![]() |
Re: Virtual Tuning... anyone ???
2 Attachment(s)
Ms Under:D
Juana uite golfu promis;)........Cealalta poza o pun mai incolo k nu tare am avut timp sa o fac |
Da da schimba culoarea......eu as zice sa il faci un verde inchis sau portocaliu inchis;)
|
1 Attachment(s)
Sa fie negru:D
Danny fa-l u verde sau portocaliu:P.......mie nu-mi plac culorile alea |
2fast cu buburuza mea cum stai ca de cand o tot astept mai ai mult la ea:D peace!
|
1 Attachment(s)
Am avut si eu ceva timp liber si am incercat ceva cu gilfu :)..........
|
1 Attachment(s)
Am incercat un model mai ***urist al RX8-ului pe care l-a facut 2 fast.......
|
O sa vad daca le pot mari cumva.........daca nu caut eu altele k??
;) |
Cel mai sigur in weekend o sa am mai mult timp pentru astea k??
|
Baieti durere:(((((.....mi s-o stricat compu:((...nu cred k o sa postez repede ceva:((......,.bafta la VT sa aveti;)......o sa va verific eu din umbra:))):P
|
3 Attachment(s)
Buna ziua!!!! Vreau sa-mi postez in spate ... patru ratze! pe ... portbagaj in loc de emblema!
Stiti ca la golfuri mai demult la cele mai bune, mai dotate... erau pusi 4 iepuri alergand unul dupa altul, cum ca are motor in 4 cilindrii si fuge tare... era un simbol... mai ales in america ... era VW Rabbit:) eu vreau sa-mi fac un fel de special edition cu 4 ratzushte! Sa va arat cam o idee cum ar arata ratzushtele si voi sa imi dati o idee de design pt aceasta...ce ziceti? Oricum sloganul o sa sune cam ceva de genul acesta: POWERED BY 4 DUCKS :D :D :D Astept cu nerabdare, opinii, pareri, modificari ale emblemei, dar sa fie ratzushtele in prim plan! Am si niste poze :) |
Juwana sincer nu stiu ce marca si model sunt.....Da cred ca si cei de la BBS au asa ceva ca e in stilul lor.. Astea le-am luat de pe un E46..
|
Da de ce nu cauti in ceva revista sau catalog ca sigur gasesti ....sau uite ca ma pun si eu sacaut modele asemanatoare k?? eu ma uit pe net...
|
Ajutor
!!!!!! Va rog!!! ajutati la mine.... si dati o idee cu designul ratustelor! plsssss8) |
Vali.... ai putea sa iti pui o ratusca in fata ceva de genu cum au Rolls Royce si Jaguar emblema pe capota de la motor iar in spate nu stiu ce sa iti zic.........
|
2 Attachment(s)
Juana numa nu am gasit un golf V cu 3 usi nicaieri :((..........Am gasit in schimb un kit super tare pt el........
|
2 Attachment(s)
salutare...my last creation....
|
Misto masina numai ca in locul tau lasam putin mai jos garda la sol si faceam capota de la motor neagra ca sa mearga cu jantele...... Dar in rest e bine...Bravo;)
|
nu are nimeni niste modele cu seat cordoba de culoare albastru deschis spre gri??? ma ajutati pls
|
danny...am combinat parbrizu cu jantele...daca se obs parbrizul e mai intunecat....nush de ce da mia placut cum arata cu capota rosie...
|
Ok.....Numai tu sti ce a fost in mintea ta...Eu numai mi-am dat cu parerea :)
|
2 Attachment(s)
face-ti ceva cu acest amarat renault 19 ii a unui prieten si vrea sa vada si el ce ar putea face cu el
|
frate e prea nasoala poza...e rezolutzie super nasoala....nu cred ca poate careva sa lucreze ceva pe ea...
|
2 Attachment(s)
Masina lui raul...mici modificari,am vrut sa schimb si bara fata da nu am gasit alta care sa se potriveasca,astept pareri
|
frumos ai facut-o numa spoileru fata daca il schimbai sa cada liniile mai bine cu pragurile era ok....under VT in realitate nu mi-o poti face asa:)......mai ales la cum arata acuma......
|
Stiu ca era mult mai bine si cu spoiler pe fata...am incercat vreo 4 da nici unu nu o stat cum trebuie si nu am vrut sa imi bat joc de masina,mai bine am lasat cea originala...numai bine si sper sa vedem masina cat mai repede pe strazile din sm
|
uite cine sa intors....welcome back UnderVT....fainutza masina...este la spate ceva....pare cam ireal....nush...e culoarea prea deschisa....
|
Quote:
HRISTOS A INVIAT :?: cum ar trebui pozata la rezolutie mai mare sau mai mica |
marcelcrisan....eu zic ca rezolutia e buna dar calitatea nu e buna de nimic...se vede sters asa nu se poate lucra pe o masina...incearca cu un aparat mai bun.
|
OK MERCI incerc sa fac cu aparatul meu mai incolo si voi posta din nou...multumesc inca odata
|
incearca o rezolutie spre ex: 1024x786 sau 1600x1200 max.. da sa fie claritate .. preferabil ar fi 1600x1200 si f clara.. si atunci se poate lucra.. fa poza din unghi 3/4... numa bine.. ;)
|
1 Attachment(s)
Raul tiam pus un spoiler pe fata....da nu sta tare bine pe ea,ii cam stramba:sad:
|
:) spoiler din asta am vrut sa-mi comand pt.masina,am fost curios cum arata pe ea si vad ca da rezultate,arata bine....mersi Under VT
|
2 Attachment(s)
sal baietii da ce mai faceti?:D...........revin si eu dupa o lunga pauza.......probleme tehnice din pacate:(...............ce ziceti???mi-am pierdut talentu?:)).....incep cu ceva mai simplutz:arrow: :arrow:
|
2 fast 4 u daca te rog frumos imi faci si mie ceva la masina:?: :?:
daca da iti trimit poza cu masina pls |
CRX cu jante de Hamann:D asta da.......:P........Misto ti-o iesit. Nu ti-ai pierdut ceea ce numesti tu "talent":))....glumeam mei:p
|
funy_boy .. pune poza aici pe forum.. k m-as baga si eu la ea.. ;) sa vad ce iese dupa atata repaos.. :D
@ 2 fast 4U ... masina per ansamblu arata bine.. pe mine ma deranjeaza un pik cum ai pozitionat janta fata.. parca nu`i la locul ei... sau doar mi se pare.. :| numa bine.. si spor la VT in continuare... |
Quote:
Stiu k la crx is cam nashpa puse jantele da noah.........:Dse mai intampla:)) |
P.S. funy_boy pozele sa fie cu rezolutie mare si claritate buna;)
|
2 Attachment(s)
nah.......my latest creation:D:D:arrow: :arrow:
|
Bravo mestere ti-a iesit super fain.... Keep up the good work:)).............:peace: :clap:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning