![]() |
Re: Campionatul National de Auto Slalom
1 Attachment(s)
Aici se asterne praful, ca-i slaba miscarea pt sport automobilistic si comentariile respective
|
exista participanti?eu nu gasesc nici o lista de inscrieri,pe site FRAS doar o harta cu locatia si 2 pagini cu un program
|
Multumim frumos pentru comentariu ! Adevarat !
Nu imi este rusine si cu simtul modestiei calculat, este un campionat ce se afla in faza " resuscitare " :???: ca o continuare in al 4-lea sezon! Sunt inscrieri si 4 din 6 clase sunt constituite. Dar majoritatea imi sunt prieteni / adversari / pasionati, etc si mi-au transmis o solicitare telefonica.......ocupati cu activitatea proprie.:shock: Va promit ca veti afla si Dvs si ceilalti forumisti, ca asa e normal, amanunte, clasamente, poze etc |
Quote:
|
1 Attachment(s)
O etapa de debut a campionatului national pe 2016 destul de populata ! Circuitul Prejmer este o pista tehnica si o gazda primitoare.
|
10 Attachment(s)
2 aprilie 2016 Circuit Prejmer - etapa 1 a Campionatului
|
Campionatul National De Autoslalom etapa a 1-a / Prejmer 02.04.2016
Transmisia Live se poate revedea pe canalul de YouTube M1SPORT: https://youtu.be/RMYe5et_E9E |
9 Attachment(s)
Premiantii etapei 1 Prejmer 2016.
|
2 Attachment(s)
Urmatoarea etapa a Campionatului va fi la Bacau
|
Foarte frumos, cate masini au fost la start?
|
Pentru d-l Sebastian :
24 la start antrenamente, 22 la mansele de concurs, 2 juniori si !!!! 3 echipe constituite ! S-a premiat si " cel mai bun timp al zilei" Si am consemnat si alte noutati la prima etapa a Campionatului pe 2016 ........ |
Eu zic ca e de bine si meritati felicitari!
|
4 Attachment(s)
Astazi va prezentam " fiara " si pilotul Alin Cristea, ( 02 ) ca protagonist al actualului campionat national pe 2016 la clasa 2 ( 1400- 1600 cmc)
|
6 Attachment(s)
va prezentam pe cativa dintre protagonistii campionatului national 2016:
Mihai cu Fordul Fiesta, Bela Ritner- Richy pe SAAB, Romeo pe Golf, Alex pe Alfa, Framcisc pe Peugeot...... |
10 Attachment(s)
Va asteptam pe pista de la Speedpark Bacau alaturi de cativa participanti din campionat, prezentati mai jos
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning