![]() |
Mutzu mah? Valeuuu... dak scriam si eu o litera intr-un post.. oare castigam? :D
|
santos
|
si eu tot pt santos sunt ==>> Santos
PS: bine ca nu e cu pool ca iar se faceau fraude ;) |
Santos sa castige dupa cum spunea batranul Grigoras Dumnezeu sa-l ierte Santos
|
hmmm si eu tot sant0s zic !!!!!!!!!
|
santos, te iubim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
propun o prelungire... pana la ora 12.... ca .. acum e ... ASA SI ASA... de la egal la egal ..
propun pana la 12... ca sa fie .. situatia clara... plzzz |
Santos :) prietenii jtiu d c ! :)
|
:lol: hai cu prelungirea :wink:
Ai votu` meu SantOs ! |
Santos :D
|
Cred ca deja e clar... :D
|
Re:
Quote:
Acum sa fiu ontopic desi imi propusesem sa postez doar strictul necesar si sa nu intru in conflicte vraeu sa va spun PAREREA MEA PROPRIE SI PERSONALA : mi se pare nush...cel putin(ca sa fiu indulgent) PENIBILA situatia ...adica prima data voteaza toti membri clubului din care face mutzu parte, apoi cand vede ca lumea il voteaza pe Santos apeleaza la RR ...ce dreaq frate chiar asa s-a ajuns pentru 1 milion de lei sa se faca faze de-astea? :roll: Cum spunea cineva mai sus ...bine ca nu a fost faza cu pool-ul ca iar apareau 30 de useri fantoma...pentru ce ? pentru 1 milion ? P.S. : poate ma bagati in top ca am fost sincer :lol: :lol: P.P.S. : LA MUNCA!!!!!! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: |
Santos!! :peace:
|
ohoo... stai asa...
mai sunt o gramada in lista in yahoo =)) multumesc baietilor care ma ajuta.. multumesc ptr voate :) :) after dark is going DOOOOOOOWN and 4SS is goin UUUPPP |
Santos
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning