![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
leagan in cap,o bucata de ciment intarita subtire si ascutita intrata in tibie,pumn in ochi..cam astea au fost cele mai dureroase pana acum.:D
|
MI-AM SPART CAPUL LA GRADINITA cATEZA COPCI. A DURUT...inca mai am o cicatrice mica.
Si in timpul bataiilor cu colegi,prieteni...cazaturi cu bicicleta(super cazaturi :) ) |
rulam cu 140 km/h, mi`a iesit o dubita (TV) in fata, am intrat in plin, fara sa ating pedala de frana, am zburat prin parbriz in mijlocul soselei, am intrat in coma, mi s`au aprins lumanari de catre oamenii din zona,25 zile de spitalizare (2 zile in coma), 5 luni mai tarziu am implinit varsta de 18 ani si dat de permis!
|
prima mea durerea a fost cand eram micut, de vreo 4 ani, am avut hepatita toxica si inca si acuma tin minte cum imi tot faceau punctii din ficat si injectii, etc. inainte sa patesc asta, tin minte ca imi povestea mama cum m-am dat cu bicicleta pe scarile blocului, si am picat fix in cap -> 2 copcii :D
a doua, pe la varsta de 7 ani, eram la bunici la tara si ma jucam cu niste vecini, am picat de pe o schela si mi-au intrat 2 cuie in picior lasandu-mi o gaura in picior de vreo 3 cm. partea cea mai "fericita", am mers la spitalul de langa sat, si medicul de acolo era beat, mi-a pus saracu 4 copcii, care n-au acuma nici un d-zo, macar s-a vindecat. a treia a fost pe la varsta de 10 ani, tot la bunici :D, am sarit de pe o banca mai inalta, m-am impiedicat in banca de langa si am picat fix pe cot fracturandu-mi-l in 3 locuri. mi l-a fixat pe viu, inca tin minte cum urlam la urgente. (dupa patania cu medicul beat va dati seama ca am venit la spitalul judetean). 3 luni si ceva de ghips, plus inca 1 an de recuperare, caci nu puteam sa imi indoi mana. a patra patanie, pe la varsta de 13 ani cu verisorii mei ne jucam tupu :D, eram desculti, iarba uda, am alunecat si m-am rupti pielea de langa incheietura de jos -> 4 copcii. si cam ultima, a fost anul trecut, am avut un accident cu un prieten, eram in dreapta. pe la vreo 180km/h derapat si luat stalp de iluminat fix cu partea mea -> umar dislocat. (norocul meu a fost ca Saab-urile sunt masini sigure, daca eram in alta masina cred ca acuma nu va mai scriam.) scuza-ti-ma exprimarea/greselile, dar trebuie sa plec undeva si nu am timp de corecturi. |
ai avut niste cazaturi horror nu gluma frate...
|
1 Attachment(s)
pe 16 aprilie am avut un accident de motocicleta din care am ramas fara splina...mergeam pe drum cu prioritate si intr-o intersectie cu cedeaza trecerea(eu aveam prioritate) unu cu o dacie nu m-a vazut si am intrat in el...dupa aproape 6 luni inca am dureri de sold, umeri, ma doare spatele stau si cam cocosat in cauza asta, dureri de abdomen, operatia nu e nici pe jumatate vindecata, 30 de zile spitalizare, motocicleta o aprilia rs 125 dauna totala...mi-am vazut moartea cu ochii...nu prea am mai mers pe 2 roti si nush daca intr-un viitor apropiat o sa mai imi iau motocicleta, dar daca am ocazia sa merg pe motoreta nu o ratez :D oricine mi-ar zice ca vrea sa isi ia motocicleta eu ii recomand sa stea potolit ;) e mai bine asa
|
cine supravietuieste are ce povesti :lol:
cea mai mare durere... ma jucam cu o doza de bere si mi-am taiat palma in ea, rana mare (3cm) si adanca, a fost nevoie de cusatura. durerea a fost cand a trebuit sa-mi scoata atele... |
Nasol rau de tot.soferii astia n-au nici un pic de grija la cei care merg pe 2 roti.
|
Quote:
|
chiar acum observam ca downloadez o melodie pe odc cu fix 0 b/s :D
am avuit degete luxate, clavicula fracturata, (nu radeti) nada curului rupta plus o gaura de bagai un deget dar sa mor, am avut o nevralgie odate da am crezt ca sar de la balcon, asta si a 2`a oara cand mi`a plesnit apendicul.nici sa stau drept nu mai puteam... si doctirul ma programat pentru a 2`a zi la operatie... si atunci am fost penultimul, desi ma rugam de el cu crul si cu pamantul sa ma taie odata sa scap de dureri |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:D ai si tu grija!
|
eu am o problema cu ... anesteziile. Nu prea au efect.
si de aici o poveste funny. Fac ce fac si ma ia apendicita. Sala de operatie, eu panicat alea alea. Vine prima anestezie, totala. Nema. Nici macar nu m-a ametit. Dubios. Na, asa o fi, te ia mai greu. Asistenta vbea cu mine, ma intreba de liceu alea alea, se uita ciudat ca nu schitam nimic. Ce se gandeste anestezista, hai sa facem si una locala, in coloana ( cea mai seaca ). M-a lesinat dar evident, nu indeajuns. Stau pe spate ametit dar culmea tot nu ma ia somnu...Ma pregatea nea doctor dadea cu dezinfectant nush ce si pune bisturiu pe mine da 3 puncte mici ( probabil unde urma incizia ). Zic: "Simt! Nu domne n-are cum, ca e autosugestie, ca e imposibil, ca ai luat 2 bucati deja, nu se poate. Va zic ca simt, nu simt durerea dar simt cand ma atinge. Nu, ca n-ar ecum ca inchide ochii. Iritat, raspund: Femeie in m****i m***i ce nu intgelegi ca SIMT!?!?!?. Se uita stramb, scoate alta bucurie din sertar, knockout. Cateva secunde eram cel putin high, vedeam culori exact ca in videoclipul celor de la Black Eyed Peas - Hey mama. La 5 sara fac ochi, evident misc capu, ceea ce NU e indicat dupa anestezii... Si uite-asa 2 saptamani cine murea de dureri de cap la orice miscare....yours truly.... Funneh huh ? |
hmm dureri....dureri fizice am avut ceva;))....zic numa cateva...bataie cazut cu capu pe bordura o bucata de piele de pe tampla a ramas pe asfalt;))...o durere de spate de circa o luna...nu puteam face miscari bruste, incheietura scrantita de vreo cateva ori.Si dinalea psihice destul de multe din cauza accidentelor...vreo 5 in decursu a 6 luni:))...(mi-am revenit repede dar problema e ca acum sunt mult mai "rau" in trafic...)
|
Nu stiu daca e chiar o asa mare durere dar am fost acum o saptamana si vreo 3 zile la spital la orl pentru ca aveam urechea dreapta infundata si ma durea, am luat inhalant asa mi sa recomandat dupa 2 zile nu ma mai durea urechea dar era infundata asa ca m-am dus din nou la nea doctorul sa uitat m-a consultat a zis ca nu am nimic si tot asa la vreo 5 cabinete orl.
Concluzia: urechea e si acum infundata dar nimeni nu are ce sa imi faca caci dupa mintea lor nu e infundat nimic acolo. Ps: rau e sa nu auzi cu o ureche sa fie infundata. luni am sa trag o fuga la Bucale poate o sa ma ajute cei de acolo! |
ai incercat cu o bucatica de vata pe un bat de chibrit, inmuiata in spirt si apoi ii dai foc la vata, astepti sa arda vreo 10-15 secunde, o stingi ( sufli in ea ) si apoi o bagi in ureche?
|
sau mai era cu o tigara aprinsa, sa o pui nu stiu cum in ureche..
|
Tigara aprinsa este cand te doare maseaua, nu am ceara in ureche mi a zis o asistenta de la orl am infectie si mi a dat ea tratament cred ca e singura care merita sa profeseze in domeniu restu sunt niste ..... stiti si voi ce!
Ps: multam mane cu vata si cu focu mi a mai diminuat auzul deci totusi mai aud cu urechea acuma da iau si tratament antibiotice, pana sa faca chestia aia nu auzeam deloc cu urechea dreapta |
Quote:
|
faza cu tigara am vazut-o cand eram internat prin spital, cand l-am vazut pe unul cu tigara in ureche si l-am intrebat ca eram mirat de ce vazusem.. si mi-a zis ceva ca nu mai aude bine, sau ceva de gen, de-aia nici nu am stiut sa-ti spun exact :)
|
cred ca a fost cand eram mic si am dat cu capu de perete. miam spart spranceana si a trebuit sa stau o vreme cu un petec alb la ochi ca un pirat.
|
Cea mai mare durere fizica pe care am avut-o a fost cand doctorul mi-a fixat osul la loc(mana rupta din incheietura)-fara anestezie- dupa o cazatura la baschet... Ce vremuri!
|
La mine cea mai mare durere suferita.. a fost cand mi-am rupt mana.. si mi-au indreptat-o fara anestezic... cred ca ma auzit tot spitalul... si dupa aia m-am mai fript la picior pe toba de la moto.. era foarte fierbinte.. si eu nu mi-am dat seama. si am pus piciorul.. si acum mai am cicatrice..
|
Cand mi sa scos polipii ... o asistenta ma legat la picioare si la maini si inca una ma tinea de gat sa nu ma misc... not cool credeti-ma :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca se referea la arcada..
|
durerea de masea..doare ca o p..a rupta-n usa..mama mama...
|
durerea unei dezvirginari :lol: :lol: :lol: :D glumeam ...cea de masea,dinte.etc
|
Sa dea naiba daca am patit ceva vreodata .sunt imun la orice :D
|
Cand eram adolescent ma bateam foarte des, nici nu mai retin de cate ori am venit cu ochii umflati acasa sau cu buza sparta, plin de sange :lol:.
Cea mai cumplita intamplare a avut loc acum cati-va ani intr-o incaierare, am fost injunghiat in spate. Acum sunt bine :). |
nevralgie de vreo 8-10 zile....cu ture pe la urgente
|
Ce-a mai mare durere a mea a fost cu bicicleta cand am sarit pe o rampa la varsta de 12 ani si mi-am spart barba ,care am avut 4 copci.A doua durere sentimentala cand auzisem de curand ca tata vrea sa-mi vanda cobra pe care o iubesc mult de tot am o obsesie pentru w123
|
Sa ai probleme cu tranzitul intestinal de pe wc numai iesit o zi intreaga!
|
sa se duca pe lumea cealanta cineva apropiat la numai 20 de ani impliniti :( azi o traiesc si pe asta!
asta este ce a mai mare durere! |
Pai pana acuma m-a ajutat dumnezeu si cea mai mare durere a fost cand intr-un meci de handbal degetul inelar a fost rupt de minge,am stat 2 luni cu el prins in tije:)
|
8 luni de injectii zi de zi si inca continui.. mai nasol e ca s-au format noduli si cand nimereste iar in ei e jalee
|
durerea dupa moartea parintilor..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning