![]() |
io fumez ca spartu,parca-s locomotiva.bag 2 pachete pe zi asa de placere
|
shi eu fumez cam mult, dar am un avantaj (cred io :roll: :? :?: ): pot sta fara tigari shi cate 1-2 luni ...
in rest: LUCKY sa traiasca de la 17 any... (iar vreo 4 ani numai lucky 100's dar nu se mai gasesc :( :cry: ) acum: 1-2,5 pachete/zi (depinde de dispozitie... |
mai decat sa mor de nervi sau sa ma bat cu oricine ma supara prefer sa inghit in sek .. sa ma abtin aprind o tzigare si ma kalmez .. dupa ce trag 2 fumuri pot sa diskut kalm cu cel care m-o suparat ... deci eu vad tigara ca un mijloc de relaxare .. si decat sa iau nush ce tampenii de pastile care nu m-ar lasa sa conduc si 1000 efecte secundare prefer sa fumez (ca sa nu zic ca orice pastila e scumpa .. amenzile la politie si ele scumpe ...iar viata mea n-are pret ... de la tigari poti muri in 1-100 de ani de la o bataie sau o nebunie de moment in 1-100 secunde ... eu zic ca e bun calcul)
|
sa lamurim o chestie.. de murit mori atunci cand ti-e scris sa mori ..CLAR!
se pot da 1000 de ex. la faza asta... nu conteaza ca e offtopic... tigarile ... pe mine ma moleshesc... nush daca ma calmeaza... asta e chestie... ca nush daca tigarile calmeaza... ci mai mult te moleshesc... cel putin pe mine... cert e ca..... treaba e cam cum zice holysoul... cand am nervi ... bag o tigare... si gata... CAPAC ... trece.. i know it sounds weird but is the truth and nuthin` but the truth... faza nasoala la tigari.. cum s-a mai si scris prin astea 14 pagini ... e ca ... costa... te cam rup la buzunar... cel putzin pe mine ma cam termina :D .... fuck`em .. sunt doar nijte hartii peace |
Eu fumez ce am chef...iubirea mea e West 4 ever dar nu prea se gasesc prin tara asta , mama ce imi plac ... doar WEST sa fie insa cat timp sunt pe plaiuri mioritice in majoritate sunt pe Marlboro 100's Rosu sau Kent 100's am avut mega perioada mea Kent 8,4,1 si am trecut la Parliament pana la mijlocul acestei veri cand am trecut la variante dezvoltate cu turatii mai ridicate .
|
Re:
Quote:
|
Eheee, de-ar ajunge si aici pachetu' de tzigari 200.000, ce fericit ash fi...sa va vad atunci daca mai dati bani pe otrava... :lol: :lol:
|
1. Nu fumez ... sportiv :D
2. Fara suparare da sa-mi spuna macar o persoana macar un motiv pt care fumatul nu e o chestie tampita... |
Eu fumez numai Kent 8 si Pall Mall Litgh... Fumez rar si putin... Knd ma plictisesc iau o tzigara... Pot sa zic k nu sunt fumator!
|
Daca fumezi .. esti fumator ... aici e totul sau nimic ... ceva de genu ... :lol: :wink:
|
Bun! pai atunci sunt fumator!
|
Asa! Fi barbat .... recunoaste :lol:
|
Eu nu fumez si nici nu vreau sa fumez cu toate ca ma cam vrajesc filmele de genu Friday, Next Friday. Incerc sa ma abtin ca sunt sportiv si nu vreau sa mor.
TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII. :wink: |
Re:
Quote:
|
Carmen: bafta! iti tin pumnii :boxing: :lol: :P ... eu am rezistat o saptamana ... atat :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning