Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Prezentati-va masina personala. (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/38890-prezentati-masina-personala.html)

ALEX_Agressor 21-10-07 21:03

Re: Prezentati-va masina personala.

2 Attachment(s)
sa va prezint si eu cele 2 gagici ale mele...:D la prima sa schimbat motorul,sa pus motor de fiat de 1000cmc(injectie monopunct)racire pe apa in loc de aer,rezervor benzina modificat in portbagaj,flanse cutie,toba sport,fitru aer conic,sistem de incalzire Opel,folii SOLARE,interior tapitat in alb/negru,bord tapitat,ceasuri noi bord nichelate,faruri angel eyes,flanse roti,genti mg pe 14 enzo 5 spite,evacuari laterale,spoiler fata/spate/praguri,linie Pioneer 1000 euro,neoane interior-ext,pedale sprt,volan etc,:shock: ceva poze cu masina mai vechi,in curand pun mai noi.. CU LUCRARILE AFERENTE.. inca se lucreaza la ele

DACIA-Wrc 21-10-07 22:06

tot asa de amg o sa fie preparata masina?

CJ19TZU 22-10-07 01:08

Quote:

Originally Posted by fiat500 (Post 1160309)
adica?....

adica era sa intru intr-un drapaj cand inca nu aveam anvelope klumea, si cand si-o schimbat directia masina in cea in care batea vantul s-a 'stabilizat', ca sa spun asa

DaNuTzU' 22-10-07 02:04

Quote:

Originally Posted by CJ19TZU (Post 1161301)
adica era sa intru intr-un drapaj cand inca nu aveam anvelope klumea, si cand si-o schimbat directia masina in cea in care batea vantul s-a 'stabilizat', ca sa spun asa

waw ce tare frate!! eleronul te-a tinut pe drum! waw da ce viteza aveai? presupun ca fff mare!

tekno 22-10-07 03:43

Quote:

Originally Posted by CJ19TZU (Post 1161301)

ma uimesti... :lol: :lol: :lol:

pitt! 22-10-07 06:05

Quote:

Originally Posted by AK-ZER (Post 1160785)
arata bine loganul.. ce urmeaza suspensie sport?

mersi, nu urmeaza nimic , o las exact asa :)

CJ19TZU 22-10-07 20:26

um.. pe la 130 era faza pe asfalt umed si cu vreme tare naspa

DaNuTzU' 22-10-07 20:48

Quote:

Originally Posted by CJ19TZU (Post 1162405)
um.. pe la 130 era faza pe asfalt umed si cu vreme tare naspa

ok ok =))))

CicioNE 22-10-07 20:58

era stres daca decolai cumva:PP.....gluma....sa te prinzi:))

Xdriver 23-10-07 11:00

Noroc cu mingile de foc.....:))

Fixius 24-10-07 21:08

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1160870)
sa va prezint si eu cele 2 gagici ale mele...:D la prima sa schimbat motorul,sa pus motor de fiat de 1000cmc(injectie monopunct)racire pe apa in loc de aer,rezervor benzina modificat in portbagaj,flanse cutie,toba sport,fitru aer conic,sistem de incalzire Opel,folii SOLARE,interior tapitat in alb/negru,bord tapitat,ceasuri noi bord nichelate,faruri angel eyes,flanse roti,genti mg pe 14 enzo 5 spite,evacuari laterale,spoiler fata/spate/praguri,linie Pioneer 1000 euro,neoane interior-ext,pedale sprt,volan etc,:shock: ceva poze cu masina mai vechi,in curand pun mai noi.. CU LUCRARILE AFERENTE.. inca se lucreaza la ele

pozele astea le poti pune la kitch tuning, Rog un moderator, sa le mute la kitch tuning

in loc.. sa faci ceva frumos din trabantu ala.. ai pus tot felu de sigle pe el.. si priza aia de aier care ai luat-o jos de pe vectra, ai pus-o pe trabant...

cum.. pot gandii... masterii tuning din ziua de azi....

NightRider 25-10-07 14:49

discutia despre eleroane mutata aici -->> https://forum.4tuning.ro/37-cluj/15650-tuning-and-styling-intrebari-sfaturi-etc/page-24.html

va rog fiti ontopic pe viitor.Toate cele bune

CJ19TZU 29-10-07 22:25

4 Attachment(s)
cik mi-am pus niste piele... take a look:

p.s. urmeaza si panourle de usi si banchetele si bordul si prelata... dar deh.. cu banii (timpul).

CicioNE 30-10-07 06:21

cat a fost si la cine

CJ19TZU 30-10-07 14:48

un scor nu pot sa-ti spun inca deoarece urmeaza sa-mi fac tot ce inseamna tapisierie la aceeasi persoana, si pretul e negociabil. intreaba-l pe aoki unde e, ca si el acolo a facut la multe masini, si la ultima felicia.

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning