![]() |
Re: Dacia 1310 '89
2 Attachment(s)
Desi azi n am avut nici un chef, cine altcineva sa lucreze la\pentru ea ...
Am dat fibra la scheletul suportului de ceasuri si m am jucat putin cu pozitia lui in bord. O sa iasa ceva pana la urma :lol: |
Foarte bine arata!8) S-ar fi integrat mai bine un ceas de incarcare rotund. Kilometraj nu-i pui?:???:
|
Quote:
|
E mai precis asta digital. Daca o tine doar de liniute la ce ii mai trebuie kilometraj? :)))) Turometrul e baza!
Shiftlight nu are? Ca vad niste butoane pe turometru? |
Quote:
Cat despre acuratetea voltmetrului, vom afla cand intra in functiune. Ii vom face pe undeva loc si shift light ului, sigur nu va sta in bord cu ceasurile. Bafta |
1 Attachment(s)
Va salut. Azi a venit prima comanda de pe ebay, este vorba despre un suport ( sau cum ma-sa se numeste) pentru senzorul de temperatura apa, aferent ceasului ce urmeaza sa ajunga.
Am mai luat si material pentru a imbraca suportul ceasurilor din bord. Munca multa la gramezile astea de fier .... :lol: Va doresc o seara minunata. |
3 Attachment(s)
Sa vedem ce putem face si cu astea :lol: :joy::joy:
|
Au mai avut niste baieti pe o solenza, m- am plimbat cu ea putin ! Fara o electronica ...nu prea e mare fasss .... !
Exista un thred unde au explicat cum le-au pus pe mpi in detaliu ! |
Quote:
Am vazut un filmulet cu baietii aia si cu ce au pus acolo ... Bafta LE: Poate in viitor voi avea bani sa fac o resoftare ca la carte, atunci vor juca un rol destul de important. Poate cand da caludra ne auzim pe la rond :-) |
Da bravo omule, nici nu s-a ieftinit bine benzina si gata inmultim gurile de hranit:D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Una alta . . .
|
Filtru de gaze de carter de unde l-ai luat? Vreau si eu!
|
Ajuta la ceva motorul clasic de Dacia acel filtru? T-ul ala care intra in carburator vine cu un capat astupat, sau cum?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning