![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
6 Attachment(s)
Porsche 911 Carrera S 997 Cararama 1:24
Un model care mi-a placut inca de cand l-am avut la vanzare. Nu e realizat impecabil, dar pentru banii pe care i-am dat pe el e mai mult decat ok. - bavuri de matrita pe caroserie - vopsea cu ciupituri pe alocuri (am ales din 3-4 exemplare cand l-am luat si toate aveau defecte de vopsea) - garda la sol foarte mare - interiorul slabut (lipsesc indicatoarele de bord,volanul are o dunga de vopsea rosie care nu imi explic cum a ajuns acolo) - motorul slab lucrat + directie activa din volan + jante realizate decent + ambele capote se deschid + nu exista nituri de prindere la faruri si stopuri (dar adezivul folosit la stopuri e foarte prost si m-am trezit ca zboara unul din ele) + buton pentru deschiderea usoara a capotei fata -/+ discurile de frana Pe lista de modificari trecem doar: - interiorul mochetat - garda la sol micsorata - sticker 4Tuning |
Frumos exemplar asa cu plusuri si minusuri:!:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Teaser (ca tot e la moda):
|
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Porsche 911 GT3 RS 997 Welly 1:24
Povestea porcului actul V(pentru varianta lui Creanga mergeti la biblioteca, asta e adaptare personala). Pentru actul I, actul II, actul IIIsi actul IV clicuri... Modificarile: - interior mochetat - scaune tapitate - cupola tapitata - pedale vopsite in aluminiu - centuri de siguranta in culoarea caroseriei - radiatoarele din spoilerul fata vopsite in aluminiu - coborata garda la sol - reparat defectul eleronului care statea stramb (si am inteles ca e o problema comuna) - sistem de lumini: pozitii fata (SMD)/spate (leduri dreptunghiulare si de 3mm), faza scurta si faza lunga fata (leduri de 3mm), proiectoare ceata fata (SMD) si lumini de ceata spate (leduri de 3mm) cu intrerupatoare in portbagaj - sticker 4Tuning |
Quote:
|
Foarte real porcu man, o treaba facuta fff bine, bravo:!::!::!:
|
Quote:
in sfarsit vad si eu un 1/24 pe gustul meu ( facut de catre altcineva in afara de mine :lol::lol::lol: ) luminile nota 10, culoare nota 10, jantele nota 10... interiorul nota 9... bravo radu! |
foarte frumoasa realizarea.felicitari.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Din ce am vazut pana acum, intotdeauna ti-au iesit bine modificarile la orice macheta, fie ca ai pus leduri, fie ca doar ai mochetat-o. La fel si cu Porsche`ul asta, foarte tare !
OFF: Asa ai vrut pe portocaliu sau doar asa ai gasit ? Ca eu tot caut varianta pe negru si n-am vazut nimic pana acum, numai varianta pe culoarea asta cum ai si tu :sad: |
Mersi eddy.
@Racer21: Mersi. Si eu as fi vrut-o initial pe negru sau chiar pe alb, dar acum parca imi place mai mult pe portocaliul asta "trasnit". Sare in ochi si mi se pare ca o prinde bine. Nu am vazut-o in magazine decat pe portocaliu, poate prin benzinarii sa fie si alte variante de culoare. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:46. |
- Copyright 2026 4Tuning