Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

13RvR 08-02-07 10:17

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 736750)
ce probleme poti sa ai daca iti schimbi bara fata/spate?

In principiu nici una, daca bara fata/spate e facuta pe bara originala si nu a afectat structura de prindere originala

mihai vr6 08-02-07 11:26

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Fratilor astia sunt MILITENI nu Politisti si cu asta am ancheiat....

nasucorloene 08-02-07 11:30

hai casa va zic si eu ceva sefu circulatieie din resita de unde sunt eu are o skoda octavia toata facuta tuning si nu prea cred ca are ceva autorizatie.....normal de ala nu se leaga nimeni

13RvR 08-02-07 12:58

Quote:

Originally Posted by nasucorloene (Post 737994)
hai casa va zic si eu ceva sefu circulatieie din resita de unde sunt eu are o skoda octavia toata facuta tuning si nu prea cred ca are ceva autorizatie.....normal de ala nu se leaga nimeni

ba se leaga.... fa- i reclamatie si se leaga si de el - GARANTAT
dar stii care e treaba in Romania, nimeni nu spune nimic , pt ca daca se pun dupa pe treaba baietii si ne iau la bani marunti o sa avem muuult mai multi de "suferit" ;)

Don M 08-02-07 12:58

NAsule pai cum sa se ia de el mah nene, k lui ii ia talonul, si el le ia salariul...sa fim seriosi, e o tara de tot ***u` inca traim pe vremea comunistilor, hai sa facem revolutie x(!!! Si in Cta la fel, in loc sa zica mersi ca ne strangem undeva si nu ne rupem in figuri si alte-alea, ei vin si se baga ca muis***... sunt chiar dobitoci.... M@#% Tuturor gaborilor, daca nu va convine ce vas pun, legati`ma:X(X(X(X(X(

nasucorloene 08-02-07 13:01

si nu rezolv nimica daca ai fac reclamatie ce drac in romania nu ai lege nu era sa fac eu acident din cauza unu copoi beat si nu iai facut nimica tot pe mine ma ***ut ma stadurat de copoi astai comunisti

Don M 08-02-07 13:03

Eu tot zic sa ii luam pe sus...abia ashtept sa ma intorc din voiaj, ori intru la pushkarie ori ce dreq oi mai patii... imi fac eu masina 100% neregulamentara, imi scot si numerle si incep sa rup orasele.... Ma fac Romanian Ghost Rider... ca asha ceva le trebuie lor...

Aaronnel^ 08-02-07 13:08

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 738194)
Eu tot zic sa ii luam pe sus...abia ashtept sa ma intorc din voiaj, ori intru la pushkarie ori ce dreq oi mai patii... imi fac eu masina 100% neregulamentara, imi scot si numerle si incep sa rup orasele.... Ma fac Romanian Ghost Rider... ca asha ceva le trebuie lor...

Ar fi ceva ..... ca in Most Wanted sa te alerge gaborii.... ai fi o teroare ptr ei ca nu cred ca a mai facut cineva ashea ceva

nasucorloene 08-02-07 13:11

:2gun: ar fi o chestie

respect pentru ce cu acest sindrom de am modifica masini:2gun:

13RvR 08-02-07 13:15

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 738189)
NAsule pai cum sa se ia de el mah nene, k lui ii ia talonul, si el le ia salariul...sa fim seriosi, e o tara de tot ***u` inca traim pe vremea comunistilor, hai sa facem revolutie x(!!! Si in Cta la fel, in loc sa zica mersi ca ne strangem undeva si nu ne rupem in figuri si alte-alea, ei vin si se baga ca muis***... sunt chiar dobitoci.... M@#% Tuturor gaborilor, daca nu va convine ce vas pun, legati`ma:X(X(X(X(X(

cand v-ati strans si nu ati facut nimic??? hai sa fim seriosi ;) Nu mai zic ca la ultima intalnire a iesit ce a iesit ;)

Don M 08-02-07 13:25

da razvane adevarat ce zici , nu zic nu... dar u d care intalnire vorbesti? aia de la navodari sau asta acum 2 saptamani... k asta d vineri seara a fost marpha(daca nu isi faceau ei declaratii de valentine`s day si ne aratau cat de mult se pupa ei incat trebuie neaparat sa se pupe..:P) si daca e sa facem ceva k-lumea ar trebui sa ne mobilkizam toti... nu 1 in Cta si altu` la resita si restu` mama ce a facut ala....

nasucorloene 08-02-07 13:36

:nospam: :nospam: :chainsaw: pai da ma eu sunt deacord cu tine dar fie care sa se inplice si sa se fac in fiecare oras protest dar in aceias zi si aceias ora si sa vezi atunci ce iese

Don M 08-02-07 13:51

nu protest omule.... o seara, mai multi, stabilit de la inceput totul...numere scoase... si fiecare pe o directie, si dupa imprastierea... 1 ora de nebunii in orash si e suficient....
Care se ofera sa imi dea 3000 de euro, ca eu ma bag.....

eu 08-02-07 14:45

4 Attachment(s)
***u-i ceara mamii lor de boschetari nenorociti. Bine ca ei au voie sa aiba pe masini toate prostiile. Uitati cum arata masina unui POLITAI din Tg Frumos/ Iasi. Si asta e poza linistita. Sa fi vazut cum arata cand si-a pus un eleron in spate de ziceai ca e aripa de avion si inca multe alte prostii. Bine ca ei au voie ...

Don M 08-02-07 14:55

eu, e masina special facuta pentru urmariri:))))) cel putin asta iti raspunde daca il intreaba careva ceva:P

All times are GMT +2. The time now is 04:30.

- Copyright 2026 4Tuning