Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Adio motociclete noaptea, in Bucuresti! (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/86436-adio-motociclete-noaptea-bucuresti.html)

Insanerzw 11-08-08 19:59

Re: Adio motociclete noaptea, in Bucuresti!

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1690732)
la ce drumuri sunt in romania e mult si 120km/hsi de la 80 km/h poti sa mori si cand mai citesc de uni tinerei pe aici fac gatu mare si in fiecare zi vedem la stiri cum mor dupa 1 -2 luni dupa ce siau luat carnetu..e usor sa mergi pe drum intins si sai dai blana asta nu inseamna ca esti pilot.. deja am citit prea multe..si mam cam saturat..mie teama sa ma gandesc cum o sa traim cand o sa ajunga generatia pokemon la 25 30 de ani

Lasa man ca am vazut si accidente la viteza mare si a scapat omu....dar eu ma refeream ca este o aberatie aceasta lege...de acord cu ce a zis un motociclist..."daca imi va da statul banii pe motor si banii investiti in el sunt de acord sa ma las de motoare ;) " asta nu se va intampla niciodata....da sa iti interzica sa mergi dupa 11 noaptea...PROSTIE...a zis-o si tata care are capul pe umeri si are 40 de ani!

kboom 13-08-08 12:42

Ce mi se pare prost la lege este faptul ca interzic toate motoarele si cele modificate si cele stock, daca si cele stock fac prea mare galagie de ce nu zice rar-ul nimic ar trebui pur si simplu sa nu poata fii inscrise deoarece au volumul prea mare ! Dar nu ! Deoarece noi locuim in romania astia sunt in stare sa opreasca toata circulatia pentru ca o baba nu poate sa doarma !

Insanerzw 13-08-08 13:39

Quote:

Originally Posted by kboom (Post 1693753)
Ce mi se pare prost la lege este faptul ca interzic toate motoarele si cele modificate si cele stock, daca si cele stock fac prea mare galagie de ce nu zice rar-ul nimic ar trebui pur si simplu sa nu poata fii inscrise deoarece au volumul prea mare ! Dar nu ! Deoarece noi locuim in romania astia sunt in stare sa opreasca toata circulatia pentru ca o baba nu poate sa doarma !

Nu mai spuneti nimica de lege ca ne sar..."cei corectii" in cap...lor le plac motoarele...si mai stiu eu ce ...dar ei nu fac galagie cand ies cu ele pe strazii...taci din gura...ca te ia pe tine cum m-au luat si pe mine ;)

ozenel 13-08-08 17:27

Quote:

la ce drumuri sunt in romania e mult si 120km/hsi de la 80 km/h poti sa mori si cand mai citesc de uni tinerei pe aici fac gatu mare si in fiecare zi vedem la stiri cum mor dupa 1 -2 luni dupa ce siau luat carnetu..e usor sa mergi pe drum intins si sai dai blana asta nu inseamna ca esti pilot.. deja am citit prea multe..si mam cam saturat..mie teama sa ma gandesc cum o sa traim cand o sa ajunga generatia pokemon la 25 30 de ani

mare porumbel adevarat ti-a iesit din gura...

Gabi 13-08-08 22:10

Are cineva siguranţa că această lege va fi aprobată ?

raulito 15-08-08 11:08

Quote:

daca e sa mori mori si cu bicicleta nu numai cu motoru :rolleyes2

Insanerzw 15-08-08 13:54

Eu cred ca nu se va aproba...pt ca se "gandesc" si ei(politia) putin cate persoane ar lasa motoarele..si nu le-ar conveni proprietarilor de motoare..si iar vor face ca data trecuta...!

SUPAPA_Jr 15-08-08 14:22

hai ma rzwule ca ti-a placut la billa :)) noi sa fim sanatosi ca si-asa ne doare-n penis de ce interzic ei !

B-XX-NOX 16-08-08 15:42

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 1686201)
Cum le auzim simplu! Depinde in ce zona stai tu acolo unde trece un motor la o ora-2 ? Si in plus pe timpul verii nu sunt eu obligat sa inchid geamu sa nu v-a mai aud pe voi.Si iti spun eu ca in zona Piata Muncii sunt foarte multi cu masini si motoare care le tureaza noaptea...nu era deajuns ca le tureaza si ziua!Daca nu crezi te invit sa vezi

bine iti promit ca atunci cand o sa trec pe la muncii o sa o las usor :lol:

kboom 16-08-08 16:52

si daca se aproba ce ! numerele jos si sa vedem daca pot sa ne prinda !

SUPAPA_Jr 16-08-08 18:04

=)) atunci la billa se stia ca daca fugeau toti de garda iesea ca in 2fast 2 furious :)) de aia a lasat-o marele purtator de cuvant Ciocan la pace. stiu si ei ca nu au ce sa ne faca. o sa ne hartuiasca putin...dar sincer mie nu mi s-a parut sa fie ceva real in zvonurile alea...tinand cont ca nu doar odata am mers cu motocicleta noaptea dupa ora 11...noi sa fim sanatosi ca ne descurcam .

Bogdan2fsc 17-08-08 17:07

eu daca nu aud un ss noaptea parca nu pot sa dorm :)) mi se pare o porcarie legea asta..tractoarele sau tirurile care trec non-stop nu le mai interzic?din partea mea este o placere sa auzi cum trece un ss noaptea..

barladi 18-08-08 01:43

Nu e corect sa interzica total accesul motocicletelor. Pot fi sanctionati cei care depasesc cei care depasesc nivelul de zgomot, insa 60 db sunt absurzi. Un ford Transit, are 75 db in mers si 89 db in stationare. Motocicletele, fie ele si cu tobe stock, au mai mult. Deci practic ar trebui interzisa circulatia a jumatate din autovehiculele care circula. Si in plus, mai sunt situatii cand pot pleca la Bucuresti cu motocicleta. Asta inseamna k tre sa termin treaba neaparat pana la 23, si sa ies din bucuresti, k altfel raman izolat pana la 5. Nu e corecta aceasta lege si nu cred k poate fi aplicata. Atata timp cat motocicleta este inmatriculata, constructorul specifica un anumit zgomot pt ea, si atata timp cat la o motocicleta sunt pltite tot la fel de multe taxe, nu pot interzice circulatia lor. Nu spun k sunt persoane care nu au decat motociclete, deci prin concluzie, dp 23, singurul mijloc de transport al lor ar fi taxiul. Daca se organizeaza vreun mars, ceva, eu vin :D

Insanerzw 18-08-08 13:27

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 1699573)
=)) atunci la billa se stia ca daca fugeau toti de garda iesea ca in 2fast 2 furious :)) de aia a lasat-o marele purtator de cuvant Ciocan la pace. stiu si ei ca nu au ce sa ne faca. o sa ne hartuiasca putin...dar sincer mie nu mi s-a parut sa fie ceva real in zvonurile alea...tinand cont ca nu doar odata am mers cu motocicleta noaptea dupa ora 11...noi sa fim sanatosi ca ne descurcam .

Da nu cred ca se va ajunge la faza cu numerele...:lol:Doar ca ar fi o idee daca incep cu jepcareala LOGIC ca aia e ultima idee....sa vezi un OZN dupa tine cum il lasi in urma cum e SUPAPA :lol: !:?:

purity 05-09-08 19:48

asta e o porcarie de lege,si o porcarie de tara;) . dak o masina merge cu viteza mare de obicei omoara si pietoni. asa cu un motor mai rar se intampla. traim in ROMANIA

All times are GMT +2. The time now is 22:31.

- Copyright 2026 4Tuning