Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

needBrain 03-09-05 22:48

eh,intr-o sticla de wisiki ai vreo 3 picaturi,in rest WATER :lol:

LaMishto 04-09-05 00:02

combinat.. parerea mea.. :P

EvLSant0S 04-09-05 03:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandrei\"
bah..da ma jur,...ce whisky ai luat tu la 4 euro sticla??? sunt ff curios!!! poate ala mortal V33 !!! cum dreq ...in free shopuri e in jur de 11 whisky-ul normal...deci sunt ff curios

eu stiu bine ce am baut ...
nu ma crezi ? f bine ;)
da o fuga pana in spania ... si ai sa vezi ca in mercadona ... whisky`u e lejer rau de tot ..
grant`s 7 euro ...
queen margot - 4 euro ... eu din ala beau
si acum o sa sara cacaciosii cu gura :)) ideea e ca ... gueen margot e cel mai bun whiskey pe care l-am baut , te ameteste ... rau .... da nu tzi se face rau nici de la 3 sticle .... te rupe .. fara sa te duca la stari de *** ..
sandrei .. inainte sa faci glume proaste ... mai scoate capul pe afara...
btw : speeder .. e vba de sticla pe care am baut-o doar eu cu cristi si la 6 dimineatza eram .... parfum ... :D
o sa aduc cateva ... asa de test, se baga careva la test ?
sa-mi ziceti mie dupa aia ca whiskey`u ala nu e bun....
anyway , e chestie de gusturi , am baut jack daniel`s ..... caca maca ..
mai mult imi place asta , si pe ala dai 14 euro - pe jack ...
si pe asta 4 .
ca sa ce ? ca sa zic ca dom`ne eu beau jack ? cand de fapt sa nu-mi placa si etc. astea-s fitze de ..... des intalnite ... .din pacate ..

needBrain 04-09-05 22:19

usor santos......usor........
io zic ca mult mai importanta e bautura \"ei\" preferata

SpeedeR 05-09-05 04:55

solo frate..
eu prin combinat inteleg relatii mai mari de 2 sapt....
solo e varianta ideala pt varsta asta...

nasol si in acelasi timp bine e knd ai avut parte de o relatie mai... profunda in per asta...
nasol pt k desigur, cam doare si bine pt k e o experienta de viata si pt k iti dai seama k e mai bine fara shit like that si e mult mai bine sa nu t implici in cva fara rost ,cel putin pana la varste mai inaintate

SpeedeR 05-09-05 04:57

aaa...si am uitat... desi zic solo, imi place sa ma combin la o sticla de whiskey si la o distractie prin oras, cluburi,etc...

revenind la prima parte... astept niste mostre ,asa ...pt \"test\" :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 05-09-05 05:12

se rezolva ;)
sper ca pana pe 10 sa apara cateva sticle , daca nu , se rez. weekendul de dupa 10 .. peste 2 sapt ;)
o dam grav ;)
pe bishop nu-l luam , ca le bea pe toate si ramanem .... cu 0 :lol: :lol:

aleks 05-09-05 10:09

so... rezultatul, solo, deci fara d-l jack, si combinat, deci cu d-l grant :lol:

needBrain 06-09-05 03:36

sau mai altfel spus:in cazul in care \"solo\" ramane d-lul jack :lol:

SpeedeR 06-09-05 03:39

solo cu domnul jack daniels si combinat cu red bull :lol: :lol: :lol:
mama ce concluzie :shock: :shock: :shock:

EvLSant0S 06-09-05 03:41

whisky stins cu bere, lasatzi redbull`u ...
si speeder ... o sa vezi , ca o sa-l uiti pe dl. jack ;)

SpeedeR 06-09-05 03:46

whiskey stins cu bere duce la o stare grava :D mai ales dk berea vine sub forma de shoturi
si k sa fiu offtopic... asta era un topic ce avea k subiect cum sa fie o relatie dintre noi si femei....si vedeti k a dato in alcool nu?! :lol: :lol: :lol: :lol: intelegeti unde bat?! =))

needBrain 06-09-05 03:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
whiskey stins cu bere duce la o stare grava :D mai ales dk berea vine sub forma de shoturi
si k sa fiu offtopic... asta era un topic ce avea k subiect cum sa fie o relatie dintre noi si femei....si vedeti k a dato in alcool nu?! :lol: :lol: :lol: :lol: intelegeti unde bat?! =))

sa inteleg k u bei dupa un esec? :lol:

SpeedeR 06-09-05 04:01

ce om :lol:
neah... beau knd se iveste oportunitatea alaturi de altii... pe aceasta cale ii zic hellou domnului Nice :lol: :lol: :lol: care akum e la mare si BEA k porcu :D

si dc nu, knd ai un esec sau esti trist,ziua a fost d kk... un paharel (e o figura de stil ) merge...

needBrain 06-09-05 04:13

nu-i bine sa bei la suparare

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning