![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
hmm imi place cum suna o chinuie .. :D:D sper sa se intoarca destul de chinuita de acolo si sa faca furori :)) =))
|
o sa iasa ceva frumos..
|
nici nu ma gandeasc sa nu face`ti o treaba buna :D
|
maine e gata.
|
3 Attachment(s)
sony_floryn: multumesc frumos
iulian.ghetto: poi omul asta face numai lucruri frumoase:D MMC...zicea 2na ca te saluta:-P multumesc mult Mihai.ghetto pentru lucrarea facuta...abia astept sa ajung la tine si pentru restul 8) ...sunt foarte multumita :dance::dance: lucreaza si frumos si repede;) ce privire sexy..are Tzumpi :twisted: (parca ar manca o pizza) |
fremos fremos ;) ,...hai ca prinde forma "conserva" :twisted:
|
arde de nerabdare sa manance asfaltu zeta :))
|
1 Attachment(s)
Au iesit frumos pasajele la prima vedere. O poza si din spate nu strica..:-P
Nu se putea sa nu il prinzi si pe patron in a 3a poza..:)) |
1 Attachment(s)
jock: sar'naaa:D
furry_lion: arde..arde:lol: bolidu': era cu ochii pe mine sa nu fac vreo miscare gresita:-P nu doar la prima vederea au iesit chiar super bine mie imi place foarte mult:chick::chick: am si o poza din spate dar nu se vede chiar bine |
o sa fie un killer . felicitari zeta . cand o scoti prima oara la intalniri sa ma chemi si pe mine ca mi-e dor sa mai stam toti la o vorba
|
Arata bine si din spate..:D
Aveai distantierele montate in pozele de mai sus? |
spor in continuare ;D
|
tracky: mersi..chiar..nu te-am mai vazut de o mie de ani :D
bolidu': are "disitantiere" montate...nu sunt chiar distantiere ( e ceva acolo improvizat:D ) tot asa va arata cu ele montate b-01-ptk: multumesc;) |
Foarte frumos :shock: spor in continuare
|
Yeeeeeeeeeeeee a venit micuta de la Ghetto :twisted:. Buna treaba a facut Mihai....bravo fata asteptam in continuare miscari ale proiectului. Usor si cu grija prinde forma si o sa fie gata iar dupaia sper ca n-ai uitat...sedinta foto :-)
|
1 Attachment(s)
o idee... imbina si fusta cu aripa spate
|
:rolleyes2
deci... am citit topicu intr-o viteza ce imi aminteste de lecturile obloigatorii de la scoala :lol: felicitari ca ai readus la viata masina... daca intram pe topic cand erai la primele pagini iti ziceam ca nu are rost sa te ocupi de ea, era mult mai simpla o recarosare... da pana la urma ai facut o treaba buna. abia astept sa o vad gata;) |
zeta, pe partea dreapta jos langa arcada o cam ia rugina.. vezi sa nu faci tot aceasta treaba si anul viitor!
spor la lucru, iese bomba! |
toate imbinarile...toate locurile in care se face condens...interiorul aripilor spate....baga zinc cat se poate de mult...si apoi ceara de cavitati....
|
Ai uitat sa mentionezi sharky, pe tabla CURATA, nu pe rugina! :D
Sunt doar sfaturi cat se poate de pasnice, pt binele masinii! |
smecher proiect...astept finalu'
|
Auras 26, addy_xxl91: multumesc frumos:oops:
Alex30: cum sa uit sedinta foto cu ZUZ...8):?: goshy: vedem;) multumesc pentru idee tigermotorsport: este un fier la care nu voi renunta, si de cand l-am luat am zis ca o sa ii fac inima sa bata cum trebuie:D zib3r: masina trebuie curatata toata...ma apuc iar sa o "dezbrac" nu am terminat cu insonorizarea...o sa curat de toata rugina de pe ea o dau cu grund si cu vopsea cauciucata...multumesc frumos si astept in continuare sfaturi:D sharky-vw: peste tot, nu iert nimic multumesc echipei VEEDUB pentru ajutorul dat azi (am adus masina acasa):oops: |
5 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
8) |
bravo ! mai ai pana o bagi la vopsitorie? :) te-ai decis la culoare?
|
da, mai am...din pacate am niste probleme cu matizul si trebuie sa ma ocup putin de el...
