![]() |
Re: Masina Mea......
Sugo nu mai lucreaza acolo. A inchiriat un spatiu la fostul "Vinalcool". Dar vis-a-vis cu Prodcomplex mi-au montat si mie subwoofer+amplificator la un Opel Astra si sunt multumit de ei. Nu m-am taxat mult, pluc ca tot de la ei am cumparat si cablurile. M-a costat in jur de 1,5 milioane, dar asta era cam de 1,5-2 ani. Este un baiat, Zsolt, el mi-a facut si am fost multumit. Garantia nu stiu daca pierzi, dar macar e facut de priceputi si nu e carpit.
|
Quote:
|
boti, acum ca spui mi se aprinde si mie beculetul, eu acolo am depozit, si il vedeam zilnic pe sugo...deci, e pe straduta, prima pe stanga(nu prima curte cum se intra la diego)
|
Am gasit baieti mersi mult !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut. Caut inscriptie "320i"... Vezi poza.
|
nu te supara pe mine boti, dar eu spun ca esti mai bengos asa...eu personal as prefera sa nu scrie pe masina ce e dedesubt:D
|
M-am gandit si eu.... :))
|
Pai...eu ce visez cu ochii deschisi... un B4, daca se poate RS2 (315 cai) si s-a fabricat doar Avant...si sa imi scrie pe spate ceva de genul "2,0" "1,8" chestii din astea:lol::lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut. Mi-am pus angel-eyes!! ;) Am cumparat 4 inele si impreuna cu un prieten, am demontat farulrile si le-am montat. Daca vrea cineva, il pot ajuta cu niste sfaturi si documentatii. De fapt e foarte usor. Am facut pt prima oara si mi-a luat cam trei ore.
Mai vreu sa-mi cumpar niste pleoape. Daca stie cineva sa-mi scrie. Ofer max 100 lei/pereche. |
Sal Boti.. E misto ma BMW cu angel-eyes!!! Chiar ca o iesit fain..
|
Bine, mai "maxx_x". Doar impreuna am facut :))
|
Quote:
|
Cred ca de NESCAR vorbiti !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning