![]() |
Re: Adio motociclete noaptea, in Bucuresti!
Quote:
|
Ce mi se pare prost la lege este faptul ca interzic toate motoarele si cele modificate si cele stock, daca si cele stock fac prea mare galagie de ce nu zice rar-ul nimic ar trebui pur si simplu sa nu poata fii inscrise deoarece au volumul prea mare ! Dar nu ! Deoarece noi locuim in romania astia sunt in stare sa opreasca toata circulatia pentru ca o baba nu poate sa doarma !
|
Quote:
|
Quote:
|
Are cineva siguranţa că această lege va fi aprobată ?
|
Quote:
|
Eu cred ca nu se va aproba...pt ca se "gandesc" si ei(politia) putin cate persoane ar lasa motoarele..si nu le-ar conveni proprietarilor de motoare..si iar vor face ca data trecuta...!
|
hai ma rzwule ca ti-a placut la billa :)) noi sa fim sanatosi ca si-asa ne doare-n penis de ce interzic ei !
|
Quote:
|
si daca se aproba ce ! numerele jos si sa vedem daca pot sa ne prinda !
|
=)) atunci la billa se stia ca daca fugeau toti de garda iesea ca in 2fast 2 furious :)) de aia a lasat-o marele purtator de cuvant Ciocan la pace. stiu si ei ca nu au ce sa ne faca. o sa ne hartuiasca putin...dar sincer mie nu mi s-a parut sa fie ceva real in zvonurile alea...tinand cont ca nu doar odata am mers cu motocicleta noaptea dupa ora 11...noi sa fim sanatosi ca ne descurcam .
|
eu daca nu aud un ss noaptea parca nu pot sa dorm :)) mi se pare o porcarie legea asta..tractoarele sau tirurile care trec non-stop nu le mai interzic?din partea mea este o placere sa auzi cum trece un ss noaptea..
|
Nu e corect sa interzica total accesul motocicletelor. Pot fi sanctionati cei care depasesc cei care depasesc nivelul de zgomot, insa 60 db sunt absurzi. Un ford Transit, are 75 db in mers si 89 db in stationare. Motocicletele, fie ele si cu tobe stock, au mai mult. Deci practic ar trebui interzisa circulatia a jumatate din autovehiculele care circula. Si in plus, mai sunt situatii cand pot pleca la Bucuresti cu motocicleta. Asta inseamna k tre sa termin treaba neaparat pana la 23, si sa ies din bucuresti, k altfel raman izolat pana la 5. Nu e corecta aceasta lege si nu cred k poate fi aplicata. Atata timp cat motocicleta este inmatriculata, constructorul specifica un anumit zgomot pt ea, si atata timp cat la o motocicleta sunt pltite tot la fel de multe taxe, nu pot interzice circulatia lor. Nu spun k sunt persoane care nu au decat motociclete, deci prin concluzie, dp 23, singurul mijloc de transport al lor ar fi taxiul. Daca se organizeaza vreun mars, ceva, eu vin :D
|
Quote:
|
asta e o porcarie de lege,si o porcarie de tara;) . dak o masina merge cu viteza mare de obicei omoara si pietoni. asa cu un motor mai rar se intampla. traim in ROMANIA
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning