Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Divergente de tot felul ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4033-divergente-felul.html)

CT-10 07-07-05 15:21

deci masinile de la aceeasi categorie sa se intreaca , dar din diferite cluburi ( asta la liniute/viteza) si la indemanare sa fie 2-3-4 trasee identice si masinile sa plece in acelasi timp si care termina primul si fara penalizari ...
..... cum se intampla in afara tarii ... ceva de genu k in filmul Fast & Furios
momentan nu avem legislatie si nici locuri special amenjate .... si poate sunt si putin visator la ora asta :))

CT-87-ADY 07-07-05 17:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-10\"
deci masinile de la aceeasi categorie sa se intreaca , dar din diferite cluburi ( asta la liniute/viteza) si la indemanare sa fie 2-3-4 trasee identice si masinile sa plece in acelasi timp si care termina primul si fara penalizari ...
..... cum se intampla in afara tarii ... ceva de genu k in filmul Fast & Furios
momentan nu avem legislatie si nici locuri special amenjate .... si poate sunt si putin visator la ora asta :))

este un vis frumos oricum, sunt curios knd se va intampla asta si la noi... :(

ERY 08-07-05 07:57

Pai asa ceva se intampla la cursele legale, unde in alta parte ??

CT-87-ADY 08-07-05 11:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Pai asa ceva se intampla la cursele legale, unde in alta parte ??

Da, oarecum, dar la faza cu plecatu in | | nu cred... si oricum :( In cta mai rarutz curse LEGALE... :cry:

Insanity 08-07-05 14:47

In C-ta totul e pe shpaga si nimaniu nu-i pasa de noi asta-i clar de asta pana cand unul din generatia noastra n-o sa ajunga primar n-o sa avem nici o shansa

x-28-TRA 08-07-05 17:04

dar decit sa vb toata lumea dc nu incercatzi sa organizatzi un raliu ? mai bine fapte decit vb . si o sa vedetzi ca dupa ce organizatzi 1 nu o sa mai zicetzi dc nu se organizeaza asa ceva o sa vedetzi cit e de greu este. dar merita incercat :wink:

Insanity 09-07-05 15:49

Re:

Nu am zis ca n-are cine am zis ca-i f greu din diverse motive :wink:

BlueEyes 09-07-05 16:00

In afara de Kogalniceanu zi-mi u Tra unde potzi organiza o legala .Cine iti inchide un tronson de drum o zii?

Insanity 09-07-05 16:16

Parca e un aerodrom pe drumul spre statiuni, e un indicator la dreapta nu stiu exact in ce localitate... , nu cred ca e aglomerat ca aeroportul din kogalniceanu...

D_M_X 09-07-05 16:18

si ar mai merge la Costinesti unde a, fost de 1 mai si ne-am dat.Dar acolo nu ai cum sa pui publicul decat cu remorcile alea cu tribune.Acolo ar fii perfect

Insanity 09-07-05 17:19

Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja

needBrain 09-07-05 17:37

intre care statiuni?

CT-87-ADY 09-07-05 20:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
Parca e un aerodrom pe drumul spre statiuni, e un indicator la dreapta nu stiu exact in ce localitate... , nu cred ca e aglomerat ca aeroportul din kogalniceanu...

Hmm
tu vb. de Aerodromul Tuzla?? :? K am vazut si eu un indicator... cum iesi din Tuzla la dreapta...de ala vb?
:wink:

CT-87-ADY 09-07-05 20:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"

Hmm
tu vb. de Aerodromul Tuzla?? :? K am vazut si eu un indicator... cum iesi din Tuzla la dreapta...de ala vb?
:wink:

pav[] 09-07-05 23:02

alt aerodrom nu cred ca mai e prin zona asta :)

All times are GMT +2. The time now is 14:30.

- Copyright 2026 4Tuning