ondin 26-03-07 11:07

probleme cu politia datorate tunningului..

vor fi mereu atat timp cat nu vom infiinta asociatii de profil, cu sediu, mebrii, legitimatii, organe de conducere proprii, juristi, etc...care sa ne informeze cu privire la ce se poate si ce nu, care sa 'militeze' pentru introducerea in textul legii a anumitor elemente permise pe masinile modificate, eventualele conditii, estetica, sa arate ca imbunatateste performantele masinii fara a produce nici o dauna celorlalti participanti pe sosele, care sa ne apere atunci cand suntem amendati pe nedrept, promovare prin mass-media in scopul educarii cetateanului de rand despre arta pe 4 rotzi... etc. ..
eventual luat legatura si cu firme specializate de tuning..cooptarea lor in acest program national..un fel de sprijin mutual..:)
asa fiecare de capul lui e f greu de rezolvat orice problema a celor multi..
si nici cu bataia pe agentul de politie..mai destept sau mai putin inteligent, pus sa aplice legea, buna -rea, absurda, invechita, cum o fi ea...
nu se pot face adunari de 80 de persoane cu masini care mai de care mai frumoase si atragatoare, seducatoare ochiului avizat sau profan, care nu sunt autorizate, asta e clar in lege..indiferent de motivul pasnic al acestora..
si apoi nu orice modificare a masinii cu elemente exterioare sau interioare e tunning...
centuri in patru puncte, scaune sport, elegante sau comfortabile, discuri frana ventilate, iluminat instrumente de bord, etc. ... care nu modifica performantele masinii, doar gradul de siguranta si comfort..
si alt aspect..unele masini sunt modificate individual si nu prea au nici o legatura cu estetica..sau functionabilitatea..sunt un fel de kitch..care nu cred ca ar trebui incurajat..
in concluzie..tunning-ul nu e o crima!
cu stima

draculas 26-03-07 17:44

Speedy Geo da mai evoul al imi apartine este un 8 MR destul de rapid zic eu :P si nu are nimic omologat pe el inafara de usi dar pentru asta e mai sigur decat multe masini noi :)

Geo_ZGA 26-03-07 22:50

foarte tare draculas, vii cu el la 4tuning days? :D ai timp sa ajungi pana vineri, sau chiar duminica :P
ai mai modificat ceva la el? de parca nu ar fi suficient cum iese de pe poarta Mitsubishi....

draculas 27-03-07 04:48

nu pot, sunt in sua si nu merita sunt alte showuri mai faine pe aici oricum as fi venit sa vad ce e pe acolo dar nu se poate

Geo_ZGA 27-03-07 10:47

draculas, glumeam. ca doar nu veneai din state special sa vezi show-ul. oricum, ai o masina foarte tare...

Draqq 27-03-07 13:39

Uite ca atzi intalnit si un politist de la circulatie. Astept intrebarii. Promit ca o sa raspund la toate :D in cel mai scurt timp pt ca mai si muncesc.
Apropo am citit toate posturile voastre de la aceasta categorie si am constatat urmatoarele :
1. Pustiul ala de 16 ani care se crede sofer sa stea potolit (parerea mea personala ) ca nu moare inka 2 ani.
2. Jumatate din voi ..... (teribilisti, nebuni, (poate unore le place intre 4 scanduri :D ))
3. Si la noi la circulatzie politisti sunt de 2 feluri ca si la voi in comunitatea voastra. (padure fara uscaturi nu se poate).

psihiku 27-03-07 14:36

si ce putem sa facem si noi...sa-i mai "potolim"...k doar nu cred k e necesar sa vina mascatii doar pt ca s-au adunat mai multi oameni cu masini si muzica tare...

Draqq 27-03-07 14:39

Nimik. Asta depinde de fiecare politist in parte. Nu zik ca nu sunt unii prosti, cretini, enervantzi si dobitoci. Asta depinde de polititstul care te opreste si de cum vorbesti si u cu el. Daca vb frumos vb si el vb frumos cu tine (nu totzi), daca ejti gretos .....

psihiku 27-03-07 14:45

inca o chestie...acu cateva seri mergeam si eu linistit acasa...si imi apare in fata loganu de politie care mergea cu nu mai mult de 30 kmh...semnalizez si eu schimbarea de banda...il depasesc ca dupaia sa aud sirena...sa trag pe dreapta...vine la mine, ca de ce l-am depasit...ce era sa-i zis...k mama merge mai rpd decat ei in marsarier???dupa ce mi-au tinut o morala de *** au zis k sa nu ma mai prinda k data viitoare ma ard la buzunar...ce zici de asta
?

Geo_ZGA 27-03-07 14:55

Draqq > intrebare: care e termenul legal pt trimiterea amenzilor/instiintarilor acasa? Eu am comis-o cu viteza acum vreo luna-doua si era radar...acum nu stiu daca mi-a tras poza sau nu, dar eram curios cat timp sa astept cu "frica" :)

Draqq 27-03-07 15:00

Quote:

Originally Posted by psihiku (Post 820282)
inca o chestie...acu cateva seri mergeam si eu linistit acasa...si imi apare in fata loganu de politie care mergea cu nu mai mult de 30 kmh...semnalizez si eu schimbarea de banda...il depasesc ca dupaia sa aud sirena...sa trag pe dreapta...vine la mine, ca de ce l-am depasit...ce era sa-i zis...k mama merge mai rpd decat ei in marsarier???dupa ce mi-au tinut o morala de *** au zis k sa nu ma mai prinda k data viitoare ma ard la buzunar...ce zici de asta
?

Pai la tine la cluj napoca or fi fomisti si comunisti. Asa de curiozitate cam catzi ani avea politistul ala. Si daca chiar asa s-a intamplat cum ai zis u ala e un comunist imputit. Poti sa o comitzi si data aviatoare si daca iei amenda fa contestatie si garantat o sa castigi.

Geo_ZGA 27-03-07 15:10

psihicu > cu ce sa te "arda"? :lol:
nu ai facut nimic care sa fie sanctionat de lege..decat daca era depasirea interzisa.

Draqq > sunt oameni si oameni. am intalnit si politisti foarte exigenti, care decat sa bage in buzunar 3/4 din amenda, au preferat sa scrie amenda, politsti care au trecut cu vederea unele lucruri doar fiindca le-am vorbit fumos, politisti care mi-au cerut spaga pe fata si politsti idioti cu care m-am certat (si nu am pierdut in fata lor). Normal ca nu m-am luat la injuraturi cu ei...i-am facut din vorbe. Marea majoritate a politstilor proaspeti, mai tineri, sunt foarte ok. Prefer sa stiu ca daca gresesc - platesc, decat sa dau de "nea caisa" care inventeaza articole de lege si sanctiuni inexistente (da, am intalnit asa ceva). De cand esti in Politie, ca vad ca esti tanar?

Draqq 27-03-07 15:10

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 820303)
Draqq > intrebare: care e termenul legal pt trimiterea amenzilor/instiintarilor acasa? Eu am comis-o cu viteza acum vreo luna-doua si era radar...acum nu stiu daca mi-a tras poza sau nu, dar eram curios cat timp sa astept cu "frica" :)

1. Unde s-a intamplat
2. Radar dupa masina sau fix (adika camera video)
3. Alea dupa DN vin in 3 luni maxim.
4. Daca era din bucuresti stai linistit ca nu vine.

Draqq 27-03-07 15:15

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 820327)
psihicu > cu ce sa te "arda"? :lol:
nu ai facut nimic care sa fie sanctionat de lege..decat daca era depasirea interzisa.

Draqq > sunt oameni si oameni. am intalnit si politisti foarte exigenti, care decat sa bage in buzunar 3/4 din amenda, au preferat sa scrie amenda, politsti care au trecut cu vederea unele lucruri doar fiindca le-am vorbit fumos, politisti care mi-au cerut spaga pe fata si politsti idioti cu care m-am certat (si nu am pierdut in fata lor). Normal ca nu m-am luat la injuraturi cu ei...i-am facut din vorbe. Marea majoritate a politstilor proaspeti, mai tineri, sunt foarte ok. Prefer sa stiu ca daca gresesc - platesc, decat sa dau de "nea caisa" care inventeaza articole de lege si sanctiuni inexistente (da, am intalnit asa ceva). De cand esti in Politie, ca vad ca esti tanar?

De 1 an si 3 luni. Oricum stai linistit ca si catziva din astia noi sufera de mania prostiei. Ai dreptate cu ce ai scris. O sa vedetzi cu totzi ca peste 1 an 2 maxim nu o sa mai fie cum e acum. Oricum prostia pleaca de sus de la sefi....:???:

Geo_ZGA 27-03-07 15:16

1. pe Aviatie/Aviatorilor? (parca sa ii zice). pe linia lui 5.
2. era radar pe masina, pe un passat
3. de obicei circul in limite legale, rar mai depasesc viteza (sa zicem)
4. da, bucuresti...

Deci daca nu te opreste poti sa stai linistit? In Bucuresti adica.

Draqq 27-03-07 15:20

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 820337)
1. pe Aviatie/Aviatorilor? (parca sa ii zice). pe linia lui 5.
2. era radar pe masina, pe un passat
3. de obicei circul in limite legale, rar mai depasesc viteza (sa zicem)
4. da, bucuresti...

Deci daca nu te opreste poti sa stai linistit? In Bucuresti adica.

Momentan da nu se mai lucreaza fara oprire din motive pe care nu le stiu. Peste 2-3 luni se incepe iar cu filmare.
O sa vina acasa doar in cazul in care nu opresti la semnal si fugi de politie.

Geo_ZGA 27-03-07 15:21

Draqq, e posibil sa fii dat impreuna cu tine examenul ;) eram in perioada de "somaj" si Politia era o alternativa bunicica. Doar ca era bine daca mai si invatam ceva, m-am bazat pe ce mai stiam din facultate...si m-am bazat degeaba :). Ai dat pt agenti, nu?

Draqq 27-03-07 15:23

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 820350)
Draqq, e posibil sa fii dat impreuna cu tine examenul ;) eram in perioada de "somaj" si Politia era o alternativa bunicica. Doar ca era bine daca mai si invatam ceva, m-am bazat pe ce mai stiam din facultate...si m-am bazat degeaba :). Ai dat pt agenti, nu?

Da, posibil, eu am intrat in ianuarie 2006.

szambi77 27-03-07 15:54

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 820303)

O.G. nr. 2 / 2001 (modificat si completat) privind regimul contraventiilor ;)

Geo_ZGA 27-03-07 17:09

szambi, daca nu le-am invatat eu cand trebuia, acum in mod sigur nu o sa stau sa rasfoiesc toate OG-urile...dar ms oricum :)
si omul s-a oferit sa ne acorde asistenta, ca doar e in domeniu, de ce sa nu profitam? e mai usor sa-l intrebam direct pe el, decat sa facem presupuneri si sa-i injuram. bineinteles, mai e si varianta oferita de tine: lectura :D

draculas 28-03-07 09:22

Draqq daca esti politist la circulatie si ai avut tupeul sa intri aici felicitari ! eu o intrebare am , ca cetatzean american ce poate sa-mi faca un garcea cu loganu daca eu nu ma opresc si el isi fierbe motoru incercand sa ma ajunga ? pun intrebarea asta pentru ca in vara anului trecut am fost in romania si l-am facut pe un ecsijent de asta sa se ia dupa mine dupa ce am iesit din bacau catre iasi la un moment dat dupa ce so tinut vre-o cativa km eu aveam ca-m 190km am vazut ca-i iesea fum de sub capota si o tras pe dreapta, masina era inchiriata si nici pana in ziua de azi n-am primit nimic in mail sau posta cu toate ca firma aia de la care am luat-o avea toate datele mele :) chiar si credit cardu .
Mersi fain

psihiku 28-03-07 09:27

Felicitari draculas...cred k asta e visul oricaruia de pe forum...sa vada cum isi scot pistoanele gaborii prin capota incercand sa te ajunga...inca odata felicitari...draqq...o intrebare...pot iesi din tara dak masina nu e pe numele meu...inca nu am inmatriculat-o pe mine

Draqq 28-03-07 12:26

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 821664)
Draqq daca esti politist la circulatie si ai avut tupeul sa intri aici felicitari ! eu o intrebare am , ca cetatzean american ce poate sa-mi faca un garcea cu loganu daca eu nu ma opresc si el isi fierbe motoru incercand sa ma ajunga ? pun intrebarea asta pentru ca in vara anului trecut am fost in romania si l-am facut pe un ecsijent de asta sa se ia dupa mine dupa ce am iesit din bacau catre iasi la un moment dat dupa ce so tinut vre-o cativa km eu aveam ca-m 190km am vazut ca-i iesea fum de sub capota si o tras pe dreapta, masina era inchiriata si nici pana in ziua de azi n-am primit nimic in mail sau posta cu toate ca firma aia de la care am luat-o avea toate datele mele :) chiar si credit cardu .
Mersi fain

Daca te filma itzi venea citatie pe datele alea. Dar nu te-a filmat. Daca te prindeau nu ramaneai decat fara permis.

Draqq 28-03-07 12:29

Quote:

Originally Posted by psihiku (Post 821674)
Felicitari draculas...cred k asta e visul oricaruia de pe forum...sa vada cum isi scot pistoanele gaborii prin capota incercand sa te ajunga...inca odata felicitari...draqq...o intrebare...pot iesi din tara dak masina nu e pe numele meu...inca nu am inmatriculat-o pe mine

Atata timp cat ai cartea verde a masinii da. Adica asigurarea aia noua cu cartea verde. (nu incerca sa iesi cu ea daca figureaza furata :))))))

Geo_ZGA 28-03-07 12:37

:lol: nu cred ca se risca sa iasa din tara cu o masina care figureaza furata.
Draqq, mai bine ca nu ai mai sunat aseara, eram mort...si azi o sa fie si mai rau. Poate ne vedem la 4tuning days. eu ma duc sambata cu 2-3 prieteni. mai nasol e ca nu scapam de femei....remorci :(

Draqq 28-03-07 12:40

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 821911)
:lol: nu cred ca se risca sa iasa din tara cu o masina care figureaza furata.
Draqq, mai bine ca nu ai mai sunat aseara, eram mort...si azi o sa fie si mai rau. Poate ne vedem la 4tuning days. eu ma duc sambata cu 2-3 prieteni. mai nasol e ca nu scapam de femei....remorci :(

Oricum o sa vin si eu :D De remorca la mine e foarte greu de scapat ...... :(

mihai L`amour 28-03-07 14:29

Quote:

Originally Posted by Draqq (Post 820328)
1. Unde s-a intamplat
2. Radar dupa masina sau fix (adika camera video)
3. Alea dupa DN vin in 3 luni maxim.
4. Daca era din bucuresti stai linistit ca nu vine.

dar in cr vine k si eu sunt in aceeasi situatie
am dat in ianuarie dar era ceata afara
oricum depun contestatie k nu aveam viteza mare si din cate stiu eu radarele p ceata au o marja de eroare de cativa km + sau -
si ink ceva aveam nr de buc si la 2 zile am facut acte p cr .
acum cui ii vine mie sau la fostul propietar?
:D

Draqq 28-03-07 14:40

Quote:

Originally Posted by mihai L`amour (Post 822059)
dar in cr vine k si eu sunt in aceeasi situatie
am dat in ianuarie dar era ceata afara
oricum depun contestatie k nu aveam viteza mare si din cate stiu eu radarele p ceata au o marja de eroare de cativa km + sau -
si ink ceva aveam nr de buc si la 2 zile am facut acte p cr .
acum cui ii vine mie sau la fostul propietar?
:D

Nu are legatura ceata cu marja de eroare la aparate.
Pe nr de buc la fostul propietar
Eroarea apare sub 0 grade.

mihai L`amour 28-03-07 14:47

Quote:

Originally Posted by Draqq (Post 822075)
Nu are legatura ceata cu marja de eroare la aparate.
Pe nr de buc la fostul propietar
Eroarea apare sub 0 grade.

pai dak stau bine sa ma gandesc cred k erau su 0 grade dar dak vine pe numele vechiului proprietar nu ma deranjeaza
apropo cu geamuri fumuri avem voie dak e 75 spatele si luneta dar dak fac acte p 75% si l fac de 80-85 ???
sau p fata actede 35 si le fac de 40-45%
poate sa imi dovedeask k sunt mai mult decfat scrie?
si pe fata am voie cu autocolant si cat de mare poate sa fie?

mihai L`amour 28-03-07 14:51

Quote:

Originally Posted by mihai L`amour (Post 822083)
pai dak stau bine sa ma gandesc cred k erau su 0 grade dar dak vine pe numele vechiului proprietar nu ma deranjeaza
apropo cu geamuri fumuri avem voie dak e 75 spatele si luneta dar dak fac acte p 75% si l fac de 80-85 ???

si dak vreau sa omologhez ceva piese tre sa platesc pt fiekre in parte sau platesc pretul la o piesa si l omologheaza p toate
de ex un eleron,jenti si cauciucuri,terminal tunning,
deci nu vreau mare lucru
folia mi-o trece in acte cei kre mi-o monteaza sau tre sa merg si pt ea la rar?
pt interior imi tre omologare:tapiterie piele ,audio?

Draqq 28-03-07 14:53

Quote:

Originally Posted by mihai L`amour (Post 822083)

Atat timp cat sunt omologate da.
Dar nu prea se da omologare pe geamurile din fata st+dr
Daca imi aduk eu bine aminte alea omologate sunt foliile 3M

Geo_ZGA 28-03-07 14:54

Draqq, da-mi un PM cu nr tau de tel. poate iti fac cadou o invitatie, dar mi-e cam lene sa ma deplasez sa le iau azi...sau vii in uniforma si intrii moka? :lol:

Draqq 28-03-07 14:56

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 822096)
Draqq, da-mi un PM cu nr tau de tel. poate iti fac cadou o invitatie, dar mi-e cam lene sa ma deplasez sa le iau azi...sau vii in uniforma si intrii moka? :lol:

Vezi ca tziam dat apel :D

mihai L`amour 28-03-07 14:59

Quote:

Originally Posted by mihai L`amour (Post 822092)
si dak vreau sa omologhez ceva piese tre sa platesc pt fiekre in parte sau platesc pretul la o piesa si l omologheaza p toate
de ex un eleron,jenti si cauciucuri,terminal tunning,
deci nu vreau mare lucru
folia mi-o trece in acte cei kre mi-o monteaza sau tre sa merg si pt ea la rar?
pt interior imi tre omologare:tapiterie piele ,audio?

dap dar am vazut omologate si pe fata cu sigla rar
dar numai cu folie omologheaza?dak le ionizez nu e mai rpd de omologat>?

Draqq 28-03-07 15:07

Quote:

Originally Posted by mihai L`amour (Post 822100)
dap dar am vazut omologate si pe fata cu sigla rar
dar numai cu folie omologheaza?dak le ionizez nu e mai rpd de omologat>?

Acealeasi proceduri sunt.
Dar, daca nu le omologhezi ramai fara talon.

Speed Fly 28-03-07 16:03

deci " garantzia " oferita d cei care se ocupa cu montarea foliileor e zero dk nu mergi personal la rar sa le omologhezi u ..( ma refer la geamurile fatza ..) din cate stiu eu astia itzi dau niste stick`uri sau abtipilde cum s`o numii care se pun intre geam si folie, dar inztelg k sunt degeaba ....
GEO > din cate stiu eu termenul max este de 1 luna ( 30 zile ) dk itz vien peste 30 zile u castigi pt k dk ajungi in instantza nu au cum sa dvedeasca ! or sa zik k s`a reinregistrat peste si proba nu mai exista .
Dragg > dk gresesc te rog sa ma anuntzi !

All times are GMT +2. The time now is 08:48.

- Copyright 2026 4Tuning