..inca nu m-am hotorat:D |
Zeta de ce ai roluit aripile alea de tot ???Chiar trebuia sa roluiesti si a doua ,,buza'' ??? Am vazut ca ai chituit pasajele de aripa si par drepte de asta te intreb! Nu ajunge doar prima ??? Pun intrebari de genu ca vreau sa roluiesc si eu si daca nu te superi nu imi place cum arata asa drept pasajul ala. Dar daca exista o explicatie te rog sa imi spui si mie sa nu ma apuc sa roluiesc degeaba si pe urma sa nu imi placa ;) Bafta si putere de munca si toata stima celor care te ajuta.:peace:
|
...are et-ul prost la jante si trebuie pus distantier ... obligat roata mai inafara ,iar la cat de joasa o vrea ..era nevoie de o "roluiere" mai agresiva ....nu era indeajuns doar buza mica de la aripa
|
Arata foarte foarte misto:D nu inteleg de ce acum 2 3 saptamani nu-ti placea cum vin rotile, zici ca sunt de acolo:-P
Va mai fi lasata masina? Sau asta e inaltimea finala? Misto ca la masina ai suspensia reglabila:) Motorul va ramane cel de pe masina? De cat este? Ar fi misto sa-l reconditionezi sa-i dai o culoare si sa-i pui carburatoare de motocicleta:D sa ai totul compartimentul motor curat |
B-74-WRC : nu am de ce sa ma supar e parerea ta8), mie imi place cum arata asa:D o explicatie buna ti'a dat Jock... bafta multa si spor la treaba
Jock: multumesc neneeaa:D b08ygs:acum 2, 3 saptamani rotile imi atingeau in aripi si in suspensie...si eram cam suparata dar mi'a trecut:twisted: acum am rezolvat numai atinge in nimic8) anul asta o tin la inaltimea asta ...mai cobor putin spatele:D...la anul schimb inaltimea:-P motorul de pe masina este de 1.6 benzina, carburatoare de motocicleta...nu pun, compartimentul motor va fi curat , la prima intrebare nu iti pot raspunde acum...pentru ca nu m-am gandit inca:D, mai intai termin caroseria:D |
Poate poti sa o iei in considerare , poate nu , parerea mea ar fii un "alb nova" nu ma refer sa ii dai alb nova , dar albul acela ma refeream ;) . Multa bafta si asteptam Golfanu' pe drum
|
1 Attachment(s)
o sa iasa ceva superb:-) din golfuletu asta:twisted:
|
Bine zici Zeta... ar fi si pacat sa nu o mai lasi putin de spate la cum arata aripile alea...! :D Felicitari pentru look, big like de la mine :lol:
|
foarte tare zeta spor si mult chef de munca sa ai ca talentu nu-ti lipseste clar:D
si off pe 1 04 sper sa aj si eu la sun k de cand ma chinui .... |
prinde forma, si nu orice forma, una superba rau :D
|
multumesc zeta pt ajutorul acordat azi ;)
|
Foarte frumos zeta .. sa ai noroc cu car`ul si bani cu sac`ul sa poti finaliza masina.
|
Quote:
|
DANIEL03: ...nu alb , va fi rosu...nu vreau sa schimb talonul:sad: (nu stiu exact ce rosu)
B-99-SAA: daca aveam strada asfaltata o lasam mai jos...:cry: b-01-ptk: multumesc...din pacate nu stiu cand o sa mai ajung eu.... nu am masina. 3Mi_wrc,viruszatu1,miri: multumesc:oops: maibunu: eu iti multumesc, am de invatat foarte multe de la tine..abia astept sa continuam treaba8) szoke_sz:multumesc ...mult, dar nu stiu exact ce vreau sa fac la interior...si pana atunci... "drumul e lung" |
Da stiu ca este o problema cu talonu' :-?? Oricum un rosu' "aprins" , nu ?
|
5 Attachment(s)
DANIEL03:...surpriza:D
Multumesc din suflet lui Razak pentru cadoul facut (distantiere 4x100 de 2cm ) Razak, ne-am intalnit, am vorbit la telefon, nimic nu ai zis ai tinut secret:D Multumesc, fratilii Jock:D la masina mare lucruu nu s-a mai facut:sad: am terminat de terosonat aripa st. am lasat-o mai jos de spate... si cam atat , acum tebuie sa dau iar motoru jos |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning