![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
saptamana viitoare am un drum prin apropiere de transfagarasan..asa ca as vrea sa dau o tura si pe acolo sa raman o noapte
recomandati-mi va rog o cazare cat mai ok in zona...la cabana balea lac au niste preturi de iti vine sa fugi [148 ron / persoana/ seara...deci 300 de ron ar trebui sa achit pe seara..nu mersi]. Am gasit pe net mai multe cabane..insa nu stiu care au conditiile cat mai ok si sa fie si la traseu [nu la 10 km de drum...de etc] care ati fost pe acolo pe unde v-ati oprit sa inserati? ca pret ma gandeam in jur de 150 de ron maxim de camera [2 persoane] cateva variante... http://www.turistinfo.ro/balea/cazar...uni-balea.html http://www.balea-lac.com/cazare-balea-lac.html |
Spalatoria Autoned in intersectia dintre bdul Poitiers si sos Bucium
S-a redeschis spalatoria Autoned dar intr-o alta locatie (intersectia dintre sos. Bucium si bdul Poitiers la service Bosch). Acelasi personal aceleasi servicii de calitate. Pentru interior si exterior am platit 19 lei si am inteles ca oferta este pana pe 19 august.
|
reclamele sunt la rubrica de bazar :))
|
Quote:
|
sal cine imi recomanda si mie o vopsitorie buna vreau sa vopsesc un golf 3 ms mult bafta
|
Quote:
|
Intrebare: stie cineva cum e legislatia privitoare la numerele rosii?
Adica: eu mi-am luat 2 randuri de nr rosii. Am facut pauza de 2 saptamani (1 august - 15 august). Ma duc si solicit al 3-lea rand de numere. Adica luna asta pe 15 ma duc si mai cer un numar in timp ce al 2 rand mi-a expirat la 1 luna asta. Al treilea rand e valabil de pe 15 august pana pe 15 septembrie sau de la 1 august pana la 1 septembrie? |
Quote:
|
poti sa te duci sa ii scoti al treilea set si dupa 1 an !!
|
Cine imi poate recomanda un "calculator al taxei auto" care sa indice cat mai bine valoarea taxei pe care urmeaza sa o platesc?
Preferabil cineva care a inmatriculat o masina adusa, a calculat taxa cu acel calculator, si suma care i-a dat s-a si platit catre stat (+ - 100 E). Adica vreau ca informatia oferita de acel calculator sa fie cat mai precisa... Multumesc |
Incearca-l pe cel de pe Autovit. :P
|
cel de pe autovit e cel mai corect si concret , trebuia sa stii valoarea co2-ului daca este de la euro 3 in sus
|
Quote:
|
Tu ai vrut masina de afara, cat e taxa?
|
daca e prea mare taxa ia in calcul si recarosarea , cauta o epava cu motorul bun
|
Quote:
|
Nu mi se pare asa mult in comparatie cu bataia de cap din Bulgaria.
Ca sa afli CO2-ul, uita-te pe mobile la masina ca a ta ca acolo se afiseaza CO2-ul la masini:) |
Ce documente trebuie sa ai la tine si ce taxe trebuie platite pt nr rosii?vreau sa scot nr rosii pt o motocicleta care nu e inmatriculata in romania si e radiata din tara de unde provine...Mai pe scurt pasii care trebuie facuti pt a scoate un set de nr rosii... Ms
|
actele de provenienta original si copii, copie dupa contract vanzare cumparare / factura , cerere tip , chitanta in spate la primarie de 7-8 lei parca , chitanta la cec de 13 lei pt numere rosii , asigurare pe 1 luna pt numere rosii !!!! aaa si 40 ron pt numere , bine in cazut tau cred ca numai 20 ron pt un singur numar :)
|
Are idee cineva la ce pret as putea gasi un etrier second pe spate dreapta la o Zafira A ?
Ma duc maine oricum pana la Tomesti, intreb de curiozitate. :) |
in jur de 100-150 ron max ar trebui sa fie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 gume 195/65/15 cu profil vara,desigur cu ceva carne pe ele?Are cineva?Si un pret,astept PM !
|
Quote:
Daca mai ajungi prin Iasi, vezi pe la vulcanizarile din Pacurari si la cele din Podu de Piatra si de pe Nicolaie Iorga!! Au fara numar cu preturi de la 50 ron pana la 150 ron!!! CRyS` |
Quote:
|
sau la tg frumos mai era un baiat care vindea anvelope, unde e statia gpl acolo , mi se pare ca are si user pe 4t, "eu" parca
|
Stie cineva unde as putea gasi o emblema de pe un Passat CC,cea de pe haion cu scris "PASSAT" ? Exclus Letcani...nu vreau sa aud de ei..
|
dute in metalurgie acolo la dezmembrari au baieti de toate..si preturi bune..vad ca nu sunt sg..care iubesc lectaniu :))
|
Quote:
Quote:
|
sunt cred ca ce-i mai scumpi...plus ca am fost de vreo 2 ori..si am cautat cate ceva.. si au zis ca au ..dupa ce am cautat vreo jumate de ora..o zis ca nu mai au ...plus ca le lipseste putin respectul ...eu am gasit multe piese al jumate de pret in oras..CAre il recomand .este cel din Metalurgie de pe Splai..Oameni is super preturile .ok ....
|
daca are la metalurgie passat cc eu imi tai pwola si o mananc !!
|
Quote:
Quote:
|
din ce stiu eu au pentru masini mai vechi , gen golf 1-2-3, opel astra vectra corsa , vw t4 !! nush daca au mai adus si modele noi
|
Quote:
Va dau un sfat :La intrare in Pascani pe dreapta este parc cu masini dezmembrate,preturi foarte mici si gasiti absolut orice pentru masini pana in 2004. Ex: Tulumba servo-frana ,250 de ron,de pe un passat din 2004,pe cand la Letcani nici nu am sunat(motivul e mai sus),dar stiu ca la Suceava era 100 de euro,si plecasem sa o iau pe aia ca aveam nevoie,iar in drum am vazut parcu asta ,si uite ca am avut noroc ! |
la letcani ..au unele piese mai scumpe decat noi :)) da is originale:))
|
La toate is originale,ca le aduc din Anglia ,si le scot de pe masini cu volan pe dreapta...
|
am si eu o nelamurire in legatura cu un dvd panasonic cq-vd5505n. S-a ars o siguranta care a facut sa nu se mai deschida. Dupa ce s-a schimbat siguranta dvd-ul se deschide dar cere un cod ( nu stiu cat de bine am explicat )
|
Poi cand ai luat dvd-u nu ti l-a dat cu codul de siguranta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning