Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

Hyperyon 06-08-11 17:34

re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

saptamana viitoare am un drum prin apropiere de transfagarasan..asa ca as vrea sa dau o tura si pe acolo sa raman o noapte
recomandati-mi va rog o cazare cat mai ok in zona...la cabana balea lac au niste preturi de iti vine sa fugi [148 ron / persoana/ seara...deci 300 de ron ar trebui sa achit pe seara..nu mersi]. Am gasit pe net mai multe cabane..insa nu stiu care au conditiile cat mai ok si sa fie si la traseu [nu la 10 km de drum...de etc]
care ati fost pe acolo pe unde v-ati oprit sa inserati? ca pret ma gandeam in jur de 150 de ron maxim de camera [2 persoane]
cateva variante...
http://www.turistinfo.ro/balea/cazar...uni-balea.html
http://www.balea-lac.com/cazare-balea-lac.html

Cetacean 07-08-11 13:53

Spalatoria Autoned in intersectia dintre bdul Poitiers si sos Bucium

S-a redeschis spalatoria Autoned dar intr-o alta locatie (intersectia dintre sos. Bucium si bdul Poitiers la service Bosch). Acelasi personal aceleasi servicii de calitate. Pentru interior si exterior am platit 19 lei si am inteles ca oferta este pana pe 19 august.

Hyperyon 07-08-11 14:36

reclamele sunt la rubrica de bazar :))

mihayyy2000 07-08-11 16:26

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4510986)
saptamana viitoare am un drum prin apropiere de transfagarasan..asa ca as vrea sa dau o tura si pe acolo sa raman o noapte
recomandati-mi va rog o cazare cat mai ok in zona...la cabana balea lac au niste preturi de iti vine sa fugi [148 ron / persoana/ seara...deci 300 de ron ar trebui sa achit pe seara..nu mersi]. Am gasit pe net mai multe cabane..insa nu stiu care au conditiile cat mai ok si sa fie si la traseu [nu la 10 km de drum...de etc]
care ati fost pe acolo pe unde v-ati oprit sa inserati? ca pret ma gandeam in jur de 150 de ron maxim de camera [2 persoane]
cateva variante...
http://www.turistinfo.ro/balea/cazar...uni-balea.html
http://www.balea-lac.com/cazare-balea-lac.html

Eu am fost anul trecut si ma duc si anul asta. (mi-a placut f mult). Norocul meu e ca cumnata mea sta in localitatea Victoria (un orasel destul de aproape) si m-am "cazat" la ea acasa. Daca o iei de la soseaua nationala spre Balea Lac, dupa ce treci de Cartisoara sunt pensiuni foarte multe la pretul de aproximativ 60 lei pe noapte camera dubla. Asa ca stai linistit ca nu ai de dat nici 300 si nici 150 lei. Bine ca nu e asa de aproape cum ai vrea tu dar eu zic ca e mai bine asa. Distractie placuta! si vezi sa nu te ratacesti pe acolo :P

bau4rock 07-08-11 20:55

sal cine imi recomanda si mie o vopsitorie buna vreau sa vopsesc un golf 3 ms mult bafta

mihayyy2000 07-08-11 22:32

Quote:

Originally Posted by bau4rock (Post 4513025)
sal cine imi recomanda si mie o vopsitorie buna vreau sa vopsesc un golf 3 ms mult bafta

Eu mi-am vopsit o aripa la Moldotrans Auto (cum te duci spre Tomesti, imediat dupa ce treci prima cale ferata faci stanga si apoi ai sa gasesti niste indicatoare ai sa intri undeva in zona cu niste depozite). Sunt multumit, nu pot sa ma plang si au facut treaba f repede... Depinde ce vrei, daca vrei ceva ieftin si bun gasesti aici dar daca vrei figuri cauta in alta parte (banuiesc ca si pretul e m mai mare). Cauta-l pe Cristi, el iti zice cat ce si cum pe acolo. Daca vrei iti dau nr lui de telefon intr-un PM. E decizia ta.

mihayyy2000 07-08-11 22:39

Intrebare: stie cineva cum e legislatia privitoare la numerele rosii?
Adica: eu mi-am luat 2 randuri de nr rosii. Am facut pauza de 2 saptamani (1 august - 15 august).
Ma duc si solicit al 3-lea rand de numere. Adica luna asta pe 15 ma duc si mai cer un numar in timp ce al 2 rand mi-a expirat la 1 luna asta. Al treilea rand e valabil de pe 15 august pana pe 15 septembrie sau de la 1 august pana la 1 septembrie?

aleks 07-08-11 23:14

Quote:

Originally Posted by mihayyy2000 (Post 4513211)
Intrebare: stie cineva cum e legislatia privitoare la numerele rosii?
Adica: eu mi-am luat 2 randuri de nr rosii. Am facut pauza de 2 saptamani (1 august - 15 august).
Ma duc si solicit al 3-lea rand de numere. Adica luna asta pe 15 ma duc si mai cer un numar in timp ce al 2 rand mi-a expirat la 1 luna asta. Al treilea rand e valabil de pe 15 august pana pe 15 septembrie sau de la 1 august pana la 1 septembrie?

30 de zile de la momentul în care ţi se eliberează, poţi să te duci şi peste 6 luni. Eu scot uneori numere roşii şi nu ţin cont de cât timp trece între două seturi, tot atât au valabilitate.

GAby645 08-08-11 09:35

poti sa te duci sa ii scoti al treilea set si dupa 1 an !!

mihayyy2000 09-08-11 12:02

Cine imi poate recomanda un "calculator al taxei auto" care sa indice cat mai bine valoarea taxei pe care urmeaza sa o platesc?
Preferabil cineva care a inmatriculat o masina adusa, a calculat taxa cu acel calculator, si suma care i-a dat s-a si platit catre stat (+ - 100 E). Adica vreau ca informatia oferita de acel calculator sa fie cat mai precisa... Multumesc

MihaiCsl 09-08-11 12:26

Incearca-l pe cel de pe Autovit. :P

GAby645 09-08-11 12:29

cel de pe autovit e cel mai corect si concret , trebuia sa stii valoarea co2-ului daca este de la euro 3 in sus

mihayyy2000 09-08-11 12:46

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4516273)
cel de pe autovit e cel mai corect si concret , trebuia sa stii valoarea co2-ului daca este de la euro 3 in sus

L-am incercat pe ala si m-au cam luat durerile de cap :)) Merci

MihaiCsl 09-08-11 12:48

Tu ai vrut masina de afara, cat e taxa?

GAby645 09-08-11 12:51

daca e prea mare taxa ia in calcul si recarosarea , cauta o epava cu motorul bun

mihayyy2000 09-08-11 12:53

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4516312)
Tu ai vrut masina de afara, cat e taxa?

Nu stiu ca e emisia de CO2 si nu am putut sa o calculez cu precizie insa e intre 1500 si 1800 E. Oricum mai am si varianta cu Bulgaria unde ma ajunge 800 E cu tot cu cheltuieli. Mai am o luna sa iau o decizie.

MihaiCsl 09-08-11 12:59

Nu mi se pare asa mult in comparatie cu bataia de cap din Bulgaria.
Ca sa afli CO2-ul, uita-te pe mobile la masina ca a ta ca acolo se afiseaza CO2-ul la masini:)

Armandot 09-08-11 14:57

Ce documente trebuie sa ai la tine si ce taxe trebuie platite pt nr rosii?vreau sa scot nr rosii pt o motocicleta care nu e inmatriculata in romania si e radiata din tara de unde provine...Mai pe scurt pasii care trebuie facuti pt a scoate un set de nr rosii... Ms

GAby645 09-08-11 15:23

actele de provenienta original si copii, copie dupa contract vanzare cumparare / factura , cerere tip , chitanta in spate la primarie de 7-8 lei parca , chitanta la cec de 13 lei pt numere rosii , asigurare pe 1 luna pt numere rosii !!!! aaa si 40 ron pt numere , bine in cazut tau cred ca numai 20 ron pt un singur numar :)

MihaiCsl 09-08-11 17:21

Are idee cineva la ce pret as putea gasi un etrier second pe spate dreapta la o Zafira A ?
Ma duc maine oricum pana la Tomesti, intreb de curiozitate. :)

GAby645 09-08-11 17:50

in jur de 100-150 ron max ar trebui sa fie

MihaiCsl 09-08-11 19:54

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4516863)

Merci. :)

Armandot 10-08-11 09:41

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4516603)
actele de provenienta original si copii, copie dupa contract vanzare cumparare / factura , cerere tip , chitanta in spate la primarie de 7-8 lei parca , chitanta la cec de 13 lei pt numere rosii , asigurare pe 1 luna pt numere rosii !!!! aaa si 40 ron pt numere , bine in cazut tau cred ca numai 20 ron pt un singur numar :)

Mersi.

MihaiCsl 10-08-11 12:54

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4516863)

N-au ce vreau eu =))

vinyl 10-08-11 20:39

2 gume 195/65/15 cu profil vara,desigur cu ceva carne pe ele?Are cineva?Si un pret,astept PM !

CRyS` 11-08-11 08:34

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4519454)
2 gume 195/65/15 cu profil vara,desigur cu ceva carne pe ele?Are cineva?Si un pret,astept PM !

Salut!

Daca mai ajungi prin Iasi, vezi pe la vulcanizarile din Pacurari si la cele din Podu de Piatra si de pe Nicolaie Iorga!! Au fara numar cu preturi de la 50 ron pana la 150 ron!!!

CRyS`

vinyl 11-08-11 08:48

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4520156)
Salut!

Daca mai ajungi prin Iasi, vezi pe la vulcanizarile din Pacurari si la cele din Podu de Piatra si de pe Nicolaie Iorga!! Au fara numar cu preturi de la 50 ron pana la 150 ron!!!

CRyS`

Merci ! Caut..

GAby645 11-08-11 08:54

sau la tg frumos mai era un baiat care vindea anvelope, unde e statia gpl acolo , mi se pare ca are si user pe 4t, "eu" parca

vinyl 15-08-11 01:29

Stie cineva unde as putea gasi o emblema de pe un Passat CC,cea de pe haion cu scris "PASSAT" ? Exclus Letcani...nu vreau sa aud de ei..

Jockers 15-08-11 01:52

dute in metalurgie acolo la dezmembrari au baieti de toate..si preturi bune..vad ca nu sunt sg..care iubesc lectaniu :))

mihayyy2000 15-08-11 06:50

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4527243)
Stie cineva unde as putea gasi o emblema de pe un Passat CC,cea de pe haion cu scris "PASSAT" ? Exclus Letcani...nu vreau sa aud de ei..

Ce are Letcani?

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4527254)
dute in metalurgie acolo la dezmembrari au baieti de toate..si preturi bune..vad ca nu sunt sg..care iubesc lectaniu :))

De ce il "iubesti"?

Jockers 15-08-11 10:19

sunt cred ca ce-i mai scumpi...plus ca am fost de vreo 2 ori..si am cautat cate ceva.. si au zis ca au ..dupa ce am cautat vreo jumate de ora..o zis ca nu mai au ...plus ca le lipseste putin respectul ...eu am gasit multe piese al jumate de pret in oras..CAre il recomand .este cel din Metalurgie de pe Splai..Oameni is super preturile .ok ....

GAby645 15-08-11 10:44

daca are la metalurgie passat cc eu imi tai pwola si o mananc !!

mihayyy2000 15-08-11 10:54

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4527645)
sunt cred ca ce-i mai scumpi.......

Eu am fost o singura data acolo si nu pot sa zic ca mi-am format o impresie. Mi-am luat un senzor de parcare cu 100 lei, nu stiu daca e mult sau putin. Nou e 100 E.

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4527705)
daca are la metalurgie passat cc eu imi tai pwola si o mananc !!

Da cu piesele de bmw cu stau? ai idee?

GAby645 15-08-11 10:57

din ce stiu eu au pentru masini mai vechi , gen golf 1-2-3, opel astra vectra corsa , vw t4 !! nush daca au mai adus si modele noi

vinyl 15-08-11 11:36

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4527254)

Pai la Letcani e firma de dezmembrari ???!!! Cum sa imi ceara pe un ventilator de clima 3 mil jumate,vechi de pe o masina din 2002 ,350 de ron,cand cel mai scump ventilator comandat pe producator ajunge 420 ron ,parca....asta e recenta treaba...am si cunostinte,chiar si rude care au patit acelasi lucru cu astia de la Letcani.Ei cred ca sunt singurii pe-o raza de 1000 de km care au parc cu masini dezmembrate.
Va dau un sfat :La intrare in Pascani pe dreapta este parc cu masini dezmembrate,preturi foarte mici si gasiti absolut orice pentru masini pana in 2004.
Ex: Tulumba servo-frana ,250 de ron,de pe un passat din 2004,pe cand la Letcani nici nu am sunat(motivul e mai sus),dar stiu ca la Suceava era 100 de euro,si plecasem sa o iau pe aia ca aveam nevoie,iar in drum am vazut parcu asta ,si uite ca am avut noroc !

Jockers 15-08-11 14:05

la letcani ..au unele piese mai scumpe decat noi :)) da is originale:))

vinyl 15-08-11 17:14

La toate is originale,ca le aduc din Anglia ,si le scot de pe masini cu volan pe dreapta...

grg_92 15-08-11 22:42

am si eu o nelamurire in legatura cu un dvd panasonic cq-vd5505n. S-a ars o siguranta care a facut sa nu se mai deschida. Dupa ce s-a schimbat siguranta dvd-ul se deschide dar cere un cod ( nu stiu cat de bine am explicat )

MnezO 16-08-11 18:16

Poi cand ai luat dvd-u nu ti l-a dat cu codul de siguranta?

All times are GMT +2. The time now is 05:33.

- Copyright 2026 4Tuning