![]() |
Re: Vw bora Edition
4 Attachment(s)
azi am ratat cotiera...atat m-am tot invartit in oras pentru jante ca nu am mai apucat...saptamana viitoare
am probat ceva rh zw3 8j cu 9j...et 40 parca si cu flanse de 20 mm dar sta prea urat(2-3 degete mai inafara de aripa)degeaba as pune strech ca aripa ar calca pe marginea gumei unde ruleaza....ar trebui fentat 1 cm macar,cumva deocamdata nu ma bag mai astept sunt in tratative cu niste jante zw 1(cea ce caut)8 cu 9j omu ii din Budapesta,sa vad cum ma inteleg la pret si cand am timp sa dau o fuga sau daca nu mai am o varianta,se concretizeaza saptmana ce vine,cu Sorin gti omu meu de la Bucale:) tot zw1 dar 8,5 toate 4...ar trebui sa fac rost de buze 9j vedem...incet incet incepe sa intre cate ceva iata si niste poze cu cele de la Budapesta |
frumos. imi place ce ai gasit. ce gume vrei sa pui pe jante? in functie de asta poti sa alegi 8,5 toate 4 sau 8 cu 9. :P.
eu iti recomand sa incerci 205/45/17 pe 8,5 toate 4. ;) |
Quote:
dar chiar ma uitam pe tirestrech si am vazut ca arata frumos la 8,5j 205 45 cum zici si tu legat de jante...astea sunt chiar ok,complet tot la un loc,doar gume mai ok ar trebui sa vad cum rezolv....in principiu ramane varianta Sorin,toate 4 la 8.5 si pun flanse de 25 pe spate,20 fata...ori s-ar putea sa rezolve 2 buze,sa primesc 8j asa am si reducere la pret si 8 cu 8,5 nu ar da rau |
pai, vezi tu cum e mai bine. oricum eu as recomanda 8,5 fata spate. arata mai stance. :)
pe fata trebuie sa iti rezult un et de 30 pt 8,5j si pe spate un et de 25. dupa calculele mele. |
Quote:
alea din ungaria au et 60...extra mari |
2 Attachment(s)
iata 2 poze de sezon...azi diminieata a nins la Tm,din pacate nu s-a pastrat dar asta e...
am fost sa rezolv treba cu stickerele,cein de la Gall Print si Diverta sunt niste habarnisti,nici nu stiu cu ce se mananca:???: o sa incerc la anul,vedem... intre timp s-au inmultit ofertele la jante,rh zw1 gramdaaaaa cele din Ungaria deocamdata pica pentru ca nu am de gand sa dau 500 eu pe ele si sa mai iau gume + drumu(am facut oferta de 400 si nu a vrut omu..)asa ies aproape de 700 eu,draq de jante varianta 2 ramane Sorin gti power,are la un pret rezonabil,trebuiesc prelucrate putin,un polish si gume,flanse varianta 3 in Tm,jantele ok,pret rezonabil,trebuiesc prelucrate,flanse si gume si varianta 4 cel mai ieftin,dar una este lovita,trebuie roluita si mai apoi ca la restu seturiilor prelucrate(ii pret chiar bun,are si flanse si gume ok) si si si mai nou,are colegu Bnwa,aici de pe forum,8 cu 9j gume calumea,jantele ok....trebuiesc flanse...sa vedem de pret pana la urma din atatea variante tot rezolv ceva:)) |
In primul rand un An Nou Fericit va doresc tuturor,sa fie mai bun decat cea ce a fost si mai slab decat ce va urma!sa ne auzim cu bine,sanatosi si activi in principiu
o intrebare asa pe final de an,pentru posesorii de golf 4 mai ales ca ei sunt mai numerici dar nu numai,8,5j cu et35,intra pe fata...sau va trebui distantier ca loveste in ceva(brat,telescop sau ce o fi) am gasit ceva jante si as vrea sa stiu cat este de compatibil o sa ma decid intre pret mai ridicat brock b1(dar ii ceva mai rar si frumos)insa sa stiu daca imi sunt ok 2.modulare rh zw1....mai multe oferte,impecabile sau unele ce trebuiesc putin lucrate la ele si la aspect si la "tehnic" 3.ceva mai rar,imi plac mult dar chiar nu prea se gasesc dz1 exklusiv daca careva anul ce vine cat de curand intra,o sa fie ok,incepe bine anul si continuam sa fie si mai bine noroc si bafta all |
Quote:
la multi ani ! parerea mea este ca 8,5j pe fata e mult prea mult si mai strica si directia. totul depinde de et-ul final :-P (pe la 35 as zice eu sa fie ) |
Quote:
|
Quote:
a intrat o ocazie sa zic,8.5j toate 4 brock b1,et13 spatele si 35 fata dar nu stiu la acest et daca janta intra...fiind 8,5 destul de lata... Quote:
la multi ani si tie,si hai sa ne auzim cu bine din toate puntele de vedere,mai ales si cu janta aia:D sa aveti parte de un an nou cat mai placut:!: |
Quote:
8,5J e prea mult?? :)) argumenteaza, ce experiente neplacute ai avut cu 8j, 8,5j si 9j pe puntea fata, suspensie mcpherson. :) 8,5j pe fata cu et35, ar trebui sa iti intre destul de ok, problema e pe spate, cu et 13. acolo daca ai putea sa iei 5mm din janta ca sa ii maresti et-ul, si apoi putin camber , -3 grade ar fi destul de ok, sau e posibil sa scapi doar cu roluitul aripilor :). nu stiu cum puteti sa ziceti ca 8,5j e destul de lat? diferenta intre 8j si 8,5 j e de 12mm ca latime. eu am avut jante 9j fata/spate si nu am avut probleme. |
Quote:
nu eram lamurit cu et-ul...nu cumva sa atinga prin interior fiind un et destul de mare 35...dar na,de asta intreb de posesori de golf4\bora care au mai practicat legat de spate,acolo mare problema nu ii,se compenseaza prin roluit,ma gandeam ca et 15 la 8.5 o sa sara in afara dar nu ii stress:D |
eu ma refeream la Alex sa imi de-a un feedback. :)
8,5j nu prezinta o problema . conteaza mai mult greutatea jantei si ce cauciuc pui pe janta. ti-as recomanda pe 8,5j sa pui 205/45/17 ;) . arata super si nu o sa ai probleme cu directia. am un prieten cu 8j , et 35 pe bora si nu are probleme deloc, asa ca nici cu 8,5j et 35 nu ar trebui sa fie. doar daca treci de pragul de et 45 s-ar putea sa apara problemele. |
da inteleg,asta vroiam sa stiu ca la acest et si j daca prezinta ceva probleme,evident se putea rezolva prin distantiere dar nu sunt fan deloc,nu imi plac deloc
legat de gume...in configuratia de jante 8 cu 9 sau 8.5-9 ori orice alta latimea o fi ma gandesc la un "standard" de 205 45 fata si 215 45 spatele evident se mai schimba situatia dupa diferite latimi:rolleyes2 complicat pana la urma cu jantele astea sa gasesc sa se potriveasca,sa fie model ok sa nu mai vorbesc de stare,pret si etc chiar as face un poll,mi-am facut o lista cu 3 modele(chiar 4 daca includ si 18 )si cam astea raman 1.brock b1 2.rh zw1 (in deafavoarea keskin kt1) 3.dz exklusiv si varianta 18....nr 4. Tomasson Tn1 as vrea pareri,voturi pro contra...calitate,aspect etc...:rolleyes2 |
Quote:
sunt si eu in cautare de roti si impartaseam ce am auzit/citit pana acum. eu votez pentru rh zw1 , in loc de varianta 4 as prefera rota grid dar sunt slabe sanse sa gasesti asa ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning