Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - Special Edition (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/73402-e46-special-edition.html)

xxdadixx 18-01-09 10:54

Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 1989564)
vopsitu cat a costat?

250 ron

cj90rzv 18-01-09 11:41

sunt originale .. de la mamica lor nemtzeasca ??? cat au fost??? vrei sa le pui doar la vara ?? sa le tii pe astea de acum de iarna ??? cauciucuri ? ce optiuni ai la cauciucuri ? Ft frumoasa masina

xxdadixx 18-01-09 12:08

Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 1990496)
sunt originale .. de la mamica lor nemtzeasca ??? cat au fost??? vrei sa le pui doar la vara ?? sa le tii pe astea de acum de iarna ??? cauciucuri ? ce optiuni ai la cauciucuri ? Ft frumoasa masina

Da, originale, cand o sa fie gata probabil ajung la 500 de euro cu cauciucuri cu tot , 8j fata 8.5 spate 225/45 fata 245/40 spate si le tin doar ca roti de vara.

cj90rzv 18-01-09 13:55

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1990540)
Da, originale, cand o sa fie gata probabil ajung la 500 de euro cu cauciucuri cu tot , 8j fata 8.5 spate 225/45 fata 245/40 spate si le tin doar ca roti de vara.

FT BUN PRET .. zic eu ... sa ai bafta ..... o suspensie ?? cva care sa mearga cu jantele ?? :)

xxdadixx 18-01-09 14:40

Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 1990774)
FT BUN PRET .. zic eu ... sa ai bafta ..... o suspensie ?? cva care sa mearga cu jantele ?? :)

Masina are din fabrica optiunea Sportliche Fahrwerksabstimmung (226) - suspensia de pachet M II.

Caius TM 18-01-09 15:52

naiiisss dadi naiss...
pana la urma cum ai pus folia? toate la fel?

xxdadixx 18-01-09 16:09

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1991059)
naiiisss dadi naiss...
pana la urma cum ai pus folia? toate la fel?

Mersi! Daca nu ma insel 5% spate si luneta, 35% fata.

FUL VIUS 19-01-09 10:51

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1990893)
Masina are din fabrica optiunea Sportliche Fahrwerksabstimmung (226) - suspensia de pachet M II.

sal!!in primul rand te felicit pt o masina rar intalnita,ma refer la culoare si optiuni!in al doilea rand vreau sa te intreb suspensia asta de pachet m II !sunt doar amortizoarele sau si arcurile?pt ca asa am si eu si as vrea sa o mai cobor putin si sa-i schimb doar arcurile!!astept p.m !bafta in continuare!!

xxdadixx 19-01-09 18:14

Quote:

Originally Posted by FUL VIUS (Post 1992737)
sal!!in primul rand te felicit pt o masina rar intalnita,ma refer la culoare si optiuni!in al doilea rand vreau sa te intreb suspensia asta de pachet m II !sunt doar amortizoarele sau si arcurile?pt ca asa am si eu si as vrea sa o mai cobor putin si sa-i schimb doar arcurile!!astept p.m !bafta in continuare!!

Salut, mersi pt felicitari :oops:
Din cate am citit sunt mai multe, cel mai bine sa intrebi pe altcineva ca nu stiu exact ce trebuie schimbat. Cand o sa ajung si eu sa schimb una alta pe acolo o sa te pot ajuta cu cea mai mare placere. Bafta

Kedy 19-01-09 20:06

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1989372)
Astea-s pozele. Din diferite motive nu am mai ales gri-ul inchis. Am ales ceva mai deschis perlat inspre galben cum e si masina. Nu se vede prea bine in poza din cauza aparatului dar care stie culoarea de BMW isi da seama cum arata.

Foarte fain or iesit. In alta ordine de ideei unde dracu ai facut prima poza? In Micro la indieni?:-P

Raz6633 19-01-09 22:23

Quote:

Originally Posted by FUL VIUS (Post 1992737)

Dadi daca imi permiti....

Pachetul M are 3 tipuri de suspensii, si asta implica tot, amortizor + arc. Au etichete diferite, ca sa le poti distinge... Difera prin duritate, si ride height.

Sunt de culoare albastra, alb, si rosu (daca nu ma insel)... fiecare are o garda, si fiecare are o duritate aparte.

xxdadixx 20-01-09 17:05

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1994204)
Foarte fain or iesit. In alta ordine de ideei unde dracu ai facut prima poza? In Micro la indieni?:-P

La Ghelari :-)
Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1994640)
Dadi daca imi permiti....

Pachetul M are 3 tipuri de suspensii, si asta implica tot, amortizor + arc. Au etichete diferite, ca sa le poti distinge... Difera prin duritate, si ride height.

Sunt de culoare albastra, alb, si rosu (daca nu ma insel)... fiecare are o garda, si fiecare are o duritate aparte.

Nici o problema, daca stii mai bine. O sa te verific daca o sa ma lovesc de chestia asta ( sper sa nu ):-P
--
Jantele capata contur, maine sper sa iau si cauciucurile pe fata :D. Au venit stikerele M, pana maine nu stiu pretul.
Nu reusesc sa scot perla galbena cu telefonul :sad:, culoarea se numeste BMW Individual BMWS37 Mondstein Perl. Met..

xxdadixx 22-01-09 16:56

Stikere M = 24 roni bucata --- mai jos de atat nu putea sa mi le dea.

xxdadixx 20-02-09 22:37

8 Attachment(s)
Update topic:
- 2 cauciucuri second in stare f buna pe fata puse fara zgarieturi pe janta, echilibrate.
- recone nou pentru woofer.
Niste poze cu iarna de pe la noi...

F.R.Sonic 20-02-09 23:31

Frumoase incaltari...acum asteptam caldura nu?
PS:Arata mai bine FI-u fara cauciuc :p...da suna mai bine cu

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning