![]() |
sio l`am rugat sa puna niste poze cu honda lui .. da n`a dat nici un raspuns :roll:
|
poi poate ..baga hondarul..si el o poza ..cu masina lui.... :lol: :lol:
|
poi da.. totzi suntem nerabdatori sa o vedem 8)
|
:D
Eu nu mai zic nimic ca iar iese scandla !
|
Re: :D
Quote:
|
Mda, ideea era k azi a fost \"indemanare\".
Si, cu toate k am dezamagit destula lume :( , totusi am intrecut Seat 4x4-18o cai (locul 1) si Ford Cosworth de raliu (parca). Am luat locul 3 la grupa B din (mi-e si rusine sa zic...)~9 masini... Oricum, e podium si-mi place sa cred k am muncit pentru el (si m-a si ajutat si masina mult). All in All - a fost frumos si neasteptat de cald :) Inca un plus - multi spectatori & premii ~consistente si folositoare :wink: Si iar + -> bravo organizatorilor Legal Racing & NoSpeedLimit. |
:lol: :lol: :lol: sha ..lasa cai bine si locul 3..data viitoare ..iei locul 1 sigur.. :wink: :wink: :lol: :lol:
|
Si am avut cea mai tare galerie de-acolo. Multumesc baietilor (si nu numai :wink: ). Sori again k n-a fost mai bine...
|
A durat destul de mult pana s-a facut traseul.. si pana s-a dat startul dar in rest a fost super atmosfera. Traseul a fost un pic cam neclar si s-au mai si facut modificari in ultimul moment dar presupun ca asta face parte din concurs. Cine memoreaza mai rpd traseul si cat mai corect. Stiu ca a fost cam penal ca am venit cu mamaliga in geam. Dar asta este.. sunt incepator. Toti ati fost la vremea voastra. Si sa nu credeti ca am venit la curse asa ca dobitocu fara sa fi exersat. Mai ales pe zapada.. prin ilioara :) super tare! Totusi au fost persoane care au facut mishto de mine dar presupun ca am si cautat-o cu lumanarea ( cina naiba vine cu mamaliga in geam la legale? ). Oricum am fost primul care m-am inscris si am avut numarul 001 :P . Sebi zicea sa vin si la etapele de viteza. Dar sincer cred ca sunt deja destui cu dacii la liniutze. Poate daca as avea bani sa o mai modific ar merita. Dar momentan o sa particip numai la etapele de indemanare. Apropo.. nu s-ar mai putea infiltra asa subtil cateva etape de indemanare printre alea de viteza ? Adica totusi.. doar 2 intr-un an intreg ?
|
Salut .. la toata lumea.
1. Bravo SHA pentru podium ...ai mers super .. Ata ete .. doar 3 .. data viitoare trebuie sa fie 1 :wink: 2. Bravo ZMD ai Aicad .. aveti respect din partea mea .. Si eu am vrut sa particip .. dar cred ca n-am avut destul curaj. Asta e .. poate data viitoare. 3. Baietii cu masinile de PH ... si restul care au inceput sa faca \"show\" in spate ... DE CE? Va spun eu .... Lumea isi luase privirile de la ei cand a inceput concursul .. si unde se uitau? ... la niste \"amarate\" de dacii. Cred ca asta a fost motivul .... Trebuiau sa faca ceva. Nu? :roll: :roll: Una peste alata ... Bravo participanti ... Bravo LR ... Bravo NSL. PS: Chiar m-am mirat cand am vazut 4-5 pagini de posturi de ieri de dupaa cursa si pana acush ... Turbo si Hondarul ... :cry: Daca mai vrea cineva sa jigneasca pe altcineva ... solnitza mea este la dispozitia voastra. Cand va \"supara\" careva ... varsati-va nervii pe a mea masina. Nu ma supar. :lol: |
si inca ceva ... am uitat .. nu stiu care este treaba cu Puma aia .. nu era asa deosebita .... Mi s-a parut mai mult kitch decat tuning. Parerea mea.
Si in spate ce avea ? Aaaah? Un sub ..... kk ... mare smecherie ... un sub !! ziceti voi acum .. !!! |
am concurat pe 21 si probabil ca o sa concuram si pe 10 iulie pentru ca a fost super tare. :) :)
|
Eeeh, hai ca mi-au venit dracii! Ce p*** mea ma? Daca am Dacie n-am voie sa vin sa-mi fac damblaua ? Incepeti sa bateti campii baaaaaaaaaaaa!
Ala vin in H ca a vazut pe net... Da' ce p*** mea e ma in H? Loc de intalnire al bagabontilor?! Din cate stiu eu, in H, voi astia din Bucuresti, va strangeti ca sa vorbiti, nu sa vindeti droguri sau sa faceti afaceri cu chistoace de tigari. De unde p*** mea tineti atata dusmanie in voi si mai ales, pentru ce? amadeus: ce crezi tu ca rezolvi daca ridici in slavi un Passat ( care intr-adevar arata bine ) si-o Tigra ( la care ma abtin sa aduc vreun comentariu )? Ce-au facut aia la Prisma ieri? Frate, eu am avut OLTCIT, autohtona d'aia de ***, de care te legi si tu si Turbo, si-ti jur pe viata mea ca nu am forst multumit de nici o masina ca de Oltcitu' ala. Ma durea in p*** ca-mi halea 30 % si ca la 2 luni bagam bani in ea, ca pica dupa fiecare raliu, da' masina aia era masina de oras, masina de scoala, masina de piata, masina de raliu, etc. Si sa ma PIS ( ma scuzati ca scriu ingrosat si subliniat ) pe toti impresarii ( sa se simta aia care trebuie ) de bani gata care vin si fac p*** mare pe la o astfel de \"manifestare\" civilizata. Normal ar trebui sa stau sa sterg mesajele de CACAT pe care le-ati scris ( si aici ma refer la toti cei care si-au dat drumu' la gura ), da' de ce sa muncesc pentru nervii si tampenia altora ? Suparati-va pe mine daca vreti si, la vara, cand vin la Bucuresti, luati-ma la bataie, daca va incalzeste cu ceva, da' asta e un forum pentru discutii CIVILIZATE, nu pentru sa ma pish pe tine, sau alte expresii inteligente. Vi-ati facut-o cu mana voastra! TOPIC INCHIS! Cand o sa va treaca nervii si \"adrenalina\", da-ti un mesaj privat, ca-l deschid! |
Am redeschis topicul la cererea unuia dintre noi. Sper sa nu se mai intample ce s-a intamplat azi noapte.
Daca o sa continuati cu mesaje ca cele din paginile anterioare, ori inchid topicul permanent, ori il sterg. Numai bine! |
multi dintre voi ma cunosc si stiu ca sunt rational si la locul meu, se mai stie ca ma enervez greu si de altfel stiti foarte bine ca eu judec omul dupa caracter si nu alte considerente,de aceea am fost uimit intr-un mod neplacut de tot ceea ce s-a scris aici referitor la prima etapa de legale.
In primul rand replicile celor care au stat pe bara si au ras de cei inscrisi, fie de masinile lor fie de performantele lor pe traseu,apoi altii care vb numai sa zica cate ceva,nu am nimic cu nimeni si de aceea nu voi da nume,cine se simte sa inteleaga ce am scris eu aici,sper. Nu conteaza ce masina ai,nu conteaza banii,nu conteaza de unde esti,nu conteaza de cat timp participi la curse,nu conteaza unde te strangi cu ceilalti,nu conteaza pe cine cunosti sau alte chestii din astea.Am vazut multe jigniri si insulte aruncate pe aici si nu inteleg de ce?la curse vine cine vrea cum vrea si unde vrea si cu ce vrea,se inscrie la legale la fel, eu unul am participat impreuna cu zmd pt ca suntem pasionati de acest fenomen si nu ca sa castigam sau alte tampenii ci pur si simplu din placere.cine nu a vrut sa se inscrie treaba lui,dar gura mica referitor la masinile care au fost si ce au facut soferii caci voi ati stat pe bara,de ce? treaba voastra,dar nu vb degeaba ca poate ati fi facut la fel sau mai rau... Ce conteaza ca au fost masini tari si au stat degeaba?treaba lor...nu au vrut sa se inscrie si asta este...lastai-i in pace,au avut motivele lor...dar de ce comentati ca ati stat si ati vazut dacii amarate?daca nu erau ele acolo voi veneati degeaba...fiecare face ce vrea si ce poate,aia care aveti bani, bravo voua nu am nimic cu voi,dar nu ii dispretuiti pe cei ce nu se ridica la nivelul vostru financiar,daca cineva are un cazan,care e problema altuia?e masina lui nu a ta...nu are ce cauta la curse?de ce?ca sa veniti voi astia care da-ti din gura si cand e vorba sa aratati ce stiti stati pe bara si apoi sa ii radeti pe cei ce concureaza?s-ar alege praful de tot daca am sta in baza voastra...de ce comentati organizarea ?puteti mai bine?face-ti voi cursele bunilor...daca nu erau acesti oameni care se ocupa acum erati in fata blocului si va uitati la masinile voastre si de cine mai radeati?ca noi am fi fost prin bucuresti alergandu-ne cu carutele noastre...as mai avea multe de spus,dar sincer incep sa cred ca nu am cui decat unor amarati care zic ca :\"la indemanare nu ma bag ca nu imi place\",sau \"i-a uite-l pe ala cu dacia,ce cauta frate ca nu face nimic\",sau \"eu sunt la curse de nu stiu cand\" si inca cate si mai cate de tampenii care ma fac sa cred ca am ajuns sa discut pe forum cu niste copii,rasisti,oameni cu prejudecati,ipocriti si guri-sparte...si imi pare rau ca aceasta impresie se contureaza din ce in ce mai mult...IN FINAL RESPECT SI ADMIRATIE PT TOTI CEI CARE S-AU OCUPAT DE ACEST EVENIMENT,A FOST EXTRAORDINAR CHIAR SI NUMAI PT SIMPLUL MOTIV CA A FOST,DAR MAI SUNT SI ALTE MOTIVE PT CARE MERITA LAUDAT EVENIMENTUL, SI NU VA GANDITI LA SCRIU ALTII CARE NU STIU DECAT SA DEA DIN GURA SI SA II VB PE ALTII,CACI DE ALTCEVA NU SUNT IN STARE |
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning