![]() |
Poate din cauza ca implica mult mai putina munca, si rezultatele sunt mai \"evidente\", vad ca mai toti se indreapta intai inspre tuning exterior, conform zicalei \"afara-i vopsit gardul, inauntru-i dacia logan\" (si eu am doua dacii in romania, era doar un exemplu), iar multi nici nu mai ajung la stadiul de tuning tehnic.
Mie imi placea cand ma dadeam cu Lancia cand mai venea cate unul cu spoiler si ground fx, cu \"180 aproape 400\" de cai, si si-o lua. Bineinteles ca si eu mi-am luat-o, inclusiv de la SFW, si asta pentru ca nu puteam sa modific nimic la masina \"lu' tata\". Dar atunci cand ai posibilitatea de a o face, parerea mea e ca s-ar merita sa investesti intai in partea tehnica, nu sa o faci \"ricer\" si apoi sa maresti verbal caii putere. |
de restul pot face si tuning la motor si la caroserie pana nu mai recunosti nimic.
|
vorbeam de cazuri reale, nu de vise umede :?
|
la noi daca ti-ai luat cd SONY deja ai tuning ... ti-ai mai pus si niste pleoape deja e extrem ... si tu ai diesel de 1.6
|
hai ma nu fi rau ca nu-i chiar asa... sunt si din astia, dar sunt si oameni care au investit mult timp si multi bani in masinile lor, si care fac tuning asa cum trebuie
|
nu spun ca nu sunt ... da` si multi tarani sunt ,parca totusi incepe sa se mai intample ceva in ultimul timp ...
|
eu acum sunt la vaslui momentan si vreau sa va spun ca m`am crucit cate dacii cu luminite albastre am vazut :lol:
|
1 Attachment(s)
imi pun si eu luminite albastre,dar la bord:D......
|
la bord mai merge ;)
|
si cand vedem si noi masina pe strazi ca te-ai laudat destul ;) sa se laude si Bacaul cu ceva ...
|
:censored: :censored: :chainsaw: :chainsaw:
Am rupt un surub care prinde rocker arm pe chiuloasa in momentul in care il strangeam cu cheia dinamometrica. Ma duc maine sa-mi iau un alt set de suruburi pentru ca acum nu mai am incredere in astea vechi. Un nou update maine. |
Re:
Quote:
|
toate is tari ... mai sunt poze pe topicul lui .... pt cine nu le-am vazut
|
Re:
Quote:
Trebuie sa recunosti ca e mai greu in Romania sa-ti tunezi masina la motor ... daca ai turbo iti pui un chip si te-ai scos putin .. in rest .... pt ceva semnificativ trebuie sa lasi lumea sa iti umble in motor ... si nu prea as risca. Daca as sti ca pot oricand sa-mi iau alta masina daca mi-o strica un mecanic pe a mea m-as risca dar asa ... mai greu. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning