![]() |
Re: 2011, anul fatidic al masinilor non-euro?
-Din pacate se pare ca nu vedem padurea din cauza copacilor!Trist ,but true!
-Toti nataraii cu salarii de te apuca ameteala,cu masina de servici ,diurna pt deplasari,cazare la cele mai super hoteluri din buc....nu mai dorm acu de grija masinilor non-euro....tara arde si baba se piaptana!Ma refer la boii aia de dorm in sedinte ,citesc reviste xxx,se joaca cu briceagu,o aduce pe nepoata sa apese si ea pe butoane,mai voteaza pt vreo 5-6 colegi,si toate astea daca reusesc sa ajunga la servici.... Tara noastra are infrastructura warza!!!drumurile sunt pilaf!!Avem localitati fara curent electric,pt ca de apa si gaz nu poate fi vorba,da problema noastra arzatoare in masinile non-euro ...hai sa fim seriosi !Ganditi-va numai la cat de des schimbati bucse,pivoti etc...si pe ei ii doare de parcu auto... Asta cred ca e o gluma ,nu?ca sa ai un park auto ,first tre sa ai strazi pe care sa circuli,nu?asa e in tarile civilizate....intai se fac drumurile si apoi reguli si regulamente... Dar cum in tara lu Papura Voda orice e posibil,noi suntem mai cu mot!La noi se aplica regulamente unice in europa! In Anglia se circula cu orice are roti si ia Revizia+asigurare,la nemti la fel circula Broscutele si Trabi peste tot is motiv de mandrie nationala,in Franta merg astia cu 2CV-uri de rup(am vazut cu ochii mei),in Romania nu....Aveam si noi un ciob de industrie auto Dacia cu care sa ne mandrim,dar baietii destepti ne-au scapat si de grija asta contra unui comision grass normal...dc sa facem dacii pt poporu roman si sa castige poporu roman,cand putem sa platim leasinguri si rate exorbitante in schimb...si banii sa-i ia francezii ca-s baietii desteptiii.... La noi se iau astia taman de ce-i care nu au,s-au nu-si permit o masina mai buna. In loc sa interzica astia autobuzele alea Ikarus,Roman-urile vechi,Raba basculantele alea ,care,cand trece cate una de aia pe langa tine zici ca e eclipsa totala de soare cateva minute,se iau de bietii posesori de autoturisme!E strigator la cer!E PLINA DE ASTEA "IKARUS,Roman,Raba,Saviem" ! Interziceti-le la astia sa mai circule si reduceti poluare la jumate cel putin!!!Toate autobuzele de la regiile de transport local din tara trebuie casate!si asa isi ia comisionu cine trebuia macar sa avem si noi aerul mai curat! Obligatii pe cei care construiesc darama,sa aiba masini euro 3-4 si reduceti poluarea la cel putin jumate....pentru a demontra ce am zis mai sus propun un test: Luati un bucata dacie,cea mai rupta care o gasiti pe strada cu ITP umpleti-o la refuz si turati-o pana da sa sara motoru de pe ea si masurati noxele,basculanta Raba in sarcina (plina) si turati-o la maxim pana sa sara motoru masuratii noxele (ar fi bine sa aveti si un tub de oxigen,deoarece credeti-ma o sa ca aveti nevoie eventual chemati si o salvare 2,pt ca s-ar poutea sa aveti nevoie de ajutor medical dupa)...analizati rezultatele ....daca imi dovediti mie ca Raba polueaza mai putin decat biata dacia eu renunt la masina !ma fac pieton!!!!Scuze daca am fost off-topic |
hmmm... iar o luam de la capat cu discutia...
citeste putin posturile celorlalti, vezi ce au pus ca argumente unii si altii, pentru ca te repeti in 2/3 din post... nu spun ca ai sau nu ai dreptate, dar citeste discutiile inainte sa invii aceleasi subiecte discutate de zeci de ori, te rog... |
Quote:
aleks prietene cu toate ca nu suntem prieteni , in caz ca nu ai observat tu eu am scris ceva legat de masinile euro 1 in postul meu "putin respect fata de cei care nu-si permit cine stie ce masina si sunt obligati sa umble cu masinile non euro in continuare , pentru multi pare usor sa cauti o masina euro 1 la pret foarte mic dar unii nici macar atat nu-si permit cand grijile lor sunt altele si nici nu se discuta despre mijloace de transport in comun ca in ziua de azi trebuie sa ai masina fie ca vrei fie ca nu " asta am scris eu , dar nu ai citit cu atentie nu ? iar faptul ca mi-ai atras atentia de permis are vreo legatura cu tot ce vorbim noi aici ? titlul thread-ului este denver nu are permis ? am obiceiul sa tac daca nu stiu despre ce este vorba si mi-am dat parerea despre masini pe care le-am condus nu parerile altora cu gura mea , intelegi tu ? iar despre logan chiar are si matusimea logan si a avut accident acum 2 zile , un pustan cu permis de o luna nu s-a uitat cand a vrut sa iasa din parcare si a intrat in ea , are puntea praff , toata masina e rupta , nu poate sa mearga cu ea , dar conteaza asta ? este LOGAN , MARELE LOGAN euro 4 , cea mai tare masina , are airbag , o ajuta acum airbag-ul ? hai sa fim seriosi , cand am fost la revizie cu 600-le era o dacie 1300 care avea caroseria acoperita toata cu cositor , de fapt era cam 100% renault , unii dintre voi stiti erau unele frantuzesti in totalitate , masina aia cred ca daca o pui langa un logan obtii rezultate mai bune , nu are airbag , nu are nush ce ***uri pe ea , e inca masina nu nava spatiala , imi place ca mi-ai atras atentia asupra faptului ca am scris citroien si nu citroen ce crezi ca rezolvi ? te abati de la ideea thread-ului , dar rezolvi ceva ? pot sa-i spun si sitroien , pot sa-i mutilez numele cum vreau eu , macar vorbele mele sunt legate de thread si da exista si alte masini noi care le poti cumpara , numai ca acei oameni care ar fi apelat la masinile euro 2 de ex nu o pot face din cauza taxelor apeleaza la nush ce "sitroien" de 7 8 mii de euro , sau la logan care se ia cu buletinul , de aceea am specificat aceste 2 marci , ma rog incercari :P , daca tu ai avea buget 5000 de euro sa-ti iei masina ti-ai putea permite ceva mai scump ? duci un razboi sau nu stiu ce vrei tu de fapt , sunt si oameni mai nebuni care alearga cu dacii cazute la propriu dar sunt mai multi cu masini de nush cati cai care fac accidente , pericol in trafic este orice masina neingrijita , poate sa fie si euro 9999999999.... daca nu e ingrijita vrei tu sa spui ca e beton masina ? atata timp cat masina este ingrijita nu inteleg de ce sa se renunte la ea , dar in fine , fiecare cu mentalitatea lui , cu toate ca multi stim despre tancurile ce se fabricau acum ceva timp si la accidente aveau doar cate o zgarietura pe ici pe colo |
Quote:
|
daca m-am repetat imi cer scuze...de citit am citit absolut tot intrucat e o problema care ma arde si pe mine,dar turbez de nervi cand ma chinui de luni bune sa-mi fac masina ,iar acu cand am terminat-o aproape se trezeste un somnifer de prin parlament sau naiba mai stie de unde sa imi interzica sa mai circul cu ea.....
hai sa-l votam pe vadim!pe restu i-am vazut deja ce pot....poate ii mai starpeste pe caini,si pe tiganii astia ca au ajuns culmea nesimtirii!!!ieri la un semafor mi-au smuls munerul din dreapta la urs ca sa deschida usa ca erau 2 tel mobile pe scaun....m-as fi dat jos,da mi-era sa iau vreun par dupa ceafa (zona nu era prea bine vazuta),ca astia umbla in haite...daca era mai spre centru era altceva |
Quote:
Aleks permite-mi sa nu fiu de acord cu tine pe acele 2 argumente nu pot sa certifice mare lucru si anume.., Atat timp cat gasesc si soluti pentru masinile care prezinta siguranta..si nu polueaza pot trece la ceva schimari in ceea ce priveste masinile care nu corespund.., Vorbesc din prisma mea , |
atata tam-tam...cand oricum masinile vechi vor disparea cu timpul, asa cum au disparut si pana acum, datorita dezvoltarii civilizatiei.
Mi-ar place sa circul cu o masina din anii 40(duminica de exemplu), cu gaz lampant, sau una cu abur, dar nu se mai gasesc. De ce? pentru ca oamenii au evoluat...le-au schimbat pentru ceva mai bun si mai sigur. Au ramas unii, pasionati, colectionari, care mai au inca asemenea masini. Asa o sa fie si cu masinile noastre in ceva timp, si eu unul nu inteleg de ce s-au trezit ei asa dintr-o data cu ideea lor geniala. Cat de repede vor disparea masinile non-euro? destul de repede, cel putin cele care nu in conditie buna pentru circulatie. Eu in timisoara vad zilnic 10 dacii, 10 oltcituri, 5 renault-uri, si multe alte masini, care ajung la dezmembrat si la fier-vechi. Numarul e estimativ pe o zi, si probabil si in alte orase masinile vechi au aceeasi soarta. 10 zile...60 masini.... 30zile...180masini... si asta doar intr-un singur oras. In bucuresti pun pariu ca numarul e cel putin triplu. Naspa e de exemplu la cei cu Dacii pana in 98 (am avut dacie fabr. in `98 si era non-euro). La achizitie a fost undeva pe la 200mil lei vechi. Atunci cand am investit acesti bani in cumpararea masinii, nimeni nu mi-a dat termen de valabilitate pentru masina, de 12ani sa zicem. Daca stiam ca imi va fi limitata folosinta automobilului la 12 ani, mai asteptam 1 an, si imi luam o masina euro 2. Nu e corect fata de cei care au bagat bani in masini (pasionati), nu e corect fata de cei care au masinile intretinute. Lasa'i domle ca oricum vor renunta la ele, oricum vor disparea din peisaj. Iar in legatura cu 'masinile parasite', uitate la marginea drumului din nepasare, nu au nici o legatura cu aceasta lege. Daca vor sa faca curat, sa ma lase sa fac o firma prin care ridic toate masinile, si le dezmembrez/dau la fier-vechi. Dar nu te lasa sa faci nici asta...pentru ca e proprietatea cuiva acea masina (chiar daca sta cu numere vechi/fara numere). E pe domeniul public abandonata? Hai tu cu firma ta, tracteaza masina, o radiem din circulatie gratuit, ii dam o mica amenda acolo ca sa acoperim taxele, tu dezmembrezi masina, scoti un profit din ea, si ne-ai scapat scapat si pe noi de o masina abandonata, si esti si tu multumit, si toata lumea e multumita. |
chiar nu inteleg de ce ne certam intre noi!!!pe cei care nu au masini non-euro nu ar trebui sa ii intereseze topicul asta iar pentru restu hai deti sa fim uniti si sa facem ceva nu cum s-a facut pana acum...doar din gura.oricum pana atunci mai e si nu stiu cat de mlut rost au actiunile noastre pana atunci.sa vad eu ca se baga legea asta spre vot si atunci avem motive de impacientare
|
mi se pare o mare prostie legea asta...cu scoaterea din circulatie a masinilor non euro...
pana in 2011 gasim noi o solutie sa mai circulam cu batranicele noastre masini:) pt cei de pe forum care cred k ar trebui scoase toate ''cazanele'' si toate ''harburile'' din circulatie sa isi aduca aminte de prima masina cu care au mers...si sa-mi zica mie daca masina aia a fost euro X...si macar din respect pentru cei care au masini non euro sa nu mai scrie aici!!! |
Sa aibe tupeu sa vina careva sa imi ia oltcitu meu din parcare care nu are pic de rugina pe el si sa mi-l duca la casat...ca o sa auziti la stirile de la ora 17:00 de mine
o sa auziti de un nebun care a dat foc si a vandalizat toate masile guvernului si alea parlamentului doar sa indrazneasca sa puna un deget pe masinutza mea ca le dau foc la toate masinile ....Mu**** dreq au uitat cand mergeau si ei cu dacia acuma au audi A8 mercedes S class,bmw seria 5 P.S pentru toti deputatii si parlamentarii mult mult respect din **** (stiti voi de unde) |
lume lume....
nu va ambalati asa tare! e doar un forum de discutii, oricum nu prea conteaza ce vorbim noi pe aici, adica nimeni nu ne va lua in seama suntem oameni, opinii diferite, caractere diferite, modalitati diferite de a ne face remarcati/apreciati |
Quote:
Desele polemici de aici sunt stricte personale , asta nu e bine .. nu iinumesc .., se stiu ei mai bine Concentrativa asupra rezolvari acestei probleme ..sa nu aibe nimeni de suferit ,va inteleg pe cei care au zis de poluare desi masinile contribuie la aceasta ..ATENTIE nu sunt singurele , Guvernul ar trebuie sa rezolve marea problema a poluari , sunt o gramada de camioane, autobuze ..care polueaza grav , In alta ordine de idei circa 40% din masinile care circula in Germania sunt non-euro sau Euro2 ;) "Isi inchipuie insa cineva ca o astfel de initiativa ar avea succes intr-o tara ca Romania, unde din cele 4 milioane de masini aflate in circulatie, 60% sunt non-euro? " |
am si eu o intrebare pt bietele dacii.....nu le putem pune numere de BG ?
|
just do it, daca e vorba ca o sa se aplice hotararea la nivelul intregii uniuni europene, probabil ca nu vei putea circula cu numere ue, ar fi o solutie insa sa se inmatriculeze in republica moldova, eu am avut masina cu numere de moldova o vreme, si n-a fost nicio problema.
|
si eu am circulat cu nr de MD da numai vreo 6 luni.....am dat masina dupa....am avut o nexia.....acu imi pare asa rau dupa ea...:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning