![]() |
cu mici retushuri ar merge
|
nu seamana cu golf 2 si desenul a fost cam dus la exrem
nu luati in considerare flacarile ca is naspa recunosc ca nu se potrivesc o sa mai fac ceva scanari sa il vedeti si din spate |
daca tot veni vb de scanari alex, mi-am facut rost de scaner... :lol: e alb negru... da bune e shi ala...
|
da stiu
|
gabi, poate faci rost de pozele cu oltcitu albastru al lui pmd (al doilea)
sunt tara curios va iesi oare mai frumos ? e posibil ? :cry: |
ZMD: incerc sa ii fac poze, da' cred ca ar fi mai bine sa astept pana-l termina. Atunci surpriza ar fi completa.
Oricum, din cate am inteles, masina va iesi super marfa! |
va respect ,pe bune pt ce faceti,si eu s-ar putea sa ma apuc de un oltcit la soramea cine stie ,poate ma primiti in clubul vostru :D :D :D :D :D :D
|
eshti binevenit cj82ufo
|
mersi ,dar tre sa cumpere tatak meu masina ca sa ma apuc de ea ,ca nu pot sa fac din banii mei 2 masini .la dacia 1100 tre sa mai fac ceva si ma cam costa modificarile
|
Cecilia din ce material ai flansele de la roti?
|
Sal'tare!!! Am si eu un Oltcit :), vreau sa-l modific... si as incepe totusi cu un spoiler, un eleron, ceva... dar intrebarea e pe unde gasesc??? Ma poate ajuta cineva? din craiova sunt... :roll: :roll:
|
lool
paia tunci cu gabi sau cu cecilia tre sa vorbeshti... |
Guest: pentru ornamente din fibra de sticla, suna la 0744621240-Marius.
|
flansele sunt din alte flanse.... e greu sa itzi explic aici... era mai bine fatza in fatza :? ca mi-e cam lene sa scriu
|
mie mi se pare destul de reusit oltcitu asta desenat da' cred ca ar trebuie capota desenata altfel ca mi se pare cam nereusita in rest totu' mi se pare k-lumea
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning