![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
Mda. M-au rezolvat astia de la casco. Nu-mi dau niciun ban. Cu cateva zile inainte de accident mi-a expirat itp-ul si au gasit motivul ca sa nu ma despagubeasca. Asta e. N-am bani s-o repar acum asa ca o sa raman fara ea ceva timp de acum incolo.
|
5 Attachment(s)
Uitati si pozele:
|
Algo, personal nu te cunosc, dar stiu masina foarte bine de cand era la Adrian. Sincer sa fiu mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am vazut pozele astea. Imi pare extrem de rau pentru ceea ce s-a intamplat si as vreau sa stiu ca te pot ajuta cu ceva, dar din pacate nu vad cum. Poti sa specifici exact la ce suma te duce reparatia? Fiindca sunt dispus sa te ajut cu niste bani sa faci masina, imprumut binenteles. Ne intalnim, discutam, facem un contract notarial si iti rezolvi problema.
Repet, pur si simplu mi s-a facut pielea de gaina doar cand am vazut pozele. Da-mi un pm daca esti dispus sa ma lasi sa te ajut financiar. Cu stima, Adrian |
Quote:
|
Sarumana pt oferte baieti. Nu e chiar asa de naspa lovita. Inca n-am aflat ce e cu roata aia ca am tot alergat dupa casco zilele astea si astia de la service nu s-au apucat de nimic inca ca asteptau raspunsul. M-au speriat nitel niste oameni care mi-au zis ca sunt pagube de min 100 mil. Dar cand mi-am revenit din soc si am analizat mai bine situatia mi-am dat seama ca n-are cum sa ajunga la suma asta.
La prima vedere am de schimbat aripa fata si farul ca astea sunt distruse. Capota nu are mare lucru. Doar pe margine e putin indoita. Deci cred ca nu o sa fie nevoie s-o schimb. Doar indreptata si revopsita. Bara nu pare rupta. Cred ca pot doar s-o revopsesc. Singura necunoscuta ramane ce este in spatele rotii infundate. Daca e pana in 40 mil o s-o fac complet acum. Chestia e ca tin prea mult la ea ca s-o carpesc. Orice nu se poate face la fel cum era inainte, se va schimba complet. Mai ales la roata. Nu vreau sa-mi tremure volanul in mana sau sa am alte prob la viteze mai mari. In primul rand o s-o aduc din nou in perfecta stare tehnica. Caroseria este secundara. Oricum, oricat imi va lua o s-o fac ca noua. Si bineinteles va avea din nou full casco. Poate de data asta nu-l mai platesc degeaba. Ce ma enerveaza cel mai mult e ca erau planuite niste modificari noi si acum trebuie sa bag banii ca s-o fac cum era. Life sucks sometimes. |
si la BRASOV sunt4 exemplare20T,toate argintii.
|
De ceva timp vreau sa postez popunerea mea, in fiecare weekend ma uit in fata la casa poporului si vad mereu cluburile de leoane, bmw, fiat etc, noi de ce nu suntem pe acolo ???
Sincer vreau si eu sa va cunosc si sa va vad masinile, nu neaparat sa merge si noi tot acolo dar sa ne vedem, cred ca multi se gandesc dar nu zice nimeni la treaba asta Eu as vrea pe 9 martie, astept propunirile voastre!!! |
Eu unul sunt de acord. Pana atunci ar trebui sa-mi rez si eu masina. S-au mai propus date de intalnire dar......au ramas propuneri.
|
9 martie? numa bine. :) e duminica, e in primavara si toate sansele sa nu mai ninga... brici. gata, count me in. :)
p.s. poate facem si noi o sesiune foto numa cu bertone-uri :D |
pe 9 martie...de ziua barbatilor!!!! sa facut ma bag si eu....:)
|
:)) super... am uitat ca e ziua barbatilor :D da, chiar e super potrivita data...
|
Vin si eu .. ori cu opelu' ori cu alfa .. oricum sunt Bertone amandoua :D
|
algorunescu...imi pare rau
daca te ajuta cu cva am gasit nijte firme cu piese mai ieftine www.elit.ro catalogu: www.elitecat.cz nu tre sa bagi username nik, apesi pe steagul RO si www.autoa.ro |
Merci man. Am platit piesele de la roata azi, 9 mil. Teoretic, daca nu mai apare nimic neprevazut mai am de dat inca vreo 20 pt. restul (adica caroserie + vopsit + faruri).
|
Mai piesele de la autoa sunt suspect de ieftine. Bascula fata dreapta a fost 7.5 mil la mine. La augsburg costa 10 mil. La astia e 2 mil. Bara fata cu loc d proiectoare este 30 mil noua orig si la astia costa 1.7 mil !!!!! Deci diferentele sunt f mari. Calitatea cred ca e la fel.
|
Quote:
|
baieti, imi vand pda-ul :D
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/68037-vand-fujitsu-siemens-loox-n560-pocket-pc.html |
salut!!!! s a stabilit locatia si ora pentru intalnirea din 9 martie?
|
Eu vin, porpun casa poporului ca mai sunt ca mine cred care nu stiu bucurestiu prea bine, dupa 12 sa se trezeasca toata lumea ;)
|
Deci cand facem si noi o intalnire mai exact? :D
|
Am propus ca intalnirea sa fie pe 9 martie (ziuna barbatului:lol:) asta pica duminica, in fata la casa poporului dupa ora 12, daca aveti alte idee astept ;)
|
daca va hotarati ma bag si yo :) dar sa dati si voi o data exacta si poate vor veni macar unii
|
salut!!! EU CRED CA S A HOTARAT DEJA ...:) SAMBATA 9 MARTIE IN FATA CASEI POPORULUI...DUPA ORA 12.00..........DECI CINE MA SUSTINE???? :)
|
Quote:
|
9 martie (duminica) in fata la casa poporului pe la 12 ;)
|
Merge la 12 ;)
|
K, asa sa fie.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
salut tuturor..mi-am luat si eu de curand un cabrio si imi place f mult..as vrea insa sa-i aduc niste modificari cum ar fi plasma pe ceasuri si angel eyes..dc ma poate ajuta cu ceva informatii ..thx
|
Angel eyes gasesti produse de FK pe negru sau crom. Se potrivesc cu motorasele de la farurile originale si astfel nu pierzi reglarea lor automata. Sunt 200-250e setul. E si in bara din dreapta a forumului un link catre un distribuitor de asa ceva cu preturi bune.
Ceasurile cu plasma eu le-am luat de la cel din link-ul urmator si sunt f multumit de ele http://www.astraforum.ro/forums/t/446.aspx . Astea sunt vreo 3 mil parca. |
ms frumos pt raspuns..dar cu montajul plasmelor
cum ai rezolvat? |
O sa te rez tot tipul care le vinde. O sa te trimita la cineva.
|
Salut Marius si bine ai venit atat pe forum cat si pe thread. Foarte frumoasa masina si iti doresc sa ai parte de ea mult timp de acum incolo, fara incidente.
Vreau sa iti dau un sfat, mergi la un centru de tobe/evacuari si roaga-i sa-ti mai taie un pic din serpisori astfel incat tobele sa numai iasa asa de tare in evidenta. Poate te intrebi de ce iti spun asta, ei bine nu ma refer la look, ci ma refer la acel tip de casanova romanesc care vede masina parcata undeva si se suie cu picioarele pe toba de esapament, lasandu-se cu toata greutatea ... doar ca sa ii testeze rezistenta. Scopul sau final iti imaginezi care este si mai ales repercusiunile: serpisori rupti sau cap final toba indoit. Crede-ma ca iti spun din experienta, nu din auzite. Jantele cromate sunt ok, dar niciodata un chrom nu va veni bine pe un cabrio. Despre faruri si plasma ... Farurile cu angel eyes dau un efect si un look aparte masinii, dar ce trebuie sa stii tu e ca farurile de le FK pe care algo ti le-a recomandat au lupa in dreptul pozitiilor (adik sunt adaptate pentru xenon). Daca tu bagi batranul H7 in slotul cu lupa, pe timp de noapte vei merge cu lumanarea iar fara faza lunga, vederea pe noapte este egala cu multimea vida. Sfatul meu, daca vrei neaparat sa achizitionezi niste faruri aftermarket cu angel eyes, ia-ti si o instalatie de xenon. Cu totul te va duce undeva in jur de 400-450 euro. Despre plasma, acelasi look fain, senzatie super, dar .. noaptea .. vei face un pic ochii mici ca sa realizezi ce viteza ai. Poate te intrebi de ce ... ei bine, acele de la instrumentatia de bord (cadranele, mai exact), la bERTONE sunt negre (negru mat, mai exact), pe cand la astra g classic, hatch, sedan sau mai stiu eu ce alt model, acele sunt transparente si iluminate pe timp de noapte. Iti spun din experianta ca nu ai nici o sansa sa le faci asa si la bertone, deoarece chiar daca vei inlocui acul mat cu unul transparent, bertonele nu are instalatia de iluminare a acelor, deci practic noapte acul nu se vede. Plasma mai e si asta in jur de 100 euro + 400 - 450 euro = te va duce cu totul cam @500 euro. Am cochetat si eu cu investitia asta in masina, dar dupa ce m-am interesat mai in detaliu, am preferat sa dau banii astia pe un caine, de care sunt foarte mandru acum :D |
Salut.....am si eu o intrebare pentru voi..posesorii de Bertone.....cat este de spatioasa ma refer pe locurile din spate....si cam cat costa asa intretinerea??...schimbu de ulei+filtru placute de frana, un telescop, o bucsa??.....is preturile ca la astra normala sau difera??.....multumesc mult
|
Quote:
in spate, inafara de faptu ca in talon scrie 4 locuri, nu 5, deci bancheta din spate are 2 locuri, nu 3, e la fel de spatioasa ca orice masina cu 4 usi. am fost la munte, 4 persoane in masina, eu cu prietena si alti 2 in spate si cand am ajuns inapoi acasa mi-au spus ca vazand masina dinafara nu s-au asteptat sa aiba atata loc in spate. dar cel mai bine te convingi cand vezi cu ochii tai :) vezi ca ne intalnim cu totii pe 9 martie. :) eu am schimbat uleiul, am pus castrol edge sport 10w-60 si m-a costat cam 3 mil uleiul (6 litri) si 400 de mii schimbul. am mai schimbat de ex o bascula fata 2 mil si ceva, amortizoarele fata 3 mil bucata... deci nu e deloc scumpa la intretinere. si daca mai stii si sa ai grija de ea... te-ai facut cu o masina tare in curte si bani de cheltuiala in buzunar. :) toate bune si drum bun! :) |
salut..multumesc frumos celor ce mi-au raspuns si au apreciat masina,cat si pt sfaturi,pt k sunt nou in domeniu si sincer habar nu am..cat despre "serpisori" nici nu m-as fi gandit vreodata k cineva s-ar putea urca pe ele!am mai auzit k sine are angel eyes nu sunt f multumiti de ele decat k si aspect,iar jantele le-am luat cu tot cu masina(asa am luat-o)..insa mai am o mare probl k asa e in romania..inscrisul.Si k sa raspund celui ce-a intrebat mai sus despre locurile din spate nu pot spune k e la fel de spatios k si la una in 4 usi insa 2 persoane de statura medie stau f comod!k si consumabile sta la fel k si una normala insa suspensiile sunt mult mai rigide si nu e f indicat pt drumurile noastre..acum ne punem intrebarea unde se duc banii nostrii pt drumuri(rovinietele)?insa de un lucru trebuie sa fim f siguri:de taxe nejustificate sau ilegale si de gropi avem parte din plin..sia sta numai pt k traim in romania!
|
sabo m-ai cam inmuiat cu angel-urile..si asta pt k nu-mi mai permit sa bag inca 4-500eu in niste faruri pt k mai vreau si un mp3,tun,etc stii si u..dar poate gasesc niste pleoape mai deosebite care sa acopere mai mult din far sau pe cineva care imi poate face unele din fibra si ii proiectez eu un desen..ramane de vazut..pana at am marele hop..inscrisul(euro 3-1.6benz)..insa plasma pe care mi-a aratat-o Algo pere oky..ma strang iar cu banii si vad ce mai rez.take care!
|
am si eu (iar) o intrebare..am inteles de la cineva k exista o piesa care se poate monta pe la toba(desii este sport) care se numeste ceva de genul "buf" sau "bof" si care v face zgomotul gross aproape k la un bmw si care este in jur de 100euro sau ceva de genul..are cineva ideea despre ce este vb si unde se poate gasii asa ceva?thx
|
intrebarea este de ce ai vrea sa iti pui asa ceva ?
este ceva fals, o tiganie care simuleaza un blow off valve ( chestie caracteristica motoarelor turbo ). Nu mi-o lua in nume de rau, cine a avut-o inainte si a conceput tuningul care il are acum, evacuarea aia groteasca...ori faci o treaba calumea ori pune la loc chestiile originale pe ea, lasa tiganiile pentru tigani :). E masina foarte frumoasa, nu iti bate joc de ea sau nu continua sa iti bati joc cum si-a batut fostul proprietar. daca chiar cauti asa ceva gasesti in targ la vitan, se cheama fake bov si nu costa 100 euro, e vreo 50 ron parca... bafta la tunarit :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning