![]() |
Re: Opel Astra GSI 2.0 16v SFI ( Secvential )
Quote:
Asa e lumea ... Eu nu ma ascund de nimeni .. cu ce am facut , ce am modificat , etc ... Am sa pun poze pe Cardomain ... dar dupa ce termin masina ... Iar de scos ... o scot pe strazi in primavara ... e mai bine asha ... |
de'abia in primavara? asta inseamna k nu o sa-ti mai vad masina pe langa "Traian"... stii, ma simt mai bine daca o vad inainte de orele de mate :lol:
|
Quote:
Ai sa vezi altceva pe acolo iarna asta ... |
ceva noutati ? :roll:
|
Noutatzile o sa " se vada " la primavara ...
Pana atunci ramane sub tacere tot ce se intampla ... :) |
ai putea macar sa ne zici cam in ce stadiu esti cu lucrarile
apropo.. ti-am vazut bmw-ul luni pe la traian.. imi plac stickerele cu mainile de pe aripi (de la departare zici ca-s facute la aerograf) ;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
sa spuna andrei daca vrea.. felicitari pentru locul 3 obtinut andrei!!! |
Quote:
|
Quote:
salut sadule...ai mai facut ceva la bmw-u? |
Quote:
316 ptr cine nu cunoaste ... :) Momentan sunt doar niste proiecte ... care exclud fibra in proportie de 100% ... adica nu pun nimik pe masina de fibra ... |
cu respect domnu` Andrei.. inseamna ca atunci va fi ceva de genu cireasa de pe tort!
|
Re: Opel Astra F 2.0 16v TURBO
nici o miscare nu mai e pe aici andrei? :) ce se mai intampla? pana la primavara nu mai vrei sa spui nik aici?
|
7 Attachment(s)
Quote:
P.S. : in proiect sunt incluse toate modificarile aferente unei masini de show ... Mai jos aveti niste poze ... in afara de astea nu mai pun altele ... 1) Motorul C20XE pe vremea cand era pe Astra 2) Motorul C20XE dat jos de pe Astra 3) Motorul C20XE reconditionat exterior si interior ! 4) Cum arata el dupa ce s-a montat pe o Astra Cabrio ( mai exact a lui X-centric) 5) Motorul C20LET pe vremea cand se afla sub capota calibrei 6) Motorul C20LET dat jos de pe calibra 7) Motorul C20LET asamblat , schimbate toate prin el , facut NOU-NOUTZ ( zero Km) si cum arata el acum pe banc ... Pozele toate , cum am mai spus , o sa apara pe cardomain ... si sunt destul de multe ... vreo 300 ! |
....o tii ascunsa de ff mult timp ...dar si cand apare ...pai APARE!!!
|
ar fi ceva sa dai poze dinainte pt revista 4Tuning, ca sa apari in ea pe cand iese masina "la aer"
astept sa vad ce i-ai facut :D |
Bafta multa Andrei si sa dea Domnu` sa-ti iasa cum vrea sufletelul tau !
|
nu domne..el e un anonym vrea sa ramana asa pana la capat am inteles ideea :)... cand o sa apara toti vor spune care draq e ...asa e frumos nu? chiar daca noi toti murim de nerabdare ... andrei daca tot vrei secret ai grija sa nu se furiseze vreun "baistruc" sa faca niste poze pe ascuns ar strica surpriza,tot timpul sa ai prelata pe ea chiar si la show prima parte... asa ca e bine ca acest topic sa intre in hibernare cateva luni pana se trezeste ursu' ... bft numai bine ;)
|
Quote:
Quote:
Poze la masina pot sa ii faca 1000 de oameni ... chiar nu au la ce sa faca poze ... :D ... adevarata "surpriza" este bine ascunsa ... iar acest "diavol" va intra in hibernare in iarna asta la mine in garaj , unde se va trezi la primavara , prin martie pentru a primi ... dar lasa ca va stric surpriza si nu are rost ... :D:D:D Ne "vedem" la 4Tuning Day ... in aprilie ! |
adevarata surpriza se afla sub capota ...nuh?
|
Quote:
Sarbatori fericite Andrei ! |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai pun si yo o poza..daca nu te superi andrei...
P.s. iti vad tot timpu masina la ovidiu.....numai ca ieri nu am mai vazuto parcata acolo...:roll: |
Salut si eu vreau sa fac aceeasi chestie pe care ai facuto tu.Si eu am un astra cu motor de 1,6 si acuma am gasit un motor de pe un astra gsi 2.0l 16v.nu ai iesit scump deloc.pe mine ma costa motoru 300 de euro.poti sa imi spui tu cat ai dat pe el si trebuie schimbate neaparat toate piesele pe care le-ai enumerat mai sus?
|
Quote:
:) |
Stai ca sa ma lamuresc,parerea ta ii ca nu are rost sa ma apuc sa schimb motoru?motoru care il am acuma merge bine nu am probleme cu el,insa as vrea un motor mai mare cu mai multi cai.Deci sa inteleg ca trebuie schimbate toate piesele pe care le-ai enumerat tu mai sus.Lamurestema te rog.mersi
|
Esti nebun ma nene ! Tin minte cum arata masina pe 2 mai 2004 si acum, cand ma uit la pozele cu ea, inca nu-mi vine sa cred unde-ai ajuns. Si... cand ma gandesc ca tot mai modifici... mi se face rau !
Felicitari pentru tot ce-ai facut pana acum ! Pentru ce vei face de acum incolo... nu te felicit inca, desi sunt sigur ca nu vei dezamagi pe nimeni, dar astept s-o fac live :) Sarbatori fericite si... spor la treaba ! Ne vedem in aprilie ! :wink: |
Quote:
Mie mi-au iesit ochii din cap cand am vazut totalul ... imi mai luam un BMW ... :D:D:D Dar diferenta de la 150 la aproape 300 nu se face cu 5000 de lei vechi ... Pentru ceea ce vrei tu sa faci te felicit ... Nu investesti f. mult si merita cresterea de putere din toate punctele de vedere ... Quote:
Cand vine vorba de Astra , chiar sunt nebun .. si ma bucur de aceasta nebunie in fiecare moment ... Nu cred ca am sa dezamagesc pe cineva ... de asta sunt 100% sigur ! :D P.S. 1: Peter ... masina e la vopsit .. P.S. 2: In poza aia se vad pistoanele forjate ... dar e destul de veche poza ... si discurile alea au zburat de mult d pe masina ... acum sunt puse unele in 5 x 110 cu 288mm diametru ! .. Bineinteles ... de Calibra Turbo ! :D |
Ok mersi mult pt sfaturi si apropo sarbatori fericite
|
si vin si io cu o intrebare acum...poti sa pui turbo la sfi.ce modificari aduci???ca sa si tina cam cata pres o sa furnizeze turbina pe undeva aprox safe.ms:-)
|
nu are rost sa pui turbo pt ca trebuie sa schimbi foarte multe piese si o sa iesi foarte scump.Cel mai usor ii sa iti schimbi motoru.este pe calibra motor de 2.0l 16v turbo ii in jur de vreo 7-800 de euro din cate stiu eu.Parerea mea e ca asa este cel mai usor si nici nu cheltui foarte multi bani
|
e vb ca nu prea mai gasesti motoarele astea in stare buna sunt faramate si ca sa le faci tot bagi bani calumea in ele.si unde le gasesti ca nu prea mai gasesti.
|
Quote:
din cate stiu eu la 800 euro nu gasesti nimic turbo si daca il gasesti e varza |
Quote:
|
...ocazie,furata sau era de la unu care nu prea astia el ce avea sub capota...
|
ai luat calibra aia bine bine.
|
Quote:
Faza care e ... era a unui tip stabilit prin Italia , care avea vreo 40-45 de ani si mai venea prin RO ... si a avut un mic accident , i-a indoit o fuzeta la masina si decat sa stea sa o repare mai bine o vinde ... De stiut ce are sub capota stia ... dar nu era impresionat ... iti dai seama ca la 45 de ani nu se trage omu la legale sau ilegale ... nu ? |
dap...asta da bulan,dar o fost super ocazie,
|
...pt x-ray,ai zis k ai facut un ursuletz de 2.5,asta e ok;) eu am facut unu de 2.8...dar la mik distantza cam 1 masina.al meu are tot cam aceleasi modifikari...deci tot pe la 180-190cp si sunt super multzumit de ea...mai putzin faza cu mici variatzii la relanti:(,dar in rest...o sa vina schimbarea axelor cu came si a supapelor in max 2luni.pana atunci...toate cele bune si poate ne vedem la o liniutza;) bafta to all!!!
|
Usor usor se apropie 4tuning day si ma intrebam daca o sa fie si bestia prezenta :twisted: ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning