![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
2 Attachment(s)
Am discutat cu ceva vreme in urma de niste semnale fata pentru Dacia 1300 (Clasic) aplicate, nu incluse in bara fata... cred ca iti mai amintesti. Voi reveni cu comanda pentru ele in scurt timp.
As vrea sa ridic o alta problema acum: Am nevoie mare de geamurile de la proiectoarele de ceata de la Clio MK1 (1993) cum sunt cele din imaginile de mai jos. Am modificat proiectoarele pe LED-uri si din nefericire unul dintre geamurile originale a crapat la spalare. Ca dimensiuni, iti pot spune asa: Lungime = 140mm Latime = 80mm As dori sa imi spui un pret pentru o pereche de astfel de geamuri (sau sticle, cum vrei sa le numesti), varianta clara si cu 4 striatii foarte subtiri pe orizontala. Multumesc mult. |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
2 Attachment(s)
Ca sa intelegi la ce fel de striatii ma refer, atasez 2 poze exemplificatoare, una cu striatii orizontale, alta cu striatii verticale.
Apoi sa-mi spui cum iti pica mai lesne sa le faci striatiile astea subtiri. |
35 Attachment(s)
Quote:
va multumesc din nou de recomandare si ma bucur ca sunteti un clinent multumit. Milioane de km fara incidente va doresc ! Stima. ___________________________________ Quote:
am discutat la telefon si ramane sa va decideti cand puneti coletelul. ___________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! ___________________________________ Intre timp : - Geamuri proiectoare autobus - Geam proiector Opel Zafira - Geamuri proiectoare Laguna Phase 2 - Reconditionat stop Honda Cr-V - Geam proiector autobus - Reconditionat stop Toyota Yaris - Reconditionat stop remorcuta - Geam faruri Hella Ford Focus - Reconditionat stop bara jeep - Geam proiector Laguna Phase 2 - Geamuri proiectoare Bmw 318 - Reconditionat stop Renaul Cangoo Stima Hadobas Peter |
1 Attachment(s)
salut... spune-mi si mie te rog frumos... cat ma costa sa imi schimbi geamurile la faruri pt vectra A. modelul din poza... multumesc. astept PM.
|
Multumesc Domnu' Peter.ce sa zic eu maine o sa primesc farurile dar am vazut aici rezultatul muncii dumneavoastra.sunteti meserias.
Stima.Manea Ionut Precizez ca farurile Hella de FF1 sunt ale mele si au iesit foarte bine,si omul prezinta incredere 100% fara nici un fel de problema. Multumesc |
Quote:
set geamuri 150 lei in schimb am nevoie de 2 geamuri (fie si ele si fisurate sa pot executa matritele). Stima _____________________________ Quote:
Duminica placuta in continuare. Stima Hadobas Peter |
1 Attachment(s)
Buna seara, am si eu o intrebare,stop clar pentru Dacia 1310, atasez poze.
M-ar interesa pretul. |
Quote:
150 setul dar am nevoie de 2 carcase de stop sa pot potrivii la exact suportii. Stima Hadobas Peter |
34 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !
_________________________ Intre timp : - Lucrarea de saptamana trecuta 4 geamuri clare pentru faruri hella Ford Focus ( montate ) - Reconditionat si executat geam bord camion - geam stop auxiliar de pe usa vw - geam ochi de pisica mitsubishi - Reconditionat si executat geamuri semnalizatoare camion - geam proiector Ford Scorpio - Reconditionat carcase si executat geamuri stopuri pentru utilaj de santier - Reconditionat faruri Mercedes E-Classe Stima Hadobas Peter |
nu aveti mai multe poze cu focusul? :-)
|
am o intrebare
plexiglas-ul se poate topi,adica adus in stare aproape lichida,cat sa il torn intr-o matrita ? se poate? se face negru cumva? |
salut
se mai poate salva geamul asta de tripla? lipsesc si doua bucatele din partea de sus(alba sau transparenta, cum vrei sa-i zici) multumesc https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1298402237 |
2 Attachment(s)
Asa ceva se poate si cat ar costa? Alb mat/striat ca in a2a poza
Multumesc |
Quote:
plexiglasul nu se poate topii ci doar termoforma. _________________________ Quote:
se poate reconditiona, maxim 20 lei reparatia. _________________________ Quote:
_________________________ Quote:
se pot executa dar am nevoie de niste detalii (lungime - latime si inaltime sa-mi pot face idee de dimensiuni). Nu cred sa depasesca 90 lei setul in schimb o sa am nevoie si de 1 suport ca sa pot potrivii gaura de suport al geamului daca va decideti ca facem lucrarea. Doar clar si mat va pot servii. ________________________ In curand o sa apara si un site frumos si direct la subiect pentru toata lumea interesata. Poze la lucrari pe sfarsitul saptamanii cum ne-am obisnuit si +1 retrofit frumos. Stima Hadobas Peter |
66 Attachment(s)
______________________ Intre timp : - Carcasa SCOALA (auto) 60 lei (execut si de examen tot 60 lei) - Conversie pe Kit lupe G3 Asian Jeep Mazda 800 lei (kit lupe G3 + xenon 6000k + balasturi digitale slim can bus pro philips + montaj si reglaj) - Retrofit faruri Ford Mondeo cu lupe single Volvo (carcase inchise) 450 lei (kit lupe, masti custom - vopsite, montaj si reglaj) - Polish faruri profesional Stage III Jeep Kia (curatat complect protectia avariata + polish profesional + aplicare folie Ventureshield) 120 lei polish + 100 lei folia de protectie+montaj - Executat geam + reconditionat semnalizator camion Volvo - Executat geamuri proiectoare Man - Executat geam proiector Opel - Executat set geamuri semnalizator camion Mercedes - Executat geam si reconditionat carcasa stop Dodge Trailblazer - Reconditionat stop Golf 4 * Nota 1 : atentie ! pentru conversii se vine initial cu farurile in brate doar dupa ce sa asigurat ca farurile sunt corect aliniate !! dupa care se monteza partea electrica (dupa caz) pe masina si farurile. Dupa care clientul monteaza bara de protectie inapoi. * Nota 2 : Pentru polish se vine cu farurile in brate ! doar dupa ce se mai incalzeste vreme se va incepe polisharea pe masina. Stima Hadobas Peter |
Montez folie auto autorizata Llumar
9 Attachment(s)
Folie Omologata R.A.R marca Llumar
Beneficiile foliilor solare � Cresc confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate; � Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat; � Dau un aspect mai elegant exteriorului; � Ofera un plus de protectie impotriva indiscretiei si a hotilor; � Retin pana la 99% din razele ultraviolete care decoloreaza interiorul si pot cauza cancer de piele; � Retin cioburile in caz de accident. |
1 Attachment(s)
salut
cam cat m-ar costa sa-mi faci semnalizarile din spoilerul din poza transparente cu striatii ca la proiectoare? mersi |
Cat ma costa 2 sticle de logan spate cu o tenta putin rosie?
|
salut, mi.ai facut si mie geamurile pt proiectoare ceata cu lupa golf 5..dupa ce le.am primit am zis ca este bine sa le protejez mai bine si am aplicat o o folie incolora . toate bune si frumoase..azi am vazut ca au facut doua puncte negre..s.a topit geamul si inegrit..gasim cumva vre.o solutie sa remediem problema? merci
|
Quote:
_________________________ Quote:
80 lei setul de geamuri de pe portocaliu pe alb. _________________________ Quote:
200 setul de geamuri dar nu lucrez doar cu transparent, rosu si portocaliu. _________________________ Quote:
legat de problema dvs am specificat cat sa putut de clar ca atata vreme cat sunt folosite pe post de proiectoare de "ceata" totul este ok (masina este in miscare si este destul flux de aer pe geam) dar se pare ca nu ne-am inteles. Eu va execut alte geamuri dar respectuos va rog sa le folositi doar cand e ceata pe drum nu ca pozitie in oras. Astept date de destinatar sa va pot trimite noile geamuri. Stima Hadobas Peter |
Salut, ok..eu am inteles ce ai spus, le.am folosit mereu cat am fost in miscare ..ce.i drept nu neaparat pe ceata. Am circulat mai mult in oras deci pe anumite portiuni am mers in coloana probabil ca trebuie sa am viteza pt a a fi bine ventilate.
adresa de livrare este:Parfum distribution & Trade SRL, strada Coravu Ion Maior, nr 45, bloc H2, sc A, ap 7, sector 2,Bucuresti. Multumesc |
Quote:
sa notat iar zilele astea sper sa le termin si le voi pune pe drum inspre dvs. Le pun cu posta romana. Stima Hadobas Peter |
sal as dori sa stiu cat ma duce 2 geamuri clare de golf 3 multumesc astept rasp
|
peter ai matrita de faruri de e60 ( bmw seria 5 ) , am un far aici de pe partea pasagerului si ma gandeam ca daca te intereseaza sa ti-l trimit incolo cumva ( kado)
o sa fac cumva sa vin pana kla tina sa-mi faci niste " sticle " de faruri facelift de e39 ... sau daca le ai gata facute ... fac cumva si vin dupa ele |
Quote:
180 setul de geamuri. _____________________________ Quote:
imi pare rau dar numai execut geamuri pt e39 doar reconditionari si polish. Stima Hadobas Peter |
Quote:
|
Quote:
Era pretul si in posturile anterioare ! Stima Hadobas Peter |
57 Attachment(s)
__________________________________ Sanatate dl. Boghis pe luni reusesc numai sa va pun coletul ca am cam ramas in pana de material ca niciodata. __________________________________ Pentru cine doreste site-ul atelierului a fost finalizat ! www.plexiart.ro __________________________________ Intre timp : - Carcasa EXAMEN - Carcasa SCOALA - Geam far Man II - Geam faruri Audi A6 si reconditionat carcasa - Geam faruri W Golf 3 Hella - Geam proiectoare Bmw 320 - Geam proiector Hella - Geamuri semnale Dacia Cn3 Mate - Geam stop Opel Vivaro - Geam faruri W Tuareg Stima Hadobas Peter |
Am nevoie doar de geamuri clare pentru supernova,se poate si ce pret.
|
23 Attachment(s)
Quote:
_________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute !! _________________________________ Intre timp : - geam proiector Audi A6 - set geamuri proiector Golf 5 - geam proiector Renaul Laguna - 3xgeamuri proiectoare camion Man - reconditionat stop haion Renault Laguna - 2xgeamuri girofar pentru tractari - curatat interior faruri Mercedes E-Classe - 2xgeamuri proiectoare si 2xgeamuri semnale Dacia 1300 pe garnitura - aici e un exemplu bun de a NU folosi becuri de mai mare tensiune decat este indicat ! Pe stoc 1set lupe H1, 1 set lupe H7 (cu carcasa inchisa) isi asteapta noii clienti ! Stima Hadobas Peter Plexiart.ro |
2 Attachment(s)
As vrea un custom pt pt farurile aste de audi A4 din 1997 combi...semnalizarile si stopurile pt audi (B5) , vreau sa fie clare....dar nu stiu cum ar da asa ca las la aprecierea ta.....si un pret estimativ ??As vrea sa aive un fond cu negru ceva de genu....acuma u ai facut mai multe sii stii mai bine....Dami ceva ideii de custom...id meu e borocata
|
Quote:
Dvs imi spuneti cati banuti aveti in vedere sa cheltuiti si eu va spun ce se poate face in acea suma. Adresa mea de mess este hadobaspeter puteti da add si discutam mai pe larg situatia dvs. Stima |
la ce pret ajung 2 geamuri de semnale dacia 1300 ca cele din pozele de mai sus...as fi interesat...
|
Quote:
la 40 lei + 10 lei transportul set geamuri clare sau mate de semnale dacia 1300 pe garnitura. Stima Hadobas Peter plexiart.ro |
Am observat ca sunt gata atat geamurile de la proiectoarele de Clio MK1 cat si cele de la semnalele pentru 1300. Arata SUPER!
Sa inteleg ca le-ai trimis deja?! |
despre ce lupe e vorba pe stock? Se poate pune cate o poza?
|
Quote:
set lupe la vanzare am doar 1 set H1 : https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3000727 2x seturi H7 (nu sunt de vanzare, merg doar la conversii !) ca cele folosite pe conversia la Ford Mondeo : https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post4125912 Stima Hadobas Peter plexiart.ro |
Dau super lupele pe ford dar pacat ca au doar o faza. Mie pe logan imi trebuie cu 2 faze.
|
42 Attachment(s)
Asa este dau, dau bine pe Ford si mai sunt excelente ca performante iar fiind cu carcasa inchisa nu scapa temperatura in restul carcasei de far. Am niste poze mai detailate despre kitul de proiectoare H7 single la finele postului. Am mai pus 1 faza in far de logan si adaugat un proiector mic pentru faza lunga (Doar design - nu functionale) ca oricum pe faza scurta se sta 90% din functionalitatea farului.
Decizia e a dvs binenteles. O conversie de genul se invarte pe langa 500 lei (kitul de lupe, kitul de proiectoare, mastile custom, materiale si manopera). ______________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute !! ______________________________________ Intre timp : - Reconditionat si executat geamuri proiector Autoutilitara - Geam stop R + T Jeep - Curatat interior faruri E-Classe - Reconditionat stop W Sharane - Executat geam stop P Renault Laguna Phase II - Polish profesional far W Tuareg - Reconditionat stop Bmw - Geam proiector Iveco - Geam semnalizator Autoutilitara - Geam faruri Golf 3 clare - Geam proiectoare Man, 3x geamuri Renault Clio, 1xset geamuri semnale Dacia 1300 pe garnitura - Poze detailate ale lupelor H7 cu carcasa inchisa care isi asteapta clientii la conversii ! Stima Hadobas Peter plexiart.ro |
Salut, 2 geamuri pentru proiectoare de golf 3? Se pot face? Cam cat ar costa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning