![]() |
Re: FIA GT - Bucharest 20.05.2007
lascarica.. sa iti spun un secret... pozele asa sunt ;) sunt focalizate intentionat in modul in care le-am focalizat.
daca ai ceva de comentat te rog sa te abitii. le-am pus aici fara nici o obligatie asa ca ar trebui sa zici mersi. cat despre layerele de care vorbesti... e vorba de o rama cu semnatura pt ca m-am saturat de ratati care iau pozele si zic ca sunt facute de ei. daca ai impresia ca sunt ca sa mascheze ceva iti voi trimite toate pozele sa vezi ca absolut nici una nu e modificata ca si incadrare fatza de cele cu rama ;) singura diferentza fatza de cele din aparat e ca le-am dat resize pt ca nu toata lumea are tzava sa traga poze de 10mp de pe net. in rest nici o photoshopare. numa bine ! |
ce zgomot frumos faceau lambo cand schimbau viteza...si cum scoteau flacari cand puneau frana de motor...marfa..
|
Locul 1 - Ford GT. Fara discutie. Fara argumente. Erectie .
Locul 2 - Lambo . Inuman, dement, psihedelic, endless revvs Locul 3 - Vette C6 R . Adanc, tenebros, il simti in piept Premiu special : downshiftul de la Gallardo. Sexy. |
Super tari toate masinile......a fost un spectacol pe cinste.... pana si cursa de loganuri a fost tare rau:D....
|
3 Attachment(s)
poze.........
|
Haha, acum am observat. Am iesit si eu intr-o poza d-a lui monk :))))
|
Quote:
restu au fost relativ aplaudati..dar pilotii si gagicile:) au fost aplaudati ..cel putin in tribuna Gold din fatza la paddock ( linia dreapta finish-start) .. genial cameramanu..erau fluieraturi de admiratie alea;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
acolo in fata la linia de finish eram si io, fata in fata cu pilotii si sincer nu mi-a placut cand au inceput huiduielile la adresa lu videanu...... cameramanu a fost tare si ala care statea viz-avi da si ala care era langa podium ,avea el ce avea cu a 2-a fata(1 din brunete)) |
iesirea lui Grivei de pe pista https://www.youtube.com/watch?v=-iMHg3XifdU
|
a fost frumos , dar ca vreme a fost sub orice critica , si azi era un soare de ma topeam pe strada.
|
Quote:
subscriu la dorinta asta. |
Parerea mea e ca ne-am cam facut de kko cu faza cu maidanezul....sub orice critica....cu faza asta chiar ca am avut imagine de tara de lumea a 3-a.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning