![]() |
Spuneti si voi care mai mergeti...Ma gandesc serios sa vin si eu la ultima etapa.Nu am fost pana acum la Raliul Harghitei.Stie careva locurile,detalii de cazare etc..???Hai bagati toate detaliile despre zona :) Avem unde sa punem cortul daca mergem?? :D
|
De pus cortul ai unde dar nu stiu cum faci caldura in cort.
Un gratar inauntru ar merge. :lol: :lol: PIL-u zicea ca vrea sa mearga. |
cort?poate igloo.....
|
De cazare nu stiu nimic, ca eu nu ma duc decat sambata, maine se poate vedea decat o proba si nu se merita...
|
Pai eram aproape sigur ca nu se va pleca de vineri...E distanta cam mare,e si vremea rece si nu prea e convenabil sa mergi devineri pt. 2 ps-uri(decat daca se lasa cu gratare si beri bineinteles :))Oricum,speram sa aflu mai multe detalii despre zona in eventualitatea in care merg si eu de sambata(vineri noaptea de fapt).Probabil la mine depinde de masina(daca o sa o am disponibila in weekend) in primul rand si de prietenii mei care nu prea sunt incantati sa bata drumul pana acolo ca sa inghete :DOricum,orice informatii sunt binevenite.Sunt sigur ca va fi o etapa spectaculoasa,miza e mare.Iar se decide campionul pe ultima suta de metrii!
|
Stati voi linistiti!Se poate dormii cu cortul pe oricevreme(dc ai cort bun si sac de dormit tzapan e chiar mijto)!Cam la fiecare etapa de la Brasov(primavara) am stat cu cortul si a iesit foarte misto.Daca ai oamenii potriviti si lichidele potrivite langa tine iese misto de tot si la cort :D Oricum,acum nu am chef de asa ceva,de asta v-am intrebat de cazare!
|
4 dec bucuresti - io ma duk
|
me 2. o sa fie show daca vremea tine cu noi!
|
Aline cum \"me2\" ma? ...trebuia sa scrii me10 ca mergem o gramada :lol: 8) :wink:
|
Ei..si pana la urma a fost vreunul la raliu?Are cineva cevamai multe detalii?Ce a patit Giri? :(
|
Daca vreunul dn voi pleaca sau cunoaste pe cineva care pleaca la bucuresti sau care vine de la bucuresti zilele astea il rog sa ia legatura cu mine.Am si eu nevoie sa imi ia de acolo o telecomanda.... sa se intalneasca cu cineva sa ii dea o telecomanda si sa mi-o aduca....MERSI
|
Quote:
Carmen a fost. Nu pot sa iti dau link la alt site unde poti afla foarte multe ca iarasi imi sare Gratian in cap ca fac reklama. |
1 Attachment(s)
Ascultati fazele astea 2 si minunati-va!!! :))
|
2
1 Attachment(s)
sa va dati cu parerea daca v-a placut ,care a fost mai tare!
|
Am cateva sute de poze de la Rasnov si Harghita, cred ca azi vor aparea pe site, va dau pm cu linkul la cei interesati... A fost super marfa, cam dur raliul, mereu asteptai sa vina cineva si cand aparea alt echipaj iti dadeai seama ca a mai fost un abandon .... Preda cu Manu au avut probleme, penalizari si mereu ajungeau din urma o Fiesta, respectiv Aro si ii depaseau, sau veneau cate 3 pe pana si avarii... A fost spectacol, dar nimic nu s-a comparat cu atmosfera de la parcul inchis, cand toti mecanicii, prietenii, familiile, fanii isi aclamau favoritii. Masina lui Giri nu am vazut-o, a ajuns foarte repede la Brasov, dar sambata seara deja nu mai era asa afectat, a venit la noi cand mancam si era intr-o stare buna, acum nu poate omul sa-si taie venele pt asta... Ca doar mai e putin pana la primavara... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning