![]() |
deci masinile de la aceeasi categorie sa se intreaca , dar din diferite cluburi ( asta la liniute/viteza) si la indemanare sa fie 2-3-4 trasee identice si masinile sa plece in acelasi timp si care termina primul si fara penalizari ...
..... cum se intampla in afara tarii ... ceva de genu k in filmul Fast & Furios momentan nu avem legislatie si nici locuri special amenjate .... si poate sunt si putin visator la ora asta :)) |
Re:
Quote:
|
Pai asa ceva se intampla la cursele legale, unde in alta parte ??
|
Re:
Quote:
|
In C-ta totul e pe shpaga si nimaniu nu-i pasa de noi asta-i clar de asta pana cand unul din generatia noastra n-o sa ajunga primar n-o sa avem nici o shansa
|
dar decit sa vb toata lumea dc nu incercatzi sa organizatzi un raliu ? mai bine fapte decit vb . si o sa vedetzi ca dupa ce organizatzi 1 nu o sa mai zicetzi dc nu se organizeaza asa ceva o sa vedetzi cit e de greu este. dar merita incercat :wink:
|
Re:
Nu am zis ca n-are cine am zis ca-i f greu din diverse motive :wink:
|
In afara de Kogalniceanu zi-mi u Tra unde potzi organiza o legala .Cine iti inchide un tronson de drum o zii?
|
Parca e un aerodrom pe drumul spre statiuni, e un indicator la dreapta nu stiu exact in ce localitate... , nu cred ca e aglomerat ca aeroportul din kogalniceanu...
|
si ar mai merge la Costinesti unde a, fost de 1 mai si ne-am dat.Dar acolo nu ai cum sa pui publicul decat cu remorcile alea cu tribune.Acolo ar fii perfect
|
Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja
|
intre care statiuni?
|
Re:
Quote:
tu vb. de Aerodromul Tuzla?? :? K am vazut si eu un indicator... cum iesi din Tuzla la dreapta...de ala vb? :wink: |
Re:
Quote:
tu vb. de Aerodromul Tuzla?? :? K am vazut si eu un indicator... cum iesi din Tuzla la dreapta...de ala vb? :wink: |
alt aerodrom nu cred ca mai e prin zona asta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning