![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
o masina cu cat e mai scumpa cu atat trebuie mai bine intretinuta
|
am uitat sa specific evil ca nu era o curba simpla scuze....era un S strans si luand viraj strans stanga dreapa s-a comportat urat.ma gandesc ca daca trageam ca aia ce au testat loganul se rasturna...
|
poi o zis ca avea directia cam varza si o trebuit reglata.
totusi consider ca la peste 50 de mii euro...acesta mica si minora problema "directia" ar cam trebuii sa nu existe. omul nu parea sa fie distrugator de masini...ce mi`o placut mie era ca era alba masina :P |
Quote:
-masina invechita din perioada 80 cu face lift de anii 90 -interior idem -confort aproape zero -la demaraj loganul il face (de la modele 1.6 in sus) -siguranta egala cu 0 deci zi-mi si mie cu ce anume e mai bun cielo decat logan??? cu faptul ca ai u . nu cred |
:) de bine de rau macar nu se rastoarna la testul elanului :P
si sa nu uitam ca centuri reglabile si pretensionate cielo are din 95, loganul din 2005 :P numa asa un mic amanunt. in 95 cand cielo`ul avea ambreaj hidraulic, servo frana, servo directie, reglaj la scaun pe inaltime, centuri reglabile, inchidere, geamuri electrice, antena electrica, reglare electrica la faruri, etc etc ...dacia inca faceau cuti de carton pentru betele de chibrituri. am dat exemplu daewoo si dacia ca se construiesc in romania, s`au construit...in fine. probabil ca cielo`ul are confirt zero, dar macar arata mai bine ca dacia, mai are o forma. la demaraj nu`s asa de convins ca loganul de 105 cai face un cielo de 77 de cai. poate pe unu obosit dar unu cat de cat ... si vorbim de masini cu diferenta de viata de 10 ani. probabil ca interiorul ii varza dar parca tot cielo prefer decat logan...numa pentru cum sunt aranjate comenzile, si cat de bine pot arata bunoanele la daewoo decat la logan, care zici ca`s facute de bunica aia stirbo, muta si oarba din topor. |
Quote:
am condus timp mai indelungat aceste doua modele si mi se pare chiar aberanta faza cu rasturnatul in curbe....daca sa vehiculat in presa informatia ca sa rasturnat la testul elanului...gata frate,masina e varza.se trezesc o gramada de asi ai volanului ce nu stiu sa tina mamaliga in mana si vin cu fraze de genul ....ma rasturnam cu loganul dar noroc ca-s eu bun frate ca altfel praf ne faceam? tu faci o comparatie intre dacia anului 95 cu cielo tot din 95...pai asa hai sa facem si intre lexus 1995 si cielo 1995....sa vedem ce iese?pai mai baietica...vad ca spui numai aberatii,pai ce pret avea cielo si ce pret avea berlina in 95?si sa vandut mult mai bine.... alta aberatie...cum sa arate interiorul la cielo mai bine?ai vazut ce bord si ce calitate a plasticului are?butoanele in mai ales instalatia de climatizare ?poate ai fost sincer si vrei sa spui ca la trompeta asta de cielo sunt facute de bunica aia stirbo, muta si oarba din topor...ai urcat macar in logan?sau mergi inainte precum caii aia care nu vad nici in stanga sau dreapta si zici ca cielo e the best car?mai trezeste-te si lasa sa odihneasca in pace paraglaia aia coreana... |
frate si asa cu facelift`ul ala invechit cielo arata mai bine ca loganul :) are forme de masina. sorry
|
Hai ca exagerati cu Cielo masina secolului. Am o Nubira in familie, si vreau sa zic ca aia e intr-adevar mai confortabila decat Loganul. Dar, plasticele fac zgomot, siguranta este ceva mai scazuta, spatiul este cam la fel. Centuri pretensionate nu au nici Loganul nici Cielo. Nici macar Nubira nu are.
Apoi, singurul avantaj al Cielo in fata Logan, este design-ul. Care invechit cum o fi, e mai liniar. Dar spatiul, siguranta, confortul si restul sunt de partea Loganului. Am mers si cu Cielo si cu Logan si cu Nubira, si Loganul se compara cu Nubira. Cu un mic plus pentru Nubira. PS: acu o sa ziceti ca Cielo e mai tare ca Nubira, no ? |
O fi mai bun Daewoo Cielo decat Dacia Berlina...dar decat Dacia Logan nu cred ca e :D. Logan e o masina conceputa dupa 2000, de catre RENAULT (inafara de motor, care e conceput prin '94 din cate stiu) iar Cielo in anii '80. A propos de fiabilitate, am mers cu Logan cu 224.000 km, se comporta brici...iar un Cielo cu 82.000 troncanea si batea de il lua dracii. Normal, e posibil sa fi fost intretinute foarte diferit...sau poate nu, poate pur si simplu Cielo este o masina proasta. Lumea inca il lauda pentru ca la momentul in care a aparut, era o alternativa "luxoasa" pe langa Berlina. Hehe..cine avea Cielo prin '9X...era smecher ! Nostalgicilor :P Cielo e depasit ! De cand a aparut !
|
2 Attachment(s)
Quote:
iar daca logan are un ruliu accentuat,macar e mai sigura in caz de accident.si acest lucru il consider foarte important si cu acest lucru sa revenim la subiect topic-ului...ca deja a ajuns acest topic cosciug,scuze am vrut sa spun cielo vs logan |
Quote:
Eu asa stiam. |
1. R8 Turbo
2. R8 Turbo care a ars 3. R8 normal 4. R8 Turbo care a ars...nu ala de mai sus, alalalt 666. Satan's R8 9595. R8 Cristian-Andrei Edition by GTI Ceea ce am scris mai sus, se bazeaza pe propriile mele teste, si pe ale altor guru (nu, nu ala care spala quru'). Am dedus ca acest Audi isi merita un loc in acest top negativ, deoarece era sa ma rastorn cu el la 60 la ora, cand am intrat in sant, doar ca am fost eu grand master, si am dat eject la cd-ul cu nfs la timp, si nu m-am rasturnat. Trebuie sa precizez ca il am martor pe cainele Miky, care se afla langa mine in clipa producerii accidentului; din pacate, javra a suferit mici traume, in urma deschiderii neasteptate a CD-rom-ului. Ontopic: Oare un Volvo S60 intra la categoria masini proaste, atunci cand pe tester iti apar 40 de erori de becuri, intrerupatoare pe care nici nu le-ai folosit si multe altele. Si toate acestea duc la un deviz de 3500 RON ? Sa generalizam si sa zicem de rau despre Volvo, sau sa punem vina pe seama nesimtirii romanasului ? @smc: cum adica mergem pe stanga drumului ? Vad ca la profilul tau scrie Ploiesti, nu London. Subvirator: masina nu este in stare sa ia atat viraj cat trebuie, si ia mai putin. Adica are tendinta sa o ia in exterior. Ceea ce se intampla in general la masinile cu tractiune fata. Supravirator: masina ia prea multa curba, si in general spatele o ia inainta (adica lateral, se poate spune in drift). In cazul asta, te poti opri in decor pe partea dreapta, adica pe interiorul curbei. Oricum, comportamentul asta subvirator al Loganului, nu este atat de mare, nu e ceva de speriat, dar se simte cand iei o curba un pic mai tare, spre limita. In schimb daca tu vii intr-o curba de viteza a doua cu viteza a 4-a (adica in loc de 60km/h tu vrei s-o iei cu 120), apai orice masina e subviratoare, si te vei opri in decorul din exteriorul curbei. |
Quote:
aa ce ai vrut sa zici aici de fapt? Nici acum nu inteleg. Ontopic: Daca e sa vedem care e mai proasta(logan-cielo) de ce nu vad pe strazi mai multe loganu-uri full sau 1.6, de ce vad aproape numa 1.4 si chele, nici macar un amarat de casetofon, sau un servo ceva. Cati din fostii proprietari de rable care acum au logan credeti ca si-au luat un laureat, sau orice alta versiune, cu airbag etc full ce sa mai vorbim??? De ce oare Cielo se produce din 1995 si pana in zilele de azi? E drept ca doar in Romania, dar la vremea ei cielo a fost in clasa executive, cand doar oamenii cu ceva bani aveau asa ceva. Loganul aduce doar noutatile unui an 2005, dar pentru o masina de clasa joasa. Cat despre rasturnari, retrageri de pe piata pentru defecte la diverse, nu numai loganu e pe lista. S-a intamplat si la case mai mari. Nu retin acum pe moment dar si alte marci au scos modele, pentru defecte minore insa. In final din Cielo vs Logan nu ramane decat gustul fiecaruia si poate putina mandrie patriotica. |
Quote:
bv tzie dar stii cat a costat loganurile 1.5 full p care le avem la firma? 11200... dc ma crede careva de-aia cea mai proasta masina e loganu si din 15000 alte motive |
si o nemteasca la 11200 de euro NOUA vrei sa zici ca e mai buna ? Si mai e si full ? Spatiul tot asa mare e la o nemteasca de 11200 NOUA ? Si cu motor diesel ? :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning