![]() |
Re: Blow Off Valve
Quote:
Flacