Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Discutii OT - cosul de gunoi (https://forum.4tuning.ro/195-satu/46052-discutii-ot-cosul-gunoi.html)

valineamtsm 28-11-07 21:32

Re: photo of the day!!!

1 Attachment(s)
Stopuri clare pe DRACIE ;)

Ovi407 28-11-07 22:01

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1220654)
Stopuri clare pe DRACIE ;)

"stop" clar ai vrut sa zici (ca numai unu are) :lol:

valineamtsm 28-11-07 22:07

Quote:

Originally Posted by Ovi407 (Post 1220680)
"stop" clar ai vrut sa zici (ca numai unu are) :lol:

Neh.... are doua... dar la momentul respectiv cand a fost facuta poza se uita ce frumos e unul si ce urat e altul :lol: :lol: :lol: (facea comparatia...)
Are numarul de telefon... Ovi 407 cumva ? ;)

G_T_I 29-11-07 14:10

Re: UN NOU CENTRU AUTO !!! Foarte DESCHIS pt TINE !!!

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1221474)
Pentru masini puternice 8)

omule,fara suparare dar sunteti la periferia orasului si mai bagati si preturi exagerate!aproape tot ce aveti voi acolo e de gasit si langa piata cu 20 ron mai ieftin! voi nu sunteti "tuneri" voi sunteti fomisti disperati de a goli buzunaru clientului ! ! ! si apropos,pentru masini puternice se folosesc lucruri de calitate si nu cacaturi de la turci ! am facut greseala sa trec pe la voi si profesionalismu cu care mati intampinat mi-a intors stomacu pe dos!

valineamtsm 29-11-07 14:41

Mirel... auzi ca GTI ii nemultumit ... ce anume nu ia mers sau ce nu ai vrut sa-i faci? Ca vad ca foarte nemultumit ii spre diferenta de altii.
Si GTI daca nu iti convin preturile te rog sa mergi langa piata sau la piata sau unde doresti... Cat despre periferie... incearca sa iesi de la noi din parcare... si incearca sa iesi de la piata :lol: sa vezi care o sa-ti deie voie.
Daca ti-a facut aceasta firma vreo paguba sa vii inapoi sa te despagubeasca.

G_T_I 29-11-07 14:47

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1221521)
Mirel... auzi ca GTI ii nemultumit ... ce anume nu ia mers sau ce nu ai vrut sa-i faci? Ca vad ca foarte nemultumit ii spre diferenta de altii.
Si GTI daca nu iti convin preturile te rog sa mergi langa piata sau la piata sau unde doresti... Cat despre periferie... incearca sa iesi de la noi din parcare... si incearca sa iesi de la piata :lol: sa vezi care o sa-ti deie voie.
Daca ti-a facut aceasta firma vreo paguba sa vii inapoi sa te despagubeasca.

cand vorbesti de acei "altii" e vb de kitch-u ala de dacie albastra??suuuper,si-a bagat stopuri clare :lol: :lol: sau e vb de .... acel client care si-a montat leduri si neoane sub masina?? e clar ce clientela aveti!!!

valineamtsm 29-11-07 15:04

Quote:

Originally Posted by G_T_I (Post 1221529)
cand vorbesti de acei "altii" e vb de kitch-u ala de dacie albastra??suuuper,si-a bagat stopuri clare :lol: :lol: sau e vb de .... acel client care si-a montat leduri si neoane sub masina?? e clar ce clientela aveti!!!

Auzi daca ai chef de polemica si discutii este "cosul de gunoi" pe care il ai la dispozitie de pe forum satu mare (deci nu pe zona comerciala) unde rog ca moderatorul sa mute posturile inutile, plus inca ceva: "cu o singura floare nu se face primavara" si precis nu trebuie sa fii tu o floare, eventual un spin.
O zi buna!

Mireltheone 29-11-07 15:43

Quote:

Originally Posted by G_T_I (Post 1221529)

Vrei sa spui ca stopurile nu arata bine??? neoanele de sub mondeo erau la cererea clientului...(sa si specificat din cate vad)...erau poze cu realizarile de saptamana asta? te deranjeaza ca avem de lucru? pana si neoanele erau marca de rahat nu??? ...PILOT( cine mai is si aia???) http://www.pilot-tuning.it/

Mireltheone 29-11-07 15:51

Quote:

Originally Posted by G_T_I (Post 1221497)
omule,fara suparare dar sunteti la periferia orasului si mai bagati si preturi exagerate!aproape tot ce aveti voi acolo e de gasit si langa piata cu 20 ron mai ieftin! voi nu sunteti "tuneri" voi sunteti fomisti disperati de a goli buzunaru clientului ! ! ! si apropos,pentru masini puternice se folosesc lucruri de calitate si nu cacaturi de la turci ! am facut greseala sa trec pe la voi si profesionalismu cu care mati intampinat mi-a intors stomacu pe dos!

GTI draga...nu-ti comvine du-te in bucuresti "frate"si da de 5 ori pretul, vrei calitate avem calitate dar la pretul de rigoare...precum sunt persoane care cumpara haine de la piata sunt si persoane care cumpara haine de firma din magazine de reprezentantza tot asa oferim si noi piese pt tot omul si scumpe si ieftine...trebuia sa vezi firmele cu care lucram...profesionalism pt ce? esti un profesionist? sa te iau in termeni??...sau iti dau un det(dictionar explicativ de tuning) ca sa vorbim aceeasi limba...eu la toata lumea care intra in magazin ii ofer un scaun o cafea (poate ca are gust de ceai , dar e vina mea) si toate informatiile din lume ...( ce nu stiu ,aflu) ...si fii mai precis in legatura cu lipsa de profesionalism

Mireltheone 29-11-07 16:00

Re: Discutii OT - cosul de gunoi

ma gaina prezintate cine esti si dupa aceea stam de vb in primu rand am marfa fk nu turceasca ca la piata daca vrei vino la magazin si discutam personal razvan patronu magazinului
te astept eu personal patronu magazinului cand mai faci afirmatii sa ai si dovezi ca poate ma superi rau gaina

floryn bmw 01-12-07 19:48

auzi domnu` G T I ce treba ai tu cu dacia albastra si in ce calitate o faci kitch? ai terminat ceva scoli inalte pe dinclo in domeniul tuningului sau clasficarii masinilor care i kitch si care nu ? fiecare cu masina lui si cu gusturile lui
sau poate tu ai o masina care e expusa la SEMA +poate inca vreo 20 de aparitii in COX etc shi inca ceva la piata mare la magazin toate s de marca nu?
type Ru- in floare .................. EU ZIC SA NE VEDEM FIECARE DE TREABA SI DE ACEEA SUNT MAI MULTE MAGAZINE SHI FIRME DE TUNUNG LA NOI IN TARA SI PE DINCOLO CA SA AVEM DE UNDE ALEGE SHI SA NE FACEM MASINA FIECARE DUPA PLACUL LUI SI NU DUPA PLACUL ALTORA .

valineamtsm 02-12-07 02:19

Quote:

Originally Posted by floryn bmw (Post 1225164)
auzi domnu` G T I ce treba ai tu cu dacia albastra si in ce calitate o faci kitch? ai terminat ceva scoli inalte pe dinclo in domeniul tuningului sau clasficarii masinilor care i kitch si care nu ? fiecare cu masina lui si cu gusturile lui
sau poate tu ai o masina care e expusa la SEMA +poate inca vreo 20 de aparitii in COX etc shi inca ceva la piata mare la magazin toate s de marca nu?
type Ru- in floare .................. EU ZIC SA NE VEDEM FIECARE DE TREABA SI DE ACEEA SUNT MAI MULTE MAGAZINE SHI FIRME DE TUNUNG LA NOI IN TARA SI PE DINCOLO CA SA AVEM DE UNDE ALEGE SHI SA NE FACEM MASINA FIECARE DUPA PLACUL LUI SI NU DUPA PLACUL ALTORA .

Lasal florine ca cica a fost omul la noi la magazin... dar eu nu am vazut nimic pe filmari de vreun GTI ! A vrut si el sa faca reclama proasta... oricum... ma bucur ca stie adresa... poate da vreo spargere... ca de mine sa deie... numa asha oi avea dupa cine sa trag sau pe cine sa pun cainii :) M-ash bucura sa-mi deie ocazia asta... si asha un vecin de al meu vrea sa-si testeze ditamai pistolul ce la luat din frankfurt :)
Atata bai sa fie mai florine :) Noi sa fim sanatoshi ca boala vine... si invidia unora e obsesie nu mai e boala...
De venit la magazin nu a mai venit pt despagubiri... ca il despagubea razvan... oricum de abia asteapta razvan sa afle cine ii GTI :lol:

sm 03 vsp 02-12-07 17:59

GTI Ai cva treaba k dacia albastra???ii a mea....shi de nuti convine cva la ea cumparati tu dacie shi fao mai faina......sa vad ce idei ai!k de vb ii usor!!!

juana_man 03-12-07 08:29

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1225498)
Lasal florine ca cica a fost omul la noi la magazin... dar eu nu am vazut nimic pe filmari de vreun GTI ! A vrut si el sa faca reclama proasta... oricum... ma bucur ca stie adresa... poate da vreo spargere... ca de mine sa deie... numa asha oi avea dupa cine sa trag sau pe cine sa pun cainii :) M-ash bucura sa-mi deie ocazia asta... si asha un vecin de al meu vrea sa-si testeze ditamai pistolul ce la luat din frankfurt :)
Atata bai sa fie mai florine :) Noi sa fim sanatoshi ca boala vine... si invidia unora e obsesie nu mai e boala...
De venit la magazin nu a mai venit pt despagubiri... ca il despagubea razvan... oricum de abia asteapta razvan sa afle cine ii GTI :lol:

stati ma linistit....ce va agitati asa?omu a fost , a vazut....asta e...e mai prost el de felu lui....ce sa facem....ii apartine de statut si functie...cat de masina lui.... are mai multe.....unele incep la NR cu MAI......asa k nu are rost sa ne luam in par

asai domnu GTI ?:oops: :oops: :oops:

valineamtsm 03-12-07 10:17

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1227241)
stati ma linistit....ce va agitati asa?omu a fost , a vazut....asta e...e mai prost el de felu lui....ce sa facem....ii apartine de statut si functie...cat de masina lui.... are mai multe.....unele incep la NR cu MAI......asa k nu are rost sa ne luam in par

asai domnu GTI ?:oops: :oops: :oops:

Mai ... daca el ii de la MAI ar trebui sa aiba mai multa minte-n cap :( Nu prea cred ca pot sa cred ca un domn politist s-ar preta la asha ceva... dar asta daca ii in stare de asha ceva... ce sa zic... mie nu mi-o lasat un gust amar sau sa-mi intoarca stomacul pe dos... dar ma dezamageste...PROFUND!
Ajuta tuningul ...

All times are GMT +2. The time now is 21:08.

- Copyright 2026 4Tuning