![]() |
Re: Ce vor barbatii?
sau poate doar isi spune ca e mai bine cu noul tip...
parerea mea e ca ar trebui sa stea sa discute toate astea in familie(doar el si ea), si sa gaseasca o solutie optima. poate nici el nu e satisfacut de ea....si atunci ar putea cadea la un numitor comun:) (idee de idee...sa fie impreuna...dar sa faca sex cu altu/alta) :) :)) |
Quote:
|
deci tipa e o nesi .... sunt sigur ca orice baiat ar inebuni daca ar afla si nu stiu cati ar ierta-o pt ce face ! ASA CEVA NU SE POATE CLAR ! bine a zis michelle:s-ar putea sa o faca pe victima in fatza ta si sa nu zica adevarul ! tot timpul va exista o chestie pe care nimeni n-o va sti... asta se intampla la toti ! oricum treaba e cam terminata pt ea ca la un moment dat ubitul ei tot va afla... si s-ar putea chiar din gura ei... nu cred ca ar rezista sa traiasca cu o chestie ca asta pe suflet( sa nu-i spuna.... numai gandul ce a facut o inebuneste) . !
ar mai fi o idee devil daca esti dispusa sa faci o fapta buna sa vb chiar tu cu tipul pe ocolite! sa nu-l iei direct... sa-l iei cu povestiri nemuritoare pana crezi u ca il poti intreba" auzi daca s-ar intampla ca prietena ta sa mearga la altu din diferite motive cum ai reactiona ce ai face.... , dar daca ar vorbi cu tine,daca ti-ar expune problema prin comunicare... " si dupa ce vb cu el sa vb cu EA sa ii zici tot sa stie ce vrea sa faca ! oricum ceva nu e clar... il iubeste dar merge la altu- nu exista domne' asa ceva :) |
Ba exista, pentru ca oricine are nevoie si de satisfactie fizica, iar daca cel pe care ea il iubeste nu ii ofera asta... ce e de facut ?
|
eu nu spun ca nu exista satisfactie fizica.. spun doar ca nu e posibil sa existe cazul asta al ei : adiac il iubeste dat tzup tzup la altu :) :) orice baiat sau fata gaseste intr-o alta persoana atractie fizica, e ceva normal... dar nu e deloc normal sa ai iubit/a si sa mergi la altu/alta des ! nu stiu ce as mai putea spune, oricum concluzia e ca nu-s deloc de acord cu ce face ea si e f posibil ca tipa sa pice f prost in fata multor persoane pt lucru asta!
|
Quote:
...nu e treaba mea sa ma bag in kasa lor el o iubeste ea il iubeste eu nu am ce cauta ... nu ar avea nici un interes sa nu imi spuna tot ptr k stie k eu ii dau raspunsuri la rece si nu ma priveste direkt relatia ei ...pur si simplu e una ditre discutiile intre fete...eu am zis sa va dati si voi o parere k sa nu ne pliktisim...orikum eu zik k nimeni nu are dreptul sa se bage in realtiile altora mai ales in faze d`astea...my point o view:rolleyes2...si i plus gandestete k sunt barabtii care insheala si fara motiv si nu avezti aceiasi reactie...orikum nu sunt de acord cu metoda ei ...;) |
Nici eu nu sunt de acord, dar intr-o oarecare masura, o inteleg. Si tu zici ca nu e posibil sa existe cazul asta al ei, eu spun ca e posibil.
|
Quote:
...in afara de mine nu stia nimeni pana akum cateva ore iar ea a trekut de mult de varsta in kare sa se laude....nush mai gandestete k park nu te sustin intru totul ci ideea ta..... |
eu imi sustin ideea ca dor e a mea si altfel no ziceam! de la mien a venit nu de la altcineva, e normal sa tin cu mine ! :) si baietii insala si fetele, eu unu nu am inselat niciodata (cel putin din punctul meu de vedere, din punctul fetei cica da, in fine fiecare vede inselatu altfel)
eu tot spun ca nu e posibil sa iubesti pe cineva si sa mergi sa faci sex cu altu( mai ales sa faco obicei) vorba unei rude " sa mearga nu ma deranjeaza dar sa nu faca obicei--- 1 data de 2 ori hai dar mai mult nu ... mai bine le schimba daca eu nu pot da ce vrea el " |
Quote:
nu o satisface, doar nu o sa se autoflageleze... ori el ori altul trebuie sa faca asta si s-o satisfaca. in cazul asta e altul si e normal sa fie asa... |
Quote:
lasand gluma la o parte, ea de ce nu-i spune lui ? ca nu o satisface? dupa 2 ani si , presupun ca discuti deschis despre orice,daca nu , aau o problema |
Quote:
.... k ii e aiurea sa io tranteask in fatza ....subtil ia dat de inteles da asa in fatza nu ia ziso ....kred k ar fi mai bine...da nici voua nu kred k var pik bine sa va zik iubita asa ceva ....da orikum ar fi mai bine dekat sa arda cu altu...kum ziceam aiurea situatie :rolleyes2 |
eu unu nu m-as supara sa-mi zica ca nu e multumita pt ca eu as putea trai cu impresia sa cred ca ceea ce fac acum e bine.... dar daca ei nu-i convine ceva sa spuna ca am sa incerc spre mai bine !
|
hai sa incep si eu daca tot veni vb de asta...o relatie de 2 ani...totul ok...zici ca eram nevasta lui...primul...ii faceam mancare,curat...totul...eu stau in vitan el statea in Dr Taberei..super tare..nu ma interesat..pana in ziua cand ma sunat 'o prietena' sa imi spuna daca am vb cu el si daca ne vdm seara in discoteca..atunci dansat in life si spice...tipa cica..imi era prietena si era in acelas timp vecina lui...stateau in acelas bloc...adevarul asta e...il iubeam...din toate punctele de vedere...nici nu incercasem altceva...si mi-a spus..iulia ai vb cu el...etc in concluzie.."este in fata mea cu una in brate se saruta" :( cum credeti ca mi-a picat..cand...dim la 4ma trecusem pe la el de la discoteca si plecasem acasa cac aveam ceva de rezolvat...si trecuse doar cateva ore...ultimul om..m-am tot gandit..dc???si acum am ramas prieteni...devenise obijnuinta...am terminat relatia..bun...7luni credeti-ma ca am fost doar cu el...ma duceam vb ..xxx..plangeam.si plecam...si usor relatia sa distantat..din luna in luna,din 3 in trei si pana acum o saptamana nu il vazusem de 5luni...:( vb la tel ,dar ..nu era tot aia...ne vdm..si nu stiu cum sa va zic..inca tinem unul la altu si ne dorim sa fim impreuna dar...stim ca nu se va mai putea intoarce timpul si poate aceleasi sentimente traite cu 3ani in urma.chiar daca ma trezesc din somn visandul iar a doua zi cand il suna sau invers..a avut vre-unu o problema..ne simtim dar..atat..:( de la aceasta sar...au urmat 2luni...golaneala etc la care...altcineva mi-a pus capac...nu era macho omu ci chiar era un pusti :P m-am atasat de el dar..nici acum nu stiu dc...nu ma...xxx..bine...nu ma plimba..nu ma satisfacea cu nimik si totusi am stat 4luni cu el.si nu l-am inselat..dc???ca imi placea de el asa cum era..la care la sfarsitul relatiei ce sa
auzit??ca a stat cu mine doar pt sex...credeti-ma ca doar de 5ori am fost cu el...atat..nici nu m-a venit sa cred..si cand am vrut sa vb...a zis ca nu are ce sa discute si nici la tel nu a mai raspuns iar cand ma vedea nici buna..nimik si...na...ajungi la parerea ca nu e bine sa ti la nimeni..ci doar la tine...asa eu...ma iubesc pe mine mai mult :D NARSICISTA ;) ;) ;) Nu ma injurati ca am scria atat... :( am glumit cu Narsicismul :P |
,,,,,,so sad iulia :cry: ...lasa k poate e mai bene asa nush ce sa zik.....si avand in vedere cu inshelatu de orice fel nu sunt de acord......nici in privinta fetelor si nici a baietilor....:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning