![]() |
Re: Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
4 Attachment(s)
pun si eu o poza cu cielo'u meu..1.5 16v, momentan stock la estetica..,si mici modificari , un filtru aer Pipper Cross , o finala sport, si in rest dotarile masinii nu am geamuri electrice, am doar AC pe el. bord normal fara turometru(caut unul cu ) linie audio simpla sony xpload.. boxe fata spate.. scz de poze .. is noaptea:D
|
7 Attachment(s)
Matizul meu stock inca din motive financiare
|
|
Cielo Executive 1.5 SOHC
https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/114878-cielo-executive.html |
16 Attachment(s)
Merg si eu cu baba mea,
Matiz din 2000,jante alessio,sony xplod(mp3,boxe fata,spate),senzori parcare,ac, |
3 Attachment(s)
salut!ma primiti si p mn in usergroup-ul vostru?:D
|
scuze dar am fost neatent.
Masinuta mea https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/118715-meu-tico.html |
|
cateva poze co masina mea ......o sa mai adaug pe parcurs ......nu are mari modificari, da urmeaza sa-i fac ....;)
https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=1599 |
8 Attachment(s)
Salutare,
Sa-mi prezint si eu Baba mea Daewoo Nubira 1 - Wagon SX 1999; 1600 cmc, 16 valve, Servo, AC, ABS, Geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite Prima mea masina, mi-a iertat multe greseli pana am invatat sa o conduc. Ideala pentru plimbari lungi prin tara. Cateva luni am avut si un tico, cu el am invatat sa merg cat de cat in oras ;) Am avut doua tentative sa vand Nubira (deoarece mi se parea mare si dificil de condus in oras) dar am renuntat deoarece romanul vrea totul moca, cat mai nou si cat mai ieftin. Intre timp am invatat sa tin la ea si sa am grija de ea :D Acum investesc in ea sa o fac gigea, urmeaza jenti, folie, eventual vopsitorie si alte chestii de care ar avea nevoie. O sa tip pe forum dupa una alta :D Las gargara sa puteti vedea pozele cu Baba :D |
Quote:
Sper ca saptamana viitoare vom face si acel lucru. In schimb nu pot sa zic ca este foarte bun raportul pret/calitate (a costat 300 ron totul). Ma veti intreba de ce. ITP si RAR. mai incolo vom face si finisaj standard |
10 Attachment(s)
imi prezint si eu aici masinuta mea scumpa, sper sa va placa..
|
8 Attachment(s)
am revenit ...cu poze noi ...asa arata masina acum
|
2 Attachment(s)
My tico..:-)
|
6 Attachment(s)
buburuza mea