![]() |
cum ai reusit sa-l faci pachet ???
|
CJ-44-MAT: ce s-a intamplat cu airbagu? De ce nu a bubuit? WTF?
Stiu ca e din cauza telescoapelor, eu tocmai asta vreau sa zic, nu e masina sport cu talon mic si janta mare, sau telescoape tari si arcuri joase. Chiar nu ai ce sa ii ceri mai mult la o masina de 5-7000 euro. La un Passat e normal sa ai ceva pretentii de sportivitate, dar dai pe unu cat 3-4 Loganuri. Topicul asta e pentru intrebari despre tuning pe logan si metode de tuning. Dar mai e cate un idiot (scuzati-mi expresia, dar asta e) care se baga si el in seama, in timp ce se discuta de cat de bine vin jentile X pe logan, sau cat de cool arata loganu cu un eleron de aluminiu, si zice ca loganu e de ***, ca e buna de mers cu 60la ora, ca sa nu va luati logan, sa luati nemtoaice cu 300k la bord. Eu am vazut pe propria piele ce inseamna o masina noua, si una SH. Am avut ocazia sa vad ce nenorociri de motoare erau pe Sh-urile laudate de unii...super uzate...aia cred ca mergeau permanent cu ele pana in 5000RPM. Si ca sa revin ontopic, va intreb din nou: cum e treaba cu aripile alea (uitati-va la ultimul post al meu). E pus un ornament de plastic peste aripa, sau e pur si simplu aripa vopsita cu gri? PS: sunt curios cum ar arata un logan cu capota imitatie de carbon. :D |
vroiam sa intreb si yo
airbagul ala dc nu a iesit,sau n-ai lovit-o frontal sa actioneze? imi pare rau pt mashinutza ta MAT :cry: :cry: chiar arata nashpa in poza aia :cry: |
1 Attachment(s)
pai masina a fost lovita de doua ori in timpul accidentului.... o data a fost doar atinsa pe aripa spate stanga cand s`a si pierdut controlul masinii si apoi a fost impactul lateral care a spart`o rau de tot....
nefiind lovita fata (este deplasata destul de tare dar nelovita) nu cred ca era necesara deschiderea airbagului !!! |
da urat de tot ai lovit-o fratioare :cry: :cry:
dar ai facut-o? cat ti-a luat? e ca inainte sau se vede diferentza? R3SP3KT |
toata caroseria e deplasata, sasiul indoit... suspensii-roti-directie varza.... motor distrus cam 25 %.... scaun sofer rupt, cel drepta smuls de pe sine.... bord puscat din toate incheeturile...................................... ..... cred ca intr`un final va fi dusa la groapa de fiere vechi...
|
Re:
Quote:
|
a, pai era full casco...
|
Re:
Quote:
|
Mai bine bani de alta noua :D
|
inca nu stiu....
probabil banii de alta noua... probabil o repara, da oricum o dau.... ca nu mai scot ei masina din asta pana`i lumea ca toata`i deplasata si indoita... |
Imi permit sa intrevin si eu...La un logan eu zic este foarte bine venit un astfel de tuning kr sa cuprinda in primul si in primul rand frane, suspensii mai joase, directie chiar(aici cred k cel mai bine ar fi dk a-i putea sa schimbi servo cu una mai buna da' nuj dk se poate...) si dupa c stii k esti mai n siguranta n loganu tau poti sa-ti pui la interior ceva kre sa te delecteze n deplasarile tale (pt un logan cred k cel mai indikt ar fi doar o instalatie audio mai complexa un pic) dupaa ceea ma gandesc k vrei si performante de la masina ta .. eu zic k o idee nu rea ar fi chiar sa schimbi motoru(eu ma gandeam la unu de clio rs(1.6l 140/180cp nu mai stiu sigur accuma)) si la exterior dk vrei o gura de aerisire pe capota fa-o functionala k cele false sunt subiect de ras pt unii... Eleronu ar fi bine sa fie n genul celui de la logan AM, si tobele ... eu zic k sunt mortale cele de la logan AM.... RETINE: PAREREA MEA!!! nu tre sa coincida cu a altora si deci nu ma judekti pt chestia asta....Chiar ai sifonat urat loganu....Dk se deschidea airbagu.. alti bani si ala :lol:
|
daca se deschidea foarte bine, stim ca functioneaza da ca nu se deschide, sunt 2 variante, ori masina nu o fost lovita cum trebuie sa se actioneze aia, ori nu exista sau nu functioneaza!!!
|
ba io sper ca are ca cel putin l`am cumparat :lol:
nici nu mai sti la ce sa te astepti de la romani 8) airbegul nu s`a deschis pt ca nu a fost impact frontal... era si normal sa nu se deschida !!! |
nasoala busitura ai avut!! :cry: am inteles ca daca ti-o repara o vinzi!! si ce iti iei dupa aia?? tot logan???
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning