Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 - vr6 2900 140kw - Oradea (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/30528-golf-4-vr6-2900-140kw-oradea.html)

bodyspeed 15-01-09 22:24

Re: New -- My Car!!! VW Golf 4 vr6 2900 140kw!!! Oradea!!!

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1984843)
golful 5 va fi stoc :) mai un pic si saptamana viitoare ma apuc sa rebandajez instalatia electrica o aranjez frumos o vopsesc si o scot anu asta la showuri :) fara interior doar clasic va fi exterior gata si pregatita de db drag mai exact competitie se sunet :)

Te-ai gāndit ,pe ce culoare mergi la exterior :rolleyes2 ,
Să mai pui şi tu poze ..din timpul lucrarilor.
Baftă şi să ne vedem cu bine!!!

DaBotta 16-03-09 23:33

astept sa vad cum o sa arate golfu :D . Mi se pare mie sau polo`u alb mai are barile ca si la golf ?

iuly_007 21-05-09 20:29

si iar s-a lasat linistea? :(

taz.frkz 23-05-09 16:24

nu s-a mai postat de ceva luni aici... dar mai asteptam

SoundIdentity 08-06-09 22:49

salutare :)
stateam priveam si eu bazaru de la 4 tuning la masini modificate si ce imi sare in cale??????

http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...16-354275.html

sincer...m-am intristat cand vazui kitu meu pe rabla aia......uitativa la diferente........

https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/30528-golf-4-vr6-2900-140kw-oradea/page-25.html

si dati cu parerea ...a meritat pus un asemenea kit pe o masina in rest stoc???nu tu suspensii,nu tu latiuri, nu tu tinighicerie,nu tu lucrat absolut la ea......pai sincer deloc nu sta bine kitul acesta pe o masina nelucrata...
sincer ce parere aveti???

B 30 BAL 08-06-09 22:58

Ce parere sa avem ?

Copia nu are valoare !

Tipul/Tipa care are Golf'ul nici macar nu s'a ostenit sa coboare capota..a lasat un gol,vopseaua kit'ului nici macar nu se potriveste cu masina,etc.

Daca stau sa caut defecte gasesc nu nemiluita ...

Zic inca o data, cu riscul de a ma repeta : Copia nu are valoare !

jock 08-06-09 23:00

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 2391617)

sincer...m-am intristat cand vazui kitu meu pe rabla aia......

ce parere aveti??

...vaiiii....superbul tau kit a ajuns pe o RABLA ...eu il dadeam in judecata;)

...maine de dimineata,ma scol ,iau 2 litri de benzol ,si imi dau foc la rabla mea de 1,4 16v

SoundIdentity 09-06-09 22:43

Quote:

Originally Posted by jock (Post 2391653)
...vaiiii....superbul tau kit a ajuns pe o RABLA ...eu il dadeam in judecata;)

...maine de dimineata,ma scol ,iau 2 litri de benzol ,si imi dau foc la rabla mea de 1,4 16v

acuma tu esti pro sau contra??? vai ca te-ai ofticat din cauza motorizarii????...scuza-ma darrr intr un 1,4 si minim de un 1,8 turbo e mica diferenta de pret ca si masina si la un gti 4 ai mult mai multe dotari si interioare cat si mecanice din fabrica decat la un ventilator deasta :) ...sper sa nu te superi pe mine dar cand vad pe uni ca doar cumpara ceva si nu se folosesc cu un pic de gust in ceea ce primesc ...pe mine ma dezgusta.....eu momentan sunt blocat intr-un anume proiect si nu imi este prioritar acest golf si nu va fi vai doamne golful europei dar cred ca acest kit trebuie putin ajustat si caroseric sa isi arate anumite profile si forme :) ...nu stiu care va fi finalul acestui golf doar ca am muncit mult la el nu il las nefinalizat doar am anumite alte prioritati printre care sunt blocat un service car audio profesional de clasa mare si cu multe dotari atat masini cat si in primirea si ocuparea timpului clientului petrecut in asteptarea finalizari masini in lucru :) .....acest proiect va fi finalizat in primavara anului 2010 ca daca tot l-am lungit nu vreau sa il scot doar cu un exterior ci si cu un interior cat de cat prezentabil.... :) cat imi sta in putinta,,,,,iarna aceasta mi-o dedic in finalul proiectului...nu promit o bomba mare deoarece imediat are 10 anisori masinutza dar nu va fi nici ceva simplu atat pot promite......

apropo...sa nu ma inteleaga si alti gresit aceasta comparatie din pagina anterioara nu am prezentat-o sa jignesc pe nimeni cu ce motor e dotat doar ce poa sa faca unu cu ceva banuti si gusturi zero....pararea mea daca am jignit pe cineva imi cer public iertare ;) ...pt jock????zi de nu am dreptate?????

Decodat 09-06-09 23:09

Mai bine o masina finalizata cu un 1.4I decat una cu 1000 de cai nefinalizata de .......ani si care sta in garaj.
Esti penibil cu afirmatia (rabla), e identica cu a ta si cine vede ambele masini va spune ca tu ai copiat kitul de pe cealalta, plus ca tu ne arati aceeasi masina neterminata de 2 ani.

SoundIdentity 09-06-09 23:23

Quote:

Originally Posted by Decodat (Post 2394766)
Mai bine o masina finalizata cu un 1.4I decat una cu 1000 de cai nefinalizata de .......ani si care sta in garaj.
Esti penibil cu afirmatia (rabla), e identica cu a ta si cine vede ambele masini va spune ca tu ai copiat kitul de pe cealalta, plus ca tu ne arati aceeasi masina neterminata de 2 ani.

mersi ...ai fost coool.....eu nu te rejignesc doar 1 intrebare........de unde miii de cai????eu nu am afirmat asa ceva.....pacat ca nu intelegi ce vroiam sa spun dar nici nu incerc sa iti explic deoarece nu putem gandi la fel....
o foarte mica explicatie ceea ce vad ca deranjeaza pe uni o masina nu tre sa aiba un anume termen de executie...mai am 2 golfuri in afara de acesta,iar acest golf vreau sa imi fie un mic bibelou se de aceea il lalaiesc asa mai lent ca o putoare care mai are si alte prioritati....daca ar fi singura mea masinutza credema ca as urgenta-o ....dar asa imi permit sa o finalizez mai indelungat nu stiu ce rol are timpul de cand si pana cand......va fi gata si dupa posibilitati nu???ca totusi orice se face cost ...nu???nu vin bani de la mai tati... :)

Decodat 09-06-09 23:26

Grabeste-te, pana o termini tu vezi ca deja au aparut kituri identice cu al tau si atunci nu o sa mai fie bibelou.:shock:

SoundIdentity 09-06-09 23:32

Quote:

Originally Posted by Decodat (Post 2394828)
Grabeste-te, pana o termini tu vezi ca deja au aparut kituri identice cu al tau si atunci nu o sa mai fie bibelou.:shock:

chestia e ca vreau sa imi fie bibeloul meu personal.....vezi...simpla mea intrebare era: ce parere aveti cum sta kitul pe ''intradevar poate cuvantul rabla aia l-am exagerat'' dar sa mor de nu parca e o varianta handicapata a variantei ce vreau eu sa o dezvolt asa zis mai unicat :( sincer tie iti place cum da pe ala???

DaBotta 10-06-09 01:13

Sandu sincer pentru ce te mai obosesti sa ii explici la om ? Se vede clar de la o posta cum sta kitu pe masina ta si cum sta kitu pe masina aia , las-o balta nu te mai chinuii ca nu ai cu cine ! Iar daca ii pana acolo is convins ca sandu a folosit cuvantul "Rabla" intr-un sens metaforic , nu sa jigneasca pe cineva. Iar 2 la mana inainte sa il atacati uitativa cum sta kitu pe masina aia fara nimic umflat fara capota prelungia si uitativa la sandu. Haideti sa fim seriosi.

P.S. Daca omul o lalaie 2 ani de zile , care ii problema ? Era o vorba " Cine stie cunoaste " Exact astas ii si aici chestia. Omul are alte masini , are si garajul de terminat + ca unii oameni mai si muncesc pentru bani , nu ii primesc pe tava de la mami si de la tati

jock 10-06-09 01:48

Dabotta ,stai flex....revi dupa 10 ani si mai vorbim .....ok?

SoundIdentity , gresesti ...si gresesti mult ,vad ca la fibra te mai pricepi dar la "inteligent" cam duci lipsa ....sau poate nu sti sa te exprimi (uneori si eu duc lipsa de "inteligent" ,dar am optiunea "EDIT" ;) )

kituri copiate sunt cu sutele ,masini modificate cu miile (prost sau cu bun gust) .....dar nu inteleg ideea asta de copil filmat din rapid si iute cu caii putere ....intradevar pe strazi parca e concurs de cine ajunge primu la semafor sau la biserica ....dar nu toti participam ;) ..pentru o masina de zi cu zi este buna si de 1,4 crede-ma ,sa functioneze este important ,iar pentru concursuri in ziua de azi vorbim de la 300 cp in sus...sper ca m-am facut inteles cat de cat si vreau sa ne oprim aici cu insultele ., avem ceva in comun si e pacat sa ne stricam...pe viitor sper sa fi putin mai atent la ceea ce scrii (rabla)

.......bafta cu modificarile si ai grija de tine ;)

..apropo ,kitul este chiar frumusel ;) ..chiar si pe o " rabla" :twisted:

DaBotta 10-06-09 04:54

Quote:

Originally Posted by jock (Post 2395054)
Dabotta ,stai flex....revi dupa 10 ani si mai vorbim .....ok?

SoundIdentity , gresesti ...si gresesti mult ,vad ca la fibra te mai pricepi dar la "inteligent" cam duci lipsa ....sau poate nu sti sa te exprimi (uneori si eu duc lipsa de "inteligent" ,dar am optiunea "EDIT" ;) )

kituri copiate sunt cu sutele ,masini modificate cu miile (prost sau cu bun gust) .....dar nu inteleg ideea asta de copil filmat din rapid si iute cu caii putere ....intradevar pe strazi parca e concurs de cine ajunge primu la semafor sau la biserica ....dar nu toti participam ;) ..pentru o masina de zi cu zi este buna si de 1,4 crede-ma ,sa functioneze este important ,iar pentru concursuri in ziua de azi vorbim de la 300 cp in sus...sper ca m-am facut inteles cat de cat si vreau sa ne oprim aici cu insultele ., avem ceva in comun si e pacat sa ne stricam...pe viitor sper sa fi putin mai atent la ceea ce scrii (rabla)

Poate am io 20 de ani dar asta nu inseamna ca tu esti mult mai desteptat la minte ca mine. De unde pana unde ti-a venit tie ideea ca sandu are ceva treaba cu fibra ? el face masinile sa suneeeeeee , aici ma refer la muzica , si o face chiar foarte bine. Cat despre concursuri si semafoare , crede-ma acea masina nu pentru asa ceva ii facuta. Pentru semafoare si alte combinatii are el ceva acolo pus deoparte.
Si mai era o chestie un motor 1.4 in oras poate de multe ori sa insemne un consum mult mai mare decat la un 2.0 asta sa o stii de la mine in cazu in care nu ai aflat.

jock 10-06-09 11:10

...pai nu zice mah el ca e kitu lui ?...de aici si ideea......uffff

...nu m-am referit strict la masina lui ....."semafoare"

...detin un 1,4 16 v ....stiu de consum ,asta nu inseamna "rabla"

...nimeni nu te-a facut prost,doar ca voi astia mai "mititei" (majoritatea) aveti dupa lobu urechi doar liniute si de-a latu ....nu e ceva gresit ,dar pentru asa ceva iti trebuiesc multii bani ....pentru o masina de zi cu zi ,parerea mea , nu renteaza

SoundIdentity 10-06-09 15:11

Quote:

Originally Posted by jock (Post 2395054)

incepi tu asa : gresesc gresesc nu tu inteligenta nu ma stiu exprima...tralalalala.........eu zic ca am fost posibil diplomat cu tine nu are rost sa ne certam ca 2 prosti de 16 ani care au adrenalina la asa ceva......devii jignitor....dar inca nu tresar...

in a 2 a parte vorbesti de cine cati bani isi incoarda intr-o masina si cine cu ce stil se prezinta de copil prost de la o posta sau fuleanu de lovele si cu manele pe cap ......si in final vii cu motivatia ta de motor de 1,4

acuma sa imi exprim si eu o parere.....sa trecem peste rabla aia care am prezentat-o de unde a inceput totul eu nici macar nu bagai de seama ce motor detine nu de aceea am rablagit-o ...am rablagit-o din punct de vedere estetic caaaa omu a cumparat kitul de la care l-am construit si eu dar nu a muncit deloc masina.....iar acel kit nu merita sa fie pus pe o masina chiar stoc...parerea mea....

si daca tot suntem pe un forum unde tuningul e baza hai sa nu critizam tuningul ce se creaza cu tuningul comercial,,,,,ce insemna asta???eu ma chinui sa fac masina cat mai complexa cat mai diveriscata ceea ce necesita timp bani si pasiune ,mai se ia o pauza din lipsa altor necesitati.....etc...etc.......daca ai observat eu am pus manutza pe toata masinutza asta din masca fata pana-n roata de rezerva si am luat-o tunata si am retunat-o sa fiu mai diferit un pic daca e posibil nu?......vii tu cu 1,4-le tau iti vopsesti 2 faruri pui o masca si un prag si esti mare tunat si intri sa critici poate pe cine nu trebuie.....eu nu ma legai de masina ta ..fiecare dupa posibilitati ...da? ....fiecare se unica dupa cum ii poate capu bani si idealitatea,,,,,,chiar de aia nu vreau sa critizez nici o masina deoarece toate golfurile imi plac cu bun gust si multe masini simple arata mai bine decat altele impopotzanate ......dar rablagitu ala nu a facut nimic golfului doar l-a imbracat cu kitul asa zis mie creat si aia m-a suparat....intradevar de plateam vreo mie peste suma kitului poate imi protejeam unicatetzea dar sincer nu am de aruncat o miutza deampisici ci mai bine ma uit ce ar vrea sa faca altu fara cultura la bun gust......
cred ca nu critizai nici masina ta nici a lui celalat tovaras de al tau decodat, ca ati tresarit amandoi in fortza fara sa vedeti ca nu avui nici o treaba cu motorizarea......
revenind la un 1,4 si un 1,8 t scuza-ma avui unu 1,8 t 2 anisori si cred ca undeva intre 9 si 11 baga in el nu cred ca ca si consum si consumabile esti mult mai in pierdere cu un gti 4 decat cu unu mai mic de motorizare ...iar repet dotarile gti-ului 4 sunt destule si inca un argument gti-urile de la golfuri sunt cam cele mai dotate masini ale gamei vw golf ...fati un calcul cam cat bagi pe an km in tine....si intreabate ti se merita sa duci lipsa unei masini mai puternice????cand am tras linie in gti-u 4 in 2 ani am bagat 20 de miare km=zero ...dar stiu cand i-am dat depasire am depasit,m-am distrat la liniutze cu el si era din 98 full extra doar fara piele ,,,,,,,,momentan detin un golf 5 gti l-am luat in noiembrie varza muci praf si l-am refacut de la minus zero ...de aceea e si motivatia ca nu am continuat acest golf......dar la toamna tot pun mana pe el,.,,,,,,,,
hai sa nu ne mai certam inutil ca nu are rost ......eu am fost pe cat pot de diplomat....mai demult eram si io copil prost si saream ca proasta-n muci da mi-a trecut....aici tre sa fie o mica distractie nu ura cearta si invidie ca in viata reala.....aici cauti prieteni nu dusmani ca deaia avem toti:) punct la discuti non sens din partea mea

jock 10-06-09 17:18

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 2396278)
......vii tu cu 1,4-le tau iti vopsesti 2 faruri pui o masca si un prag si esti mare tunat si intri sa critici poate pe cine nu trebuie....

:tenisclap ....ramai sanatos, promit sa nu mai postez pe topicul tau ;)

SoundIdentity 10-06-09 22:29

Quote:

Originally Posted by jock (Post 2396609)
:tenisclap ....ramai sanatos, promit sa nu mai postez pe topicul tau ;)

eu mi-am cerut scuze din primul post si chiar nu am vrut sa te jignesc ....scuzele mele daca am reusit :) macar sa nu ramanem cu ura :)

free1_4ever 11-06-09 00:12

salut....vreau sa iti spun doar atat....super tare masinutza.....felicitari......legat de copii xerox....tot originalu' are valoare...

m-am bucurat sa aud ca ai renutzat la porcariile alea(ploape) peste stopuri...

referitor la culoare....in caz ca nu teai decis inca....mie unu imi place super mult cum da albu' pe golfuletz.....
plus ca faruri si stopuri sunt negre,,,,geamuri ...tot negre...si cred ca o sa dea super bine....parerea mea

iar finala...parerea mea e ca mergea sa ii pui 2 "tzevi"....gen gurile alea.....aceelasi format

ce sa iti mai zic...bafta cu proiectu'... superb pana in momentu de fatza...dar am incredere....in rest ce sa iti mai zic...

am si eu tot un glofuletz 4....negru...doar ca sunt genu mai clean....cand o sa vin in tzara...poate o sa dau o fuga la BM sa o vad pe viu....daca e ok si cu tine....

o sa revin cu comm......

sa auzim numai de bine...

SoundIdentity 11-06-09 12:12

Quote:

Originally Posted by free1_4ever (Post 2397798)
salut....vreau sa iti spun doar atat....super tare masinutza.....felicitari......legat de copii xerox....tot originalu' are valoare...

m-am bucurat sa aud ca ai renutzat la porcariile alea(ploape) peste stopuri...

referitor la culoare....in caz ca nu teai decis inca....mie unu imi place super mult cum da albu' pe golfuletz.....
plus ca faruri si stopuri sunt negre,,,,geamuri ...tot negre...si cred ca o sa dea super bine....parerea mea

iar finala...parerea mea e ca mergea sa ii pui 2 "tzevi"....gen gurile alea.....aceelasi format

ce sa iti mai zic...bafta cu proiectu'... superb pana in momentu de fatza...dar am incredere....in rest ce sa iti mai zic...sa auzim numai de bine...

salut...pleoapele m-au omorat si pe mine mai ales ca pun stopurile in x ,masina e mult clean acum fara bandouri manare semnale nimic,iar cu vopseaua raman combinatie galben cu un carbon deoarece galben am in talon si la noi e drastic la R.A.R. de te vede cu un asemenea bolid modificat nu iti accepta nimic neomologat,si prefer sa imi combin culoarea din talon decat sa ma plimb ineficient la ei ,sincer nici cu relatii nu sunt mari sanse deja ce e tuning deja e cam ''nasol'' ,hai modificari minore nu au treaba dar daca vede simplu fapt nu tu clantze deja e bai ,nu vorbim de restu elementelor,,referitor la toba am deja montata exact cu gurile acelea ovale ,

daca revii in ro eu sunt din oradea nu din baia mare...oricand de ai drum in oradea esti bine venit :)

dubmaniacks 11-06-09 15:14

Szerusz Sandu!!!

Te-am vazut azi pe decebal cu GTi-ul 5. Scuza-ma ca nu te-am salutat...dar eram cam suparat, adormit si tăte cele. Doar cand ai facut dreapta de pe decebal ti-am observat chelia.

Masina arata intr-un mare fel.

Szerusz!

quick_silver2 11-06-09 23:01

Domnu sef, stiu ca nu tine de subiect si e cam off topic
Nu pui niste poze cu GTI-ul :D
Apropo: din partea mea ai tot respectul pentru cea ce faci , am vazut ce ai facut din polo si pur si simplu masina acea ma lasa pe spate ...
Multa bafta cu mk4-le, sunt sigur ca va iesi ceva deosebit
Numai bine,adi

DaBotta 11-06-09 23:31

ma cu GTI`u nu prea ai ce sa vezi spectaculos. Eventual jantele alea care is teribile si stopurile spate. si stickerul cu REVO :)

dubmaniacks 11-06-09 23:33

cum sta bijuteria in ploaie :D m-am oprit acuma seara putin pe langa ea sa o vad... e frumoasa. dar nu-mi plac finisajele de pe usi....

SoundIdentity 13-06-09 22:29

mersi baietii de aprecieri,,,,,daca nu stermin vr-u pana la primavara ma las de cariera :)

Quote:

Originally Posted by dubmaniacks (Post 2400775)
cum sta bijuteria in ploaie :D m-am oprit acuma seara putin pe langa ea sa o vad... e frumoasa. dar nu-mi plac finisajele de pe usi....

FINISAJELE LA USA LA CE TE REFERI???vazui colturile de jos sau ce anume?mai am foarte putin finisaje la el dar daca ti-as arata cum a aratat masinutza asta ai zice ca acu e ca noua :) ...sincer abia am asteptat sa o savurez ca din noiembrie o am si abia acu reusii totul cu el pe picioare....nu mai imi iau o masina lovita in veac si pururi.....cat am suferit cu asta...cata electronica cati senzori,,,,vai vai :) dar e coool merge de rupe.....jur fara chiap am zis mamaaa ce masina cu chip vai de mama mea.....:) diferenta cer si pamant...dar intr-un final ce nu va putea avea nici 1 data gti-u plkacerea subetului de motor vr6....never
:) ala nu e de copiat .......fiecare masina isi are placerea lui :)

SoundIdentity 29-06-09 23:33

10 Attachment(s)
daca tot veni vorba de noua achizitie va prezint in cateva poze nu mai deschid topic pentru el separat,ceea ce vreau doar sa va spun ca e deja in pregatire de a se ''imbraca'' intr-un kit de genu R GTI :

http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...num=4&ct=image

el este un mk5 gti 2007 dsg inclusiv padele,
momentan arata simplu ,ce imbunatatiri a primit in afara de cele standard sunt jantele oz canava black,un mfd 2 navi original,o interfata usb cu comanda originala din aparat,si un mic woofer pentru ambianta nu scandal :):):) aaa si era sa uit de un revo soift 250+ stage 1 urmeaza sa speram pana in 350 la anu :)
el este vinovatul de ce nu am continuat proiectul golfului 4 dar fiind acum ok golfu 5 a mai ramas asta galben doar de vopsit si ansamblat....interiorul e mai problematic :(

va arat cateva poze :)

jock 30-06-09 01:25

frumos mk5 ,mai ales farurile ....bafta in continuare si asteptam mk4 ;)

SoundIdentity 30-06-09 07:52

Quote:

Originally Posted by jock (Post 2448952)
..tare :D

"Sound" ...nimeni nu se cearta , frumos mk5 ,mai ales farurile ....bafta in continuare si asteptam mk4 ;)

multumesc iar tie in special ca nu esti copil si nu tii de suparare :) ca si tu putin te suparai pe mine :) ..
daca iti spun cum am patit cu farurile si stopurile...pfuuu ...astea le-m vandut acum 8 luni si farurile si stopurile sii clientu totodata amic m-a suna in careva zi si zise:sanduleee hai iai stopu si faru jos punetile tie ca vine leasingul si imi ia masina :(:(:( ...frateee am inchis magazinu am luat sculele si m-a costat toata afacerea 2 ore :)
ce zici de linku cu kitu ce as dori sa il fac?

jock 30-06-09 10:52

Kitu e smeker rau ,singurul care imi place la mk5 ....eu am vrut sa fac desenele pe golfuletu meu ...da m-am razgandit 8)

T u p 3 u 30-06-09 19:26

frumos mk5-u nu ai prob cu garcea din cauza la nr?

free1_4ever 30-06-09 19:38

Quote:

Originally Posted by T u p 3 u (Post 2451205)
frumos mk5-u nu ai prob cu garcea din cauza la nr?

pai ce au numerele??? ca nu e prima care o vad....si nu cred ca va fii nici ultima....plus...ca acum vreau sa imi inscriu si eu golfuletzu in tzara...si vreau si eu lafel....

SoundIdentity 30-06-09 19:44

mersi ...sa stii ca e legal :) d0oar putin putin tre sa cunosti nu sa dai numarul insine e tip ''C'' se face o cerere precum nu iti permite locasul doar acest tip de tablitza :) atat ee mai misto un pic nu?

free1_4ever 30-06-09 19:51

da si mie imi place super mult.....in IT...numarul pe fatza e mult mai mic in camparatie cu ala dupa spate care e identic cu al nostru...ca dimensiuni....dar pe fatza e mult mai mic......oricum ....vreau sa il pun in stanga jos...sub far....pare putin mi angry.....iar de cunostintze...exista...numai sa mearga...cu tot tamtamu ce a fost la pitesti........
in schimb ma bucurat altceva ....taxa...ma asteptam sa imi ia ceva....in jur de 7-800....dar nu.....300 :D
vreau sa vin sa o inscriu in tzara....ca ma distrus asigurarea ...dau 1200 de an...plus 200 bolu.....asa cu inscrisa in ro.....dau 400 full casco...care defapt e extra nush cum.......si apoi ma doare in cur de radare .....ca e rosu sau galben la semafor....poa sa fie si negru....ca ma doare in cur...ca in ro nu iti trimit amenzile...e nenorocire aici...toate intersectiile au camere.....si tio iei automat...sa nu vb de autostrazi.....o grama de cacaturi.....

T u p 3 u 30-06-09 20:32

stiu si eu k e tip c si tipul c este de obicei la motoare...deaia te-am intrebat
si eu knd am inscris masina am vrut tip c dar nu s-a putut pt k sunt a si b pt masini iar c este pt motor

free1_4ever 30-06-09 20:37

Quote:

Originally Posted by T u p 3 u (Post 2451399)
stiu si eu k e tip c si tipul c este de obicei la motoare...deaia te-am intrebat
si eu knd am inscris masina am vrut tip c dar nu s-a putut pt k sunt a si b pt masini iar c este pt motor

o sa te tzin la curent.....si o sa iti trimit si o mica poza....cu masina....si cu nr bineinteles :P

SoundIdentity 21-08-09 22:51

Re: Golf 4 - vr6 2900 140kw!!! Oradea!!!

cat am cautat topicu asta ...vaiii s-a redenumit nu mai stiam s-a sters ce drak :)::):)
in paralel su golfu 4 am sa va prezint rapid evolutia golfului 5 care deja a suferit prelungire capota fata curbare haion spate si din 1 saptamana din septembrie incepe crearea kitului R GTI ,acest golf nu sufera latiri si modificari extreme doar rapide si eficiente nu ma mai implic intr-un asedmenea proiect lung si fara timp suficient ca si acest golf 4 dar anu asta daca nu il termin cred ca il bag la programu rabla :):):) maine poate fug si cu 2-3 poze la golfu 5 :)

CT90SNR 24-08-09 01:42

Am stat si am citit aproape o zi intreaga acest topic ,foarte frumoase masiniile tale ....
app , sa iti traiasca copiiiiiii
success pt mk5 dar si pt mk4

free1_4ever 26-10-09 13:17

sandule ....ce se mai aude cu g4....neai lasat asa...nu ai mai postat de f mult timp.....mai urca si tu ceva poze....

jock 26-10-09 16:52

...e ocupat cu celalalt proiect "golf 5"

All times are GMT +2. The time now is 23:16.

- Copyright 2026 4Tuning