![]() |
Re: SUV big boys : Porsche Cayenne Turbo S vs. Mercedes-Benz ML63 AMG
Eu zic ca daca ai bani merita amandoua.Oricum 90% din cei care le cumpara nu le folosesc la 700 + km/h cat scrie in fisa tehnica :).La acest nivel e o chestiune de gust,pt ca nu poti sa zici k sunt urate aceste 2 masini.Reprezinta modele de varf in gama lor,ML 63 AMG fiind mai exclusivist(cel putin din ce am vazut in Bucuresti,unde toti au Cayenne:D).Personal ma atrage ML ul pt cum arata si k e AMG(luv :) ).Insa nu ma lasa indiferent NOUL Cayenne TURBO :D
|
hm, dupa conceptia mea Porsche nu are ce cauta in segmentul asta, drept ca in conditii nefavorabile de drum, nu e chiar distractiv sa te dai cu un 911 turbo(ma refer la iarna, polei) si au scos ei un SUV/SAV(ce-o fi), dar tare ma indoiesc ca cei de la Porsche au gandit asa, zic eu ca s-au gandit la inca o modalitate de a scoate bani. Ce vad eu la Cayenne e un 911 pus pe roti si suspensie mai mare.
Despre ML ma abtin, nu-mi place de nici o culoare MB, sunt obiectiv....dar totusi tuna bine motorul ala :D |
am avut ocazia sa le conduc pe amandoua ,voi aici va referiti la cayennu de 450 cp si turbo s de 521 cp comparativ cu ml 63 amg de 514 cp.Ml-u pleaca mult mai bine decat cayennu dar din mers fuge mai bine cayennu asta turbo da din 2007 face lift de 500 cp.Ml-u are o acceleratie de iti rupe capu nu iti vine sa crezi ca ditamai masina poate sa faca asa ceva. ml-u a facut liniutza cu un s8 2007 de 450 cp si la facut praf
|
Quote:
Quote:
eu zic ca se descurca destul de bine 911-le asta "pus pe roti si suspensi mai mari" ;) scuze de offtopic dar imi "plac" posturile fara sens :sad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Le tuneaza rablane si le face tdi
|
Quote:
|
partea interesanta e ca niciunul dintre aceste 2 modele nu e "big boy" (Mercedes are, totusi, GL Klasse. Cayenne pentru mine reprezinta o dezamagire, si nu pentru ca ar fi o masina slaba, dar a creat acelasi sentiment in mine ca si cum as fi vazut un SUV Alfa Romeo sau Ferrari.
|
bai frate topicul asta e resurscitat! de cand intru pe 4tuning asta e tinut sus si nu inteleg motivul !?
|
are sticky, nu-i resuscitat :lol:
legat de BIG BOY, ML63 AMG e cel mai performant SUV de la Mercedes, cu cel mai mare motor.. in cazul asta, BIG se refera la motor si nu la dimensiune.. |
Fiecare marca trebuie sa ofere si sa faca fata cerintelor pietei. Ex: Q7, Panamera, R-Klasse , Cayenne, A2, si alte masini care acum 20 de ani ni-i s-ar fi parut concepte sau aberatii. Asa s-a dezvoltat industria auto si este benefic pentru fenomenul auto, dezvoltarea de noi tehnologii si inovatii.
|
perfoamante asemanatoare,lux si bun gust pt amandoua dar porschele ma dezamageste ca e facut pe platforma celui mai "eftin" SUV din germania....cam ciudat, cel mai scump "jep" sa fie facut pe platforma celui mai eftin.ceea ce ma dezamageste.deci ML plus ca`mi place ceva mai mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:52. |
- Copyright 2026 4Tuning