![]() |
Re: My Seicento NT O5 YRJ
Jantele sunt deja in exterior cat trebuie ( la jante trebuie cauciucuri mai late ca sa arate cum trebuie!!! de 175 Jantele is super latute dar la vremea resp nu mai aveam $ si de gume late)...mai mult nu cred ca am sa le scot...( asta inseamna noi prezoane...noi dinstantiere...am trecut deja prin asta odata...si is satul). De coborat o sa fie coborata pana am sa fac spoilerul si alea alea mai mult ca sigur!!! Cu stopurile ramane pe sambata deacum...dar dracia aia de spray pe mine ma costat 16 lei...nu stiu unde ai gasit tu cu 50 lei...oricum...mie mia ajuns pentru SEMNALIZARI si nu stopuri :) pe stopuri nu am dat nimic, momentan ;)). Cate maini am dat :)) nu stiu...nu am numarat...dai si tu dupa ochi :) nu stiu doza exacta :D
Numai bine |
fratilor totusi va rog frumos , nu mai comparati un vw cu un fiat , in special cu un seicento :| , morph faci o treaba buna :D usor usor si fara graba iese totul ok , felicitari si mult succes in continuare
|
Quote:
morph....arata foarte bine ... bafta in continuare....si poate reusim sa ne mai intalnim ...;).....in rest....bafta cu proiectul ..:D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Super bucurie pe masinuta mea :) Sa intors ANGELica inapoi :)) Arata mult mai bine in realitate...pacat ca am vga la mobil...Am sa revin cu o sesiune foto klumea weekendul asta!!!
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Ce am facut astazi...nimic special dar totusi de efect, nu??
1) Triplele smoked partial (pe cerculete am dat doar putin ca sa nu am treaba cu politia, is perfect legale) 2) Toba a fost vopsita putin cu vopsea "chrome" :) Arata mai bine asa decat k inainte |
foarte tare domn'le
keep up the good work! |
Voi ce imi recomandati?? https://forum.4tuning.ro/showthread.p...22#post1525422
|
ce bine dau stopurile , efect maxim , dar toba nu stiu ce sa zic , eu am avut un spray chrome cu care am dat pe jenti la 600 si s-a dus repede , nu se compara cu vopseaua oricum dar cum toba se mai si incalzeste s-ar putea sa nu fie tocmai placut , eu dadusem cu spray-ul si pe toba si ma speriasem ca nu stiam de unde iese atata fum apoi am vazut ca se incinsese aia si facea urat , dar oricum ai idei bune :D succes in continuare :D
|
Ms ms...da o parere referitoare la filtru??? (chiar nu stiu pe care sa il aleg)
|
Dude eu nu orea le am cu filtrele astea, ca te ajutam si eu. Stoputile arata de nota20 si de probleme cu politia nu cred ca e cazu`. Vorba unuia de pe aici au ei de ce sa se ia de tine daca chiar vor. Hai ca ma duc sa imi fac si eu stoputile.. pana una alta poate iti faci si tu bordu ala negru si eventual si plafonul. Cred ca ar schimba mult masina. Spor la munca si sa auzim de bine ;)
|
Quote:
nu stiu ce sa zic despre filtru morph , vezi si tu ce-i mai bun pt masina ta , era bine daca gaseai pe cineva cu filtru sport pe seicento sa intrebi ce si cum |
Pai aia care mai au centouri cu filtre sport vorbesc numai poloneza...off offf offf...:) Oricum am rezolvat. O sa vedeti cand e gata instalat pe masina
|
Vine vine viiineeeeeeeee filtrullllllllll....vine vine vine tuuuuuuuurometru :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning