![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
1 Attachment(s)
Quote:
Astept si pareri legat de acest volan. Mie chiar imi place foarte mult, este destul de simplu si elegant. |
E ok!:mrhappy:
|
E foarte dragutz dar sa fie mai micut ca si ala care il ai akm, mi-e ala care l-ai avut pe miata primadata mia placut !!! bn nu sa fie pt probe dar era f simpatic !
|
chiar si cat cel actual daca este in diametru tot o sa fie ok volanul asta ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Azi am curatat putin pielea... si am facut cateva poze, ca mult nu va ramane asa curat :lol: :arrow:
|
speechless...
e superb interiorul! imi place la nebunie! :D |
Quote:
|
Niste ceasuri pe fundal alb sau un volan alb micut ar da bine :D
Oricum e foarte frumos interiorul . Felicitari :shock: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Multumesc pentru aprecieri! |
Ma scuzi . my bad
Am ratat ultima pagina . Foarte tare volanul e de nota 20 . |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Imi place mult stilul adoptat de tine. Cu si mai mult respect privesc lucrurile avand in vedere ca faci parte din categoria sexului frumos! La cat mai multe cupe! |
felicitari pentru aparitia la stirile pro tv :shock:
|
Imi pare rau pt.cele intamplate la Sibiu:sad:, mi-au zis prieteni ca s-a bagat un cart in masina si ti-a rupt bara fata. Imi pare rau sa o spun dar jalnic show, eu am plecat imediat dupa ce am povestit cu tine ca sincer nu avea rost sa mai stau. Dupa ce te straduiesti sa faci o masina frumoasa din toata punctele de vedere si sa o expui pt. a o vedea si oamenii dornicii de ceva frumos, se gasesc unele pers."dornice" de senzatii tare si prin "sprijinul" organizatorilor sa se ajunga la distrugerea unor masini. Chiar imi pare rau , astept sa o vad dinou pe ,pink-uta la fel ca sambata:D
|
ce ai patit? Asa a fost si cand a fost organizat de GLL era unu cu un motor se plimba cu el pe langa masini si o accelera asa in prostie...i-am zis sa stea potolit la el la stand si imi raspunde "ce domne trebuie sa facem atmosfera de show" atat il duce capul atata face.
|
A intrat unu cu cartu pur si simplu ca un idiot in bara fata dreapta... incerca sa se invarta pe acolo si nimerit exact in bara ... si exact at o si terminat de sters masina ramo vorba iei "putea sami rupa picioarele " :) ... Trist ! Na fost ce trebe show organizarea pamant :)
app ce-ai rezolvat cu baiatu ala, o facut rost de banii ? |
o doamne:( mereu se gaseste cate un "destept" sa faca cate o treaba dinasta dupa ce lucrezi la masina si faci totul pt ea...sper sa se rezolve cat mai curand...bafta ramo si imi pare rau de cele intamplate:(
|
5 Attachment(s)
Cateva poze de la evenimentul de la Sibiu, de sambata dimineata.
Imi pare rau pentru ce ai patit. Oricum, imi placea ca dupa incident toata lumea venea sa faca poze la bara sparta. nu mai conta masina, doar spartura sa iasa in poze. Ce lume idioata. Si erau numai cunoscatori, repari aici putin, dai un pic de vopsea si pe urma lac si nu se mai vede ... nu dau nume cine comenta asa, dar poate vede si se simte. |
Quote:
Imi pare rau pentru cele intamplate Ramona ! Nu merita nimeni sa i se intample asa ceva cu atat mai putin tie ca stiu cat de mult s-a investit in Probe...sufleteste si material! |
masina e mult mai frumoasa decat in poze, este un show car incredibil! lucrat cu gust si calitativ! imi pare rau pt ce s-a intamplat, atunci ar fi trebuit sa scoatem toate masinile d la eveniment, sa ne mutam in strada! asa poate exista un precedent si organizatorii vor avea mai mult grija pe viitor....toti! mai rau imi pare ca s-a intamplat la o masina ca a ramonei, care nu avea defect!:(
|
La masina ar mai trebui ceasuri cu plasma....cele stock nu da bine la alb si roz :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sincer, nici nu stiu cum sa incep aceste multe randuri pe care le voi scrie aici, dar ATENTIE, va rog pe cei care isi iubesc masina, au muncit la ea, au creat o masina, indiferent de stilul abordat, cititi cu atentie deoarece oricare alta masina putea fi acolo in locul Probelui.
Am sa incerc sa povestesc pe scurt acest weekend neplacut: Vineri seara dupa incheierea zilei de munca, ne-am intalnit cativa prieteni pentru plecarea spre Sibiu (evenimentul "auto moto show") drumul pana la Sibiu a fost foarte relaxant si placut, masinile nu ne-au facut nici un fel de problema. Ajunsi in Sibiu unul dintre organizatori ne-a condus la locul unde se afla evenimentul, am arajnat toti masinile dupa care am plecat obositi spre cazari. Sambata dimineata nerabdatori am ajuns la eveniment, aranjandu-ne masinile, privind si admirand celelalte masini expuse, vorbin cu prietenii, ne simteam foarte bine. Mai multe televiziuni au venit au filmat Probele, foarte multe poze, intrebari, discutii. Pe la mijlocul zilei de sambata un prieten cu un BMW (E30) a fost rugat de catre organizatori sa faca putina demonstratie, cerculete in jurul unor fete, in jurul unui con, largind cercul pe langa masinile aflate acolo. Asta nu a durat atat de mult si norocul face ca nu s-a intamplat nimic. In incinta evenimentului se aflau cateva ATV-uri si Cartinguri care in ciuda faptului ca nu era un loc special amenajat pentru asa ceva, nu au fost jandarmi sau o ambulanta in dotare, au unceput sa fie date oricarei persoane. Persoanele X, unele fara experienta au inceput sa se invarta in mijlocul masinilor care erau expuse la acest eveniment. Fiind in preajma am vazut o oarecare nesiguranta si m-am indreptat spre un baiat cu un ecuson in piept intrebandul: - Buna, esti din organizare? - Nu, eu ma ocup de carturi si Ateveuri. - Perfect, atunci e bine, chiar cu tine voiam sa vorbesc. Ce se intampla daca una din aceste persoane pierde controlul si loveste un copil, un om sau o masina de aici. - Carturile si ATV-urile au asigurare. - Bine dar totusi, asigurarea nu acopera in totalitate dauna unei masini tuning si nu poate repara un copil devenit invalid. Nu acopera zilele si noptile de munca pe care noi le depunem pentru a creea aceste masini. - Ba da acopera! Si m-a cam lasat cu ochii in soare...plecand. Incet, incet ziua de sambata se termina, eu, alti colegi si prieteni mergem la masa undeva intr-un complex din apropiere. Acolo dezvaluim foarte multe subiecte legate de masini (normal). La plecare le spun baietilor ca mi-ar place sa scot Probele deacolo, deoarece imi este dor de el, l-as plimba asa cum il plimbam pe vremuri, l-as duce acasa caci parca nu este locul lui acolo, propunandu-mi ca este si ultima expozitie la care vreau sa participe. Le spuneam ca imi lipseste masina mea, nu obiectul de expozitie cu care parca de ceva vreme (un an de zile decand am inceput sa il expun) nu mai am aceasi conexiune puternica pe care o aveam, (discutia s-a cam lungit pana noaptea tarziu, baietii ramanand totusi cu un semn de intrebare "totusi exagerezi Ramona, este doar o masina nu o fiinta unama"), fiind obositi acel gand mi l-am luat deoarece ar fi fost egoist din partea mea sa scot masina pur si simplu si sa plec. Totusi inainte de culcare am mai verificat odata telefonul si l-am inchis cu un gand "daca se intampla ceva neplacut la eveniment sa nu fiu trezita cu noaptea in cap, fiind foarte obosita" Duminica dimineata... ziua pe care nu o voi uita niciodata. Ne intalnim sa mergem impreuna la eveniment (toata noaptea a pluat, masinile erau umede si putin murdare) am inceput sa strgem masinile sa le curatam cat s-a putut. In acet timp pe panga masini din nou au inceput "demostratile" cu carturile si cu persoanele X din public. Eu aproape terminasem de sters Probele am facut un pas in spate privindu-mi masina cu drag, o persona X pierde controul CARTULUI si chiar langa picioarele mele se izbeste in bara fata a Probelui. (senzatia nu o pot descrie, nici nu cred ca este necesar, va puteti pune fiecare in locul meu, dar oricum am simtit ca mi se rupe inima bucati bucatele exact ca si bara Probelui). Au urmat discutii neplacute cu persoana X care conducea cartul, ajungand la concluzia ca nu are de unde sa plateasca dauna am cautat organizatirii disparuti toti de la fata locului, caut proprietarul cartingurilor, strig si dupa o lunga perioada apare in fata mea... speriat, socat nestiind ce sa spuna, am inceput sa intreb ce se intampla acum, parca toata lumea fugea si imi spunea intruna sa am rabdare, intrebam intruna daca carturile au asigurare, la un momentdat apare o "domnisoara" plina de nervi ca am facut-o sa vina DUMINICA de acasa, derajnata si asa mai departe imi spune: "Ce e cu graba asta?" + alte cuvinte nelalocul lor am vazut ca nu am cu cine ma intelege am propus sa mergem la politie unde se adevereste ca acele carturi defapt nu au asigurare si baiatul X care a condus cartul devine raspunzator pentru toata fapta. S-a intocmit procesul verbal eu ramanand sa il dau in judecata pe baiat pentru a-mi recupera paguba, cea ce si daca o fac baiatul nu are de une sa imi plateasca. Ma intorc, incerc sa vorbesc cu organizatorii dar nimeni de gasit. Tot ce imi ramane este sa ma apuc de judecati cu ..."cine?!?!" .Inaintea plecarii organizatorii repatandu-mi ca nu isi asuma nici o responsabilitate! Am urcat Probele pe platforma si am plecat spre casa cu mult prea multe ganduri si durere. Culmea ironiei face ca in drum spre casa imi suna telefonul (eu fiind plina de lacrimi, vazand intruna in fata mea Probele pe platforma nu am raspuns la primul apel). Imi trag putin sufletul, ma linistesc si sun inapoi. Ghicici cine era, un organizatori care trece direct la subiect lui: Voi ati platit camera la cazare? Care era de 11 euro. In acel moment am crezut ca inebunesc, asteptandu-ma sa ma intrebe cum o rezolvam sau sa ma ajute cumva. Dar nu, nici gand de asa ceva. + spre uimirea participantilor si tuturor prietenilor prezenti Probele nu a fost numerotat pentru jurijare (a fost chiar ocolit, de ce?!?!, pentru ca eu am dus-o in perfecta stare...si incidentul s-a intamplat din vina evenimentului deloc bine organizat) !!! Am sa pun cateva poze cu daunele masini (bara fata, semnalizator, halogen). Binenteles masina o voi duce la starea initiala, cand voi dispune de banii necesari. Dureros dar nu ma voi oprii aici. N-am sa ma las calcata in picioare asa ca merg mai departe cu ori ce pret. Multi intre voi stiti ca pentru aceasta masina mut si muntii din loc! Acum voi trageti concluzii, apreciati, comantati, topicul este deschis. Poate ati patit si voi ceva asemanator, mi-ar fi de folos un sfat ce sa fac mai departe in vederea despagubirii daunelor. Inchei aici cu o durere foarte mare nu doar pentru dauna materiala cu si pentru distrugerea unei creatii care a venit din sufletul meu pentru aceasta masina! Multumesc tuturor care m-au strijinit moral si m-au ajutat (Sorin, Alex, Sorin SYD "M.Racers", Lucian Yellow Focus) si "FELICITARILE" mele celor care au ras sub mustata, negandindu-se ca putea fi masina lor in locul Probelui! |
Quote:
Probele va fi intr-o buna zi la fel cum l-ai vazut sambata, fi sigur de asta. Quote:
Quote:
|
Quote:
|
imi pare rau sa aud asa ceva....trebuia sa ajung si eu la acest show dar m-am razgandit in ultimu moment si se pare ca am luat o decizie buna...
legat de probe sunt sigur ca o sa fie la fel ;) bafta multa si sa vedem probele cat mai repede cum o fost;) |
Salut Pinky, ne cunoastem si personal si avand in vedere ce "X" face parte din filiala Valcea o sa spun cateva cuvinte. Inteleg dragostea fata de o masina la care mucesti si bagi bani in ea, stiu foarte bine despre ce e vb, si mai inteleg ca "X" nu a intrat intentionat in masina ta. Dar ce nu inteleg e ca pe net si in alte circumstante lumea te stie intr`un fel, pe cand lucrurile s`au desfasurat cam altfel. Ai uitat sa mentionezi faptul ca l`ati tras pe "X" de camasa afara din cart, ca prietenul tau sau cine e el, l`a amenintat, i`ati zis omului ca il luati la arad sa`l sechestrati pana va da banii etc etc. Imi pare rau sa aflu fatza asta a ta, te credeam altfel, mai alesc cand stiai ca omu e de la noi, lucrurile se puteau rezolva altfel. Nu sa ii ceri omului VOPSIRE TOTALA LA MASINA, Bara noua $500 din USA si plus transport $500. As vrea sa vad firma de asigurari sau ce`o fi ea care iti vopseste masina pt o bara sparta. Imi pare extraordinar de rau ca nu am fost acolo, as fi vrut sa`mi ziceti mie ca ma luati cu jeepul si ma duceti la Arad ostatec :). dar cine stie, poate am mai avea placerea.
parerea mea e ca vina o au organizatorii, nu "X". Asa ca ei trebuie trasi la raspundere si dusi la Arad ostateci, mai ales daca au zis ca aveau asigurare si nu aveau. Numai bine |
Quote:
Referitor la daunele mesinii, intereseaza-te de costuri iar dupa da cu parerea. Nu era necesar sa scri ce ai scris! Daca iti loveam masina si spuneam ca imi pare rau, tu aceptai parerile de rau si iti reparai singur maisna? Nu cred! |
hey pinky:(
chiar am fazut probele la tv cand ai dat si un interviu, aiurea ce se intampla te chinui atata timp , baniii cum ziceai tu ca fiecare sutica de euro o bagai in probe si un idiot care se crede schumy cu un cart sa tio distruga imi pare rau:( ai grija ce faci si de akm in colo tzineo mai pazita impanzeste masina cu niste benzi sa nu se mai apropie lumea ! si faza cu organizatorii e chiar dura dar mnah ! lipsa de respect si de organizare! pt toti cei care au plecat dupa pinky Jos Palaria!!!:D:D:D:D Ai grija de tn si de Probe !!! Astept sa il vad live la intruniri:X! O seara Faina sa ai ! |
Pinky, mie mi`a lovit unu cu o duba masina in ziua in care am scos`o la plimbare PT PRIMA DATA, a dat marsarier si nu s`a uitat in oglinda, masina era vopsita de 3 zile si totu era nou pe ea, faruri proiectoare capota absolut tot. Am avut pagume mult mai mari decat ce ai tu acuma crede`ma. Si era un strain, asta dupa ce am bagat 12000 euro intr`o saptamana in masina, ce era sa`i fac sa`l impusc? Sa`l duc la padure? De ce nu trebuia sa scriu ce am scris? Ti se putea intampla si tie si la oricine, nu trebuie sa ameninti omu ca nu e al nimanui, mai ales cu dusul la arad si chestii d`astea. Nu mi se pare normal, mi se pare normal sa fii nervos da pana la anumite limite, mai ales ca SYD era acolo si chestiile astea se rezolva da nu asa.
|
Quote:
Baiatul a vorbit cam urat, asa ca nu m-am lasat calcata in picioare, SYD a fost de fata si acolo si la politie, poate ar trebui sa scrie si el. Pentru ca a auzit exact discutile si calea pe care am ales sa mergem! Baiatul nu are de ce sa se planga dupa discutile noastre finale, tot ce am vorbit a fost in favoarea lui nici decum in a mea! Am incheiat discutia. |
Quote:
Intr-un final Ramona va suporta cheltuielile ca sa nu se ajunga la altele mai grave din punct de vedere legal pentru baiatul in cauza! Daca il da in judecata fii sigur ca are prima sansa sa castige si atunci sa te intrebi ce se va intampla cu baiatul respectiv! O fi spus multe dar fatza de care spui tu este doar o impresie de moment! NU cred ca ii vrea raul baiatului in cauza sub nici o forma ...drept dovada isi va face masina pe banii ei ! |
Salutare
Imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat si sper din tot sufletul sa-ti faci masin la fel ca si inainte de eveniment. Crede-ma stiu exact ce simti si supa un astfel de eveniment. Am fost si eu invitat sa particip la acest show dar nu am putut onora invitatia si mi-a parut rau, dar dupa ce am auzit de toate chestiile petrecute acolo acum sunt bucuros ca nu am putut participa la show. Bafta cu reparatia!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning