![]() |
Re: Sexul....un subiect tabu !
numai ca fata era din alt oras, de la 100 de km, si ne-am intalnit intamplator acolo :)
am mai vazut-o anul trecut, la nunta lui frate-su, cu care sunt prieten, si habar n-aveam cine-i sor-sa, ca e la facultate la bucuresti :):) |
cred ca alexa se refera la faptul ca intai stii ca e ruda si sa o faci cu ea
nu ca s-a intamplat si ca ulterior ai afla ca esti ceva ruda cu persoana respectiva ... |
ei nah, nu a pus litera de lege :)
daca ea vrea sa isi pomeneasca rudele cu care s-a avut mai mult decat ...bine... e libera s-o faca :) |
Quote:
haideti mai ca ati speriat-o pe . . . tanti sau ce o fi .... |
S-a terminat popcornu'...
Ma bag si eu in discutie... Chiar nu imi vine sa cred ca nimeni, dar nimeni, nu si-a dat seama inca ca duduia initiatoare a topicului e : Laura Andresan ??? Sleep on this ;) Bafta si la cat mai multe discutii fara inhibitii :)) |
:shock: De unde si pana unde s-a ajuns la ............... Laura Andresan???
|
Quote:
Ai fost pe la vreo vrajitoare si ti-a prezis ea? sau???? |
eu zic ca e elodia
|
Quote:
Oricum suntem OFF, asa ca, e o parere. Prea multa dezinvoltura si subiecte gen : Interzis cu Laura Andresan .... |
perversuleeeee...:) iti sta mintea numai la Laura...:)
|
Quote:
|
ADV da ce-ti mai place subiectul asta.... ai nr de posturi record... daca te prinde zana... :))
|
asta nu facea pe vremuri emisiuni cu masini la tele7abc?(stiu ca sunt mult offtopic)
|
Quote:
Am avut o teorie bazata pe niste indicii clare si mi-am expus punctul de vedere civilizat. Sunt multe asemanari intre initiatoarea topicului si personajul mai sus mentionat si anume un aer debordant de "libertinism" si de "eu le-am facut pe toate" in materie de sex... Chiar cred ca trebuie inchis topicul asta pentru ca se deviaza prea mult de la subiect. No offence to anyone. Bafta. |
@emy: n-am eu treaba :), mi-am dat si eu cu parerea:)
@bmwm5: ala e, cu emisiunea aia plina de...nimic :) si acum sa revenim la topic... elodia... aaa... scuze, alexa.aura, cum ziceai ca ne mai intrebi ?:) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:03. |
- Copyright 2026 4Tuning