![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
mda....la bmw merita sa`i faci :D ..sper k anu asta sami iau si eu unu ....seria 3 ....din 2000 incoace`...nush ce sa aleg intre coupe sau cabrio...eventual si un hardtop ?ce sfaturi poti sam i dai ? ms:D
|
man mi-e imi plac foarte mult cabrio? io am vrut cabrio in principiu insa nu am gasit nmk care sa ma multumeasca si am avut norocul ca acest prietn sa o mi-o vanda mie, insa cred si sper k urmatoarea sa fie un 325 sau 330 e46 cabrio
|
https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/65251-roll-cage-bmw-general.html un topic despre Roll Cage
|
7 Attachment(s)
proiectul la care am lucrat o sapt cam 6 ore pe zi sa incheiat- iata si rezultatele:
|
Quote:
|
pai la ceasuri o sa imi iau niste plasme cu lumina alba nu albastra, am gasit unele frumoase foc dar nu gasesc pe nimeni sa le aduca
|
7 Attachment(s)
nite poze de vara.Din pacate am fost nevoit azi sa dau jos folia fata k ma oprit un bulangiu cu capu alb pentru folie si decat sa dau 450 ron amenda mai bine mai pun odata folia pe fata :)
|
Quote:
Zxz se stie ca a avut numai masini tari si tu ii calci pe urme . Sper sa faci pisica asa cum iti doresti si sa ai parte de ea fara incidente ! |
ms o sa o fac cum se poate mai bine :D urmeaza noi modificari la ea
|
Stiu ca s-a mai zis..dar..super tare masina Razvane..tine-o tot asa k "e treaba";))
|
Quote:
Te saluta si dany..., va pupam si abia astept sa va vad :D Bafta si take care ;) |
sa ne vedem cu bine la bucale :D
|
1 Attachment(s)
ca cadou pentru mate :D
tnx ... ;) ca ai venit |
placerea mea :D astept si filmu :D
|
Quote: