Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Flow 09-12-05 08:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
dupa anul nou .. mai exact de pe 3 ianuarie o sa va fac iar o vizita :) ..
poate ne int. intr`o parcare .. undeva ...
daca imi fac si frana de maan .. nu o sa`mi para rau k vin la munte a... ahahahahahahaa ... respekt pentru toti cei care shtiu sa foloseasca frana de mana in combinatzie cu zapada / gheatza :) ...

abea ashtept :) ..

Constantza Drinking Team is comming 2 your Town :))

pai de data asta sa speram ca o sa ne intalnim ca data trecuta nu a fost sa fie , oricum in mare situatia nu prea s a schimbat adik inca multe dintre masinile noastre sunt in lucru :lol: , tot cu solenza vii ? sau ai vandut o ?

alfa33 09-12-05 09:16

in ianuarie cred ca e si masina mea gata si am cu ce sa ma dau. Pana atunci poate mai facem o intalnire si vin sa va mai fac poze :D

Psycho 10-12-05 11:14

Flow yo doar cu solenza shtiu sa fac drifturi .. cu alte mashini nu shtiu ... da si tot cu solenza o sa vin ... ii pun si sticker saptamana asta k pana acu am fost undercover .. asa si .. o sa anuntz cand ajung sigur ... dar sper sa`mi fac si frana de mana :P

Flow 10-12-05 16:49

Re:

Quote:

Flow yo doar cu solenza shtiu sa fac drifturi .. cu alte mashini nu shtiu ... da si tot cu solenza o sa vin ... ii pun si sticker saptamana asta k pana acu am fost undercover .. asa si .. o sa anuntz cand ajung sigur ... dar sper sa`mi fac si frana de mana :P

te asteptam ca poate iese ceva in tandem , facem ceva gen ursii magnifici varianta dacia :D

Psycho 12-12-05 13:21

e un tip pe forum .. zero_cool mi se pare scrie la semnatura lui fan brigada de ursuletzi .. opate o sa avem si un fan brigada de solenze ... facem ..s tai k acum m`am apucat sa caut in disperare cablu de frana de mana .. ptr munte tre sa ma pregatesc cu urmatoarele :

cacuciucuri
frana de mana
schimb de ulei
si mai era ceva .. :) cam atat :))

Flow 12-12-05 18:01

Re:

Quote:

e un tip pe forum .. zero_cool mi se pare scrie la semnatura lui fan brigada de ursuletzi .. opate o sa avem si un fan brigada de solenze

BRIGADA dacia FAN ca eu loganu tu cu solentza

Catalyn 13-12-05 12:52

Plecare cursa Duminica

Pentru Duminica, 18.12.2005 privitor la plecare Bucuresti dispun de 4 locuri libere asa ca astept calatorii! :wink:

AdyBoy 19-12-05 07:52

3 Attachment(s)
LR - Casa Poporului

AdyBoy 19-12-05 08:02

3 Attachment(s)
:arrow:

AdyBoy 19-12-05 08:08

3 Attachment(s)
:arrow:

Flow 22-12-05 13:55

cum mai este foarte putin pana vin sarbatorile as vrea sa va urez tuturor colegilor de aici un craciun fericit pe care sa l petreceti alaturi de persoanele pe care le iubiti voi cel mai mult , shi sa va aduca mosu ce va doriti : evo 9 MR, ambreiaje shi placi de presiune care sa reziste mai mult de o liniuta, seat leonuri ,motoare gti, turbo etc

Flow 22-12-05 14:02

aaaaaaa
shi sa nu uitam multe felicitari lui HORATIU pt permis , asteptam sa schimbe postura de pieton in cea de racer acum :mrhappy:

alfa33 22-12-05 14:06

subscriu la initiativa lui flow. La Multi Ani ! cat mai multi cai sub capota, superchargere, jante, gume, filtre etc. toate sa le gasiti sub pom gramada :D

NEbunu 22-12-05 14:08

si din partea mea Craciun Fericit si toate cele atat pt voi cat si pt masinile voastre

Yackone 22-12-05 17:41

Eu va urez tuturor Sarbatori legale si fericite!!!!Fiecare dintre noi isi doreste ceva pe la masina sau cate o masina dar pe departe cel mai frumos cadou o sa-l primeasca catalyn. un \"racer\" mic .Felicitari catalyn!!!

si inca o data pentru toti \"raceri\" Sarbatori Fericite, multa sanatate si bucurii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 13:58.

- Copyright 2026 4Tuning