![]() |
Re: photo of the day!!!
1 Attachment(s)
Stopuri clare pe DRACIE ;)
|
Quote:
|
Quote:
Are numarul de telefon... Ovi 407 cumva ? ;) |
Re: UN NOU CENTRU AUTO !!! Foarte DESCHIS pt TINE !!!
Quote:
|
Mirel... auzi ca GTI ii nemultumit ... ce anume nu ia mers sau ce nu ai vrut sa-i faci? Ca vad ca foarte nemultumit ii spre diferenta de altii.
Si GTI daca nu iti convin preturile te rog sa mergi langa piata sau la piata sau unde doresti... Cat despre periferie... incearca sa iesi de la noi din parcare... si incearca sa iesi de la piata :lol: sa vezi care o sa-ti deie voie. Daca ti-a facut aceasta firma vreo paguba sa vii inapoi sa te despagubeasca. |
Quote:
|
Quote:
O zi buna! |
Quote:
|
Quote:
|
Re: Discutii OT - cosul de gunoi
ma gaina prezintate cine esti si dupa aceea stam de vb in primu rand am marfa fk nu turceasca ca la piata daca vrei vino la magazin si discutam personal razvan patronu magazinului
te astept eu personal patronu magazinului cand mai faci afirmatii sa ai si dovezi ca poate ma superi rau gaina |
auzi domnu` G T I ce treba ai tu cu dacia albastra si in ce calitate o faci kitch? ai terminat ceva scoli inalte pe dinclo in domeniul tuningului sau clasficarii masinilor care i kitch si care nu ? fiecare cu masina lui si cu gusturile lui
sau poate tu ai o masina care e expusa la SEMA +poate inca vreo 20 de aparitii in COX etc shi inca ceva la piata mare la magazin toate s de marca nu? type Ru- in floare .................. EU ZIC SA NE VEDEM FIECARE DE TREABA SI DE ACEEA SUNT MAI MULTE MAGAZINE SHI FIRME DE TUNUNG LA NOI IN TARA SI PE DINCOLO CA SA AVEM DE UNDE ALEGE SHI SA NE FACEM MASINA FIECARE DUPA PLACUL LUI SI NU DUPA PLACUL ALTORA . |
Quote:
Atata bai sa fie mai florine :) Noi sa fim sanatoshi ca boala vine... si invidia unora e obsesie nu mai e boala... De venit la magazin nu a mai venit pt despagubiri... ca il despagubea razvan... oricum de abia asteapta razvan sa afle cine ii GTI :lol: |
GTI Ai cva treaba k dacia albastra???ii a mea....shi de nuti convine cva la ea cumparati tu dacie shi fao mai faina......sa vad ce idei ai!k de vb ii usor!!!
|
Quote:
asai domnu GTI ?:oops: :oops: :oops: |
Quote:
Ajuta tuningul ... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning