![]() |
Re: Ag-88-pva
da cu jante canada ar arata super...cu cms nu prea deja sunt prea comune...daca ai face si spatele asa ca in vt ar fi ceva...
|
nici mie nu imi place cum vine cu CMS!spatele nu va fii modificat,va ramane exact asa cum este.masina va arata ca in prima poza dar nu voi pune canade ci jante de 1400 si folia mai la vara daca voi dispune de resurse fiindca mai am si alte planuri si nu stiu cat imi va permite bugetul.
|
frumoasa masina :)..cat mai originala(Cat mai adevarata) sa ai grija de ea........
|
Quote:
|
Spun a nustiu cata oara ca nu voi pune jante de canada ci de 1400.uite aici si VT-ul cu jantele pe care o sa le pun sper in maxim o luna..............:D
|
1 Attachment(s)
Spun a nustiu cata oara ca nu voi pune jante de canada ci de 1400.uite aici si VT-ul cu jantele pe care o sa le pun sper in maxim o luna..............jantele de canada prea au devenit un stereotip,prea toti isi pun,si in al doilea rand imi fac masina sa-mi placa mie nu altora,ea este pusa aici pentru pareri pro sau contra,pareri care daca vreau le iau in seama care daca vrea nu.fiecare masina trebuie sa fie unica in felul ei,nu sa semene toate intre ele fiindca aici e toata frumusetea!...............:D
|
foarte frumoasa masina cat si tipa :lol:
|
ba nu mai scrie cu multe litere de aceelasi fel sau multe semne de punctuatie ca iar te penalizeaza prietenul tau JA RULE
|
10 Attachment(s)
Cateva poze cu semnalizarile imbracate in plasa la fel ca cea de pe grila. eu zic ca au iesit foarte frumos si vin bine in bara......:D
si inca 4 poze de cand mi s-a rupt bieleta CV si cum se repara ea knd te lasa in drum(multumiri lu' Bamby).bine inteles ca nu a ramas asa legata cu sarma decat pana la service,ca pe urma am sudat-o.:D |
brava ma dar de ochelarii si semnalul de la mine nu spui nimica.
|
Quote:
|
cacam aiurea bre mie nu imi place ce ai facut, mai aveai sa pui plasa dinaia si pe geamuri ,
parerea mea da jos tabla si las-o originalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
mie mi se pare ca arata bine....
macar nu s-a chinuit ca altii sa taie grila si sa faca nush ce...pur si simplu a acoperit-o toata! simplu si eficient!!! ;) |
Quote:
si mai e o kestie mai erau si alte metode de remediere a problemei a piesei aleia numite comanda cv sau ceva de genu asta .S-a ales ce-a mai ciobaneasca si mai ineficienta metoda, mai pui o sarma la un furtun da nu acolo si nu sarma dinaia. numa bine |
si mai este un aspect destul de ciudat la care eu nu vad logica,uitativa la poze omu se duce cu masina la service trece cu masina printre stalpii elevatorului si prefera sa lucreze la masina sub ea chinuit ca in parcare cand poate sa isi usureze munca, lucra mai usor pe santz ca intra colo in groapa :D si ai loc sa dai din coate
rog un operator ca m-am trezit acu de dimineata si nu mi-am strans toate ideile intr-un post.. daca e amabil sa imi ridice si mai mai sus postul asta al 2-lea |
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning