![]() |
Re: Dacia SPL - Gut...Besser...Babanu
Poate unii dintre noi nu au bugetu necesar ugod sa isi schimbe masina si sa isi tot schimbe configuratiile, asa ca stau si ei cu ce au si le tot upgradeaza pana ajung la aproape maxim cat poate masina, zic eu ca la aproximativ 2 ani de competite ar trebui sa schimbi si masina, de asemena trebuie sa intelegi ca din momentul in care esti singur in clasa ta, si nu exista aproximativ nici un sistem mai apropiat in clasa ta logic ca vei castiga:lol: nu?
Masina pe care eu am inceput acest sistem a fost o gluma prima data, si a ajuns sa fie un sistem de sql aproximativ, poate ovi rade acum de mine, dar spre deosebire de altii la care se aude doar basul la mine se aude si muzica chiar si la un volum maxim :twisted: Personal zic ca este mai ok sa lucrezi la o masina si sa scoti ce este mai bun din ea cu niste scule hai sa zicem limitate si cu un buget la fel de limitat decat sa tot schimbi configuratii fara sa le perfectionezi, acum asta ramane doar parerea mea |
Problema lui Ugod este ca la el ,la masinile lui ,sunt decibeli inmultiti cu cai putere,el are ambele pasiuni si muzica si motoare puternice.Ma numar printre norocosi care au avut ocazia sa mearga cu acel golf si cred ca este singura masina in care lam rugat pe proprietar sa dea muzica mai ancet si vorba aia..sant un adept al puteri brute..
Baban_San astept cu mare nerabdare sa iti vad urmatoarea realizare si mai ales sunt foarte curios pe ce brend vei merge....FELICITARI!! |
Si eu abia astept sa va ascult masina aia cu care m-ati amenintat cu o spitalizare... ca dupa exprimarea corecta in lb. romana m-am staturat sa astept.
@Rafaiala.;) |
BRAVO .............eu nu pot sa spun decat atat : DE OAMENI CA TINE ADEVARATI PASIONATI AVEM NEVOIE PE FORUM ....cat mai multi ................ si sa nu iti para rau niciodata pentru banii cheltuiti:!:
|
tare mashina... am trecut pe la carol intr`o vineri si am auzit`o live...merita. Vreau sa te intreb pentru ca am citit tot forumul dar nu am vazut acest lucru , ce HU folosesti? bafta in continuare ;)
|
alpine, ;)
|
Quote:
|
ce vroiau sa il pm uiesc pe om.... :lol:
|
Quote:
|
dame, acum toata lumea o sa isi faca sisteme de spl :twisted:
|
de la Alpinu ala venea basu asa de tare
|
Quote:
|
Quote:
|
May the Force be with you!
|
:peace::peace::peace:VEZI CA AU DAT ASTIA DRUMU' LA LUMINITE........SA NU FACI GRESEALA,SA TE DUCI PRIN CENTRU.......:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:CA LE SAR FILAMENTELE LA BECULETE.......:peace::peace::peace: GSR RULLZ
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning