![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
putem sa o mutam chiar la 5-6... ca sa fie destul timp si sa fie totul ok :-P
|
e ok la 7, eu plec maine dimineata din bacau si sper sa ajung pana la 7 inapoi acasa...daca nu asta e...
|
eu zic sa iti dai demisia razvan
|
eu unu sunt de acord sa muti:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ok problemele au fost rezolvate... pana la urma cursa de va tine la ora 9 (21:00) conform fostului program
Deci la 9 ne vedem pe pista. Iata si rezultatele calificarilor.... o sa fie o cursa stransa... |
merci pentru deconectare , daca era mai devreme aveam la ce sa ma uit, baietii mergeau marfa, unii faceau drifturi in sicana, sory pentru cei care i-am incurcat, tura viitoare vin mai pregatit, merci pentru intelegere
|
dar sincer...felicitari...pt ca reuseai sa termini cursa:)nu toti se pot lauda cu terminarea cursei:)
si pentru cei care au facut tabelul cu rezultate...este costin (acolo e scris costim)...multumesc anticipat |
daca are cine replay-ul ? , ar fi misto de vizionat, merci
|
da...ar fi..:)sa faca cineva replayul...sa se faca un poll pe saptamana cu cea mai frumoasa dapasire:X
|
chiar crezi ca sta cineva sa se uite la fiecare reply sa vada care-i cea mai frumoasa depasire? :))))
|
mosu92 ia fa tu chestia asta. pare interesant. tu ai timp sigur :)
|
Rezultatele se vor afisa in seara aceasta.
|
deci haideti sa clarificam un lucru:
cursa cu xrt a fost 25 de ture din cate imi amintesc, iar singura cursa dupa care scrie "35 laps" este cea care a fost cu mrt. acuma am eu o intrebare: toate cursele o sa fie 35 sau doar cea cu mrt a fost 35? :tenisclap |
Nu boss, hai sa-ti explic ca vad ca n-ai inteles mai nimic....
Cursa cu xrt a fost de 25 de ture, pt ca xrt-u facea un tur in 1m si 25 secunde... 25 de ture ar fi insemnat o durata generala a cursei de 40 de minute... Noi punem turele astea in felul asta ca sa pastram durata generala a cursei approximativ 40 de minute, la fel cum sunt si calificarile... Ai priceput acum? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning