![]() |
Re: New -- My Car!!! VW Golf 4 vr6 2900 140kw!!! Oradea!!!
Quote:
Să mai pui şi tu poze ..din timpul lucrarilor. Baftă şi să ne vedem cu bine!!! |
astept sa vad cum o sa arate golfu :D . Mi se pare mie sau polo`u alb mai are barile ca si la golf ?
|
si iar s-a lasat linistea? :(
|
nu s-a mai postat de ceva luni aici... dar mai asteptam
|
salutare :)
stateam priveam si eu bazaru de la 4 tuning la masini modificate si ce imi sare in cale?????? http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...16-354275.html sincer...m-am intristat cand vazui kitu meu pe rabla aia......uitativa la diferente........ https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/30528-golf-4-vr6-2900-140kw-oradea/page-25.html si dati cu parerea ...a meritat pus un asemenea kit pe o masina in rest stoc???nu tu suspensii,nu tu latiuri, nu tu tinighicerie,nu tu lucrat absolut la ea......pai sincer deloc nu sta bine kitul acesta pe o masina nelucrata... sincer ce parere aveti??? |
Ce parere sa avem ?
Copia nu are valoare ! Tipul/Tipa care are Golf'ul nici macar nu s'a ostenit sa coboare capota..a lasat un gol,vopseaua kit'ului nici macar nu se potriveste cu masina,etc. Daca stau sa caut defecte gasesc nu nemiluita ... Zic inca o data, cu riscul de a ma repeta : Copia nu are valoare ! |
Quote:
...maine de dimineata,ma scol ,iau 2 litri de benzol ,si imi dau foc la rabla mea de 1,4 16v |
Quote:
apropo...sa nu ma inteleaga si alti gresit aceasta comparatie din pagina anterioara nu am prezentat-o sa jignesc pe nimeni cu ce motor e dotat doar ce poa sa faca unu cu ceva banuti si gusturi zero....pararea mea daca am jignit pe cineva imi cer public iertare ;) ...pt jock????zi de nu am dreptate????? |
Mai bine o masina finalizata cu un 1.4I decat una cu 1000 de cai nefinalizata de .......ani si care sta in garaj.
Esti penibil cu afirmatia (rabla), e identica cu a ta si cine vede ambele masini va spune ca tu ai copiat kitul de pe cealalta, plus ca tu ne arati aceeasi masina neterminata de 2 ani. |
Quote:
o foarte mica explicatie ceea ce vad ca deranjeaza pe uni o masina nu tre sa aiba un anume termen de executie...mai am 2 golfuri in afara de acesta,iar acest golf vreau sa imi fie un mic bibelou se de aceea il lalaiesc asa mai lent ca o putoare care mai are si alte prioritati....daca ar fi singura mea masinutza credema ca as urgenta-o ....dar asa imi permit sa o finalizez mai indelungat nu stiu ce rol are timpul de cand si pana cand......va fi gata si dupa posibilitati nu???ca totusi orice se face cost ...nu???nu vin bani de la mai tati... :) |
Grabeste-te, pana o termini tu vezi ca deja au aparut kituri identice cu al tau si atunci nu o sa mai fie bibelou.:shock:
|
Quote:
|
Sandu sincer pentru ce te mai obosesti sa ii explici la om ? Se vede clar de la o posta cum sta kitu pe masina ta si cum sta kitu pe masina aia , las-o balta nu te mai chinuii ca nu ai cu cine ! Iar daca ii pana acolo is convins ca sandu a folosit cuvantul "Rabla" intr-un sens metaforic , nu sa jigneasca pe cineva. Iar 2 la mana inainte sa il atacati uitativa cum sta kitu pe masina aia fara nimic umflat fara capota prelungia si uitativa la sandu. Haideti sa fim seriosi.
P.S. Daca omul o lalaie 2 ani de zile , care ii problema ? Era o vorba " Cine stie cunoaste " Exact astas ii si aici chestia. Omul are alte masini , are si garajul de terminat + ca unii oameni mai si muncesc pentru bani , nu ii primesc pe tava de la mami si de la tati |
Dabotta ,stai flex....revi dupa 10 ani si mai vorbim .....ok?
SoundIdentity , gresesti ...si gresesti mult ,vad ca la fibra te mai pricepi dar la "inteligent" cam duci lipsa ....sau poate nu sti sa te exprimi (uneori si eu duc lipsa de "inteligent" ,dar am optiunea "EDIT" ;) ) kituri copiate sunt cu sutele ,masini modificate cu miile (prost sau cu bun gust) .....dar nu inteleg ideea asta de copil filmat din rapid si iute cu caii putere ....intradevar pe strazi parca e concurs de cine ajunge primu la semafor sau la biserica ....dar nu toti participam ;) ..pentru o masina de zi cu zi este buna si de 1,4 crede-ma ,sa functioneze este important ,iar pentru concursuri in ziua de azi vorbim de la 300 cp in sus...sper ca m-am facut inteles cat de cat si vreau sa ne oprim aici cu insultele ., avem ceva in comun si e pacat sa ne stricam...pe viitor sper sa fi putin mai atent la ceea ce scrii (rabla) .......bafta cu modificarile si ai grija de tine ;) ..apropo ,kitul este chiar frumusel ;) ..chiar si pe o " rabla" :twisted: |
Quote:
Si mai era o chestie un motor 1.4 in oras poate de multe ori sa insemne un consum mult mai mare decat la un 2.0 asta sa o stii de la mine in cazu in care nu ai aflat. |
...pai nu zice mah el ca e kitu lui ?...de aici si ideea......uffff
...nu m-am referit strict la masina lui ....."semafoare" ...detin un 1,4 16 v ....stiu de consum ,asta nu inseamna "rabla" ...nimeni nu te-a facut prost,doar ca voi astia mai "mititei" (majoritatea) aveti dupa lobu urechi doar liniute si de-a latu ....nu e ceva gresit ,dar pentru asa ceva iti trebuiesc multii bani ....pentru o masina de zi cu zi ,parerea mea , nu renteaza |
Quote:
incepi tu asa : gresesc gresesc nu tu inteligenta nu ma stiu exprima...tralalalala.........eu zic ca am fost posibil diplomat cu tine nu are rost sa ne certam ca 2 prosti de 16 ani care au adrenalina la asa ceva......devii jignitor....dar inca nu tresar... in a 2 a parte vorbesti de cine cati bani isi incoarda intr-o masina si cine cu ce stil se prezinta de copil prost de la o posta sau fuleanu de lovele si cu manele pe cap ......si in final vii cu motivatia ta de motor de 1,4 acuma sa imi exprim si eu o parere.....sa trecem peste rabla aia care am prezentat-o de unde a inceput totul eu nici macar nu bagai de seama ce motor detine nu de aceea am rablagit-o ...am rablagit-o din punct de vedere estetic caaaa omu a cumparat kitul de la care l-am construit si eu dar nu a muncit deloc masina.....iar acel kit nu merita sa fie pus pe o masina chiar stoc...parerea mea.... si daca tot suntem pe un forum unde tuningul e baza hai sa nu critizam tuningul ce se creaza cu tuningul comercial,,,,,ce insemna asta???eu ma chinui sa fac masina cat mai complexa cat mai diveriscata ceea ce necesita timp bani si pasiune ,mai se ia o pauza din lipsa altor necesitati.....etc...etc.......daca ai observat eu am pus manutza pe toata masinutza asta din masca fata pana-n roata de rezerva si am luat-o tunata si am retunat-o sa fiu mai diferit un pic daca e posibil nu?......vii tu cu 1,4-le tau iti vopsesti 2 faruri pui o masca si un prag si esti mare tunat si intri sa critici poate pe cine nu trebuie.....eu nu ma legai de masina ta ..fiecare dupa posibilitati ...da? ....fiecare se unica dupa cum ii poate capu bani si idealitatea,,,,,,chiar de aia nu vreau sa critizez nici o masina deoarece toate golfurile imi plac cu bun gust si multe masini simple arata mai bine decat altele impopotzanate ......dar rablagitu ala nu a facut nimic golfului doar l-a imbracat cu kitul asa zis mie creat si aia m-a suparat....intradevar de plateam vreo mie peste suma kitului poate imi protejeam unicatetzea dar sincer nu am de aruncat o miutza deampisici ci mai bine ma uit ce ar vrea sa faca altu fara cultura la bun gust...... cred ca nu critizai nici masina ta nici a lui celalat tovaras de al tau decodat, ca ati tresarit amandoi in fortza fara sa vedeti ca nu avui nici o treaba cu motorizarea...... revenind la un 1,4 si un 1,8 t scuza-ma avui unu 1,8 t 2 anisori si cred ca undeva intre 9 si 11 baga in el nu cred ca ca si consum si consumabile esti mult mai in pierdere cu un gti 4 decat cu unu mai mic de motorizare ...iar repet dotarile gti-ului 4 sunt destule si inca un argument gti-urile de la golfuri sunt cam cele mai dotate masini ale gamei vw golf ...fati un calcul cam cat bagi pe an km in tine....si intreabate ti se merita sa duci lipsa unei masini mai puternice????cand am tras linie in gti-u 4 in 2 ani am bagat 20 de miare km=zero ...dar stiu cand i-am dat depasire am depasit,m-am distrat la liniutze cu el si era din 98 full extra doar fara piele ,,,,,,,,momentan detin un golf 5 gti l-am luat in noiembrie varza muci praf si l-am refacut de la minus zero ...de aceea e si motivatia ca nu am continuat acest golf......dar la toamna tot pun mana pe el,.,,,,,,,, hai sa nu ne mai certam inutil ca nu are rost ......eu am fost pe cat pot de diplomat....mai demult eram si io copil prost si saream ca proasta-n muci da mi-a trecut....aici tre sa fie o mica distractie nu ura cearta si invidie ca in viata reala.....aici cauti prieteni nu dusmani ca deaia avem toti:) punct la discuti non sens din partea mea |
Quote:
|
Quote:
|
salut....vreau sa iti spun doar atat....super tare masinutza.....felicitari......legat de copii xerox....tot originalu' are valoare...
m-am bucurat sa aud ca ai renutzat la porcariile alea(ploape) peste stopuri... referitor la culoare....in caz ca nu teai decis inca....mie unu imi place super mult cum da albu' pe golfuletz..... plus ca faruri si stopuri sunt negre,,,,geamuri ...tot negre...si cred ca o sa dea super bine....parerea mea iar finala...parerea mea e ca mergea sa ii pui 2 "tzevi"....gen gurile alea.....aceelasi format ce sa iti mai zic...bafta cu proiectu'... superb pana in momentu de fatza...dar am incredere....in rest ce sa iti mai zic... am si eu tot un glofuletz 4....negru...doar ca sunt genu mai clean....cand o sa vin in tzara...poate o sa dau o fuga la BM sa o vad pe viu....daca e ok si cu tine.... o sa revin cu comm...... sa auzim numai de bine... |
Quote:
salut...pleoapele m-au omorat si pe mine mai ales ca pun stopurile in x ,masina e mult clean acum fara bandouri manare semnale nimic,iar cu vopseaua raman combinatie galben cu un carbon deoarece galben am in talon si la noi e drastic la R.A.R. de te vede cu un asemenea bolid modificat nu iti accepta nimic neomologat,si prefer sa imi combin culoarea din talon decat sa ma plimb ineficient la ei ,sincer nici cu relatii nu sunt mari sanse deja ce e tuning deja e cam ''nasol'' ,hai modificari minore nu au treaba dar daca vede simplu fapt nu tu clantze deja e bai ,nu vorbim de restu elementelor,,referitor la toba am deja montata exact cu gurile acelea ovale , daca revii in ro eu sunt din oradea nu din baia mare...oricand de ai drum in oradea esti bine venit :) |
Szerusz Sandu!!!
Te-am vazut azi pe decebal cu GTi-ul 5. Scuza-ma ca nu te-am salutat...dar eram cam suparat, adormit si tăte cele. Doar cand ai facut dreapta de pe decebal ti-am observat chelia. Masina arata intr-un mare fel. Szerusz! |
Domnu sef, stiu ca nu tine de subiect si e cam off topic
Nu pui niste poze cu GTI-ul :D Apropo: din partea mea ai tot respectul pentru cea ce faci , am vazut ce ai facut din polo si pur si simplu masina acea ma lasa pe spate ... Multa bafta cu mk4-le, sunt sigur ca va iesi ceva deosebit Numai bine,adi |
ma cu GTI`u nu prea ai ce sa vezi spectaculos. Eventual jantele alea care is teribile si stopurile spate. si stickerul cu REVO :)
|
cum sta bijuteria in ploaie :D m-am oprit acuma seara putin pe langa ea sa o vad... e frumoasa. dar nu-mi plac finisajele de pe usi....
|
mersi baietii de aprecieri,,,,,daca nu stermin vr-u pana la primavara ma las de cariera :)
Quote:
:) ala nu e de copiat .......fiecare masina isi are placerea lui :) |
10 Attachment(s)
daca tot veni vorba de noua achizitie va prezint in cateva poze nu mai deschid topic pentru el separat,ceea ce vreau doar sa va spun ca e deja in pregatire de a se ''imbraca'' intr-un kit de genu R GTI :
http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...num=4&ct=image el este un mk5 gti 2007 dsg inclusiv padele, momentan arata simplu ,ce imbunatatiri a primit in afara de cele standard sunt jantele oz canava black,un mfd 2 navi original,o interfata usb cu comanda originala din aparat,si un mic woofer pentru ambianta nu scandal :):):) aaa si era sa uit de un revo soift 250+ stage 1 urmeaza sa speram pana in 350 la anu :) el este vinovatul de ce nu am continuat proiectul golfului 4 dar fiind acum ok golfu 5 a mai ramas asta galben doar de vopsit si ansamblat....interiorul e mai problematic :( va arat cateva poze :) |
frumos mk5 ,mai ales farurile ....bafta in continuare si asteptam mk4 ;)
|
Quote:
daca iti spun cum am patit cu farurile si stopurile...pfuuu ...astea le-m vandut acum 8 luni si farurile si stopurile sii clientu totodata amic m-a suna in careva zi si zise:sanduleee hai iai stopu si faru jos punetile tie ca vine leasingul si imi ia masina :(:(:( ...frateee am inchis magazinu am luat sculele si m-a costat toata afacerea 2 ore :) ce zici de linku cu kitu ce as dori sa il fac? |
Kitu e smeker rau ,singurul care imi place la mk5 ....eu am vrut sa fac desenele pe golfuletu meu ...da m-am razgandit 8)
|
frumos mk5-u nu ai prob cu garcea din cauza la nr?
|
Quote:
pai ce au numerele??? ca nu e prima care o vad....si nu cred ca va fii nici ultima....plus...ca acum vreau sa imi inscriu si eu golfuletzu in tzara...si vreau si eu lafel.... |
mersi ...sa stii ca e legal :) d0oar putin putin tre sa cunosti nu sa dai numarul insine e tip ''C'' se face o cerere precum nu iti permite locasul doar acest tip de tablitza :) atat ee mai misto un pic nu?
|
da si mie imi place super mult.....in IT...numarul pe fatza e mult mai mic in camparatie cu ala dupa spate care e identic cu al nostru...ca dimensiuni....dar pe fatza e mult mai mic......oricum ....vreau sa il pun in stanga jos...sub far....pare putin mi angry.....iar de cunostintze...exista...numai sa mearga...cu tot tamtamu ce a fost la pitesti........
in schimb ma bucurat altceva ....taxa...ma asteptam sa imi ia ceva....in jur de 7-800....dar nu.....300 :D vreau sa vin sa o inscriu in tzara....ca ma distrus asigurarea ...dau 1200 de an...plus 200 bolu.....asa cu inscrisa in ro.....dau 400 full casco...care defapt e extra nush cum.......si apoi ma doare in cur de radare .....ca e rosu sau galben la semafor....poa sa fie si negru....ca ma doare in cur...ca in ro nu iti trimit amenzile...e nenorocire aici...toate intersectiile au camere.....si tio iei automat...sa nu vb de autostrazi.....o grama de cacaturi..... |
stiu si eu k e tip c si tipul c este de obicei la motoare...deaia te-am intrebat
si eu knd am inscris masina am vrut tip c dar nu s-a putut pt k sunt a si b pt masini iar c este pt motor |
Quote:
|
Re: Golf 4 - vr6 2900 140kw!!! Oradea!!!
cat am cautat topicu asta ...vaiii s-a redenumit nu mai stiam s-a sters ce drak :)::):)
in paralel su golfu 4 am sa va prezint rapid evolutia golfului 5 care deja a suferit prelungire capota fata curbare haion spate si din 1 saptamana din septembrie incepe crearea kitului R GTI ,acest golf nu sufera latiri si modificari extreme doar rapide si eficiente nu ma mai implic intr-un asedmenea proiect lung si fara timp suficient ca si acest golf 4 dar anu asta daca nu il termin cred ca il bag la programu rabla :):):) maine poate fug si cu 2-3 poze la golfu 5 :) |
Am stat si am citit aproape o zi intreaga acest topic ,foarte frumoase masiniile tale ....
app , sa iti traiasca copiiiiiii success pt mk5 dar si pt mk4 |
sandule ....ce se mai aude cu g4....neai lasat asa...nu ai mai postat de f mult timp.....mai urca si tu ceva poze....
|
...e ocupat cu celalalt proiect "golf 5"
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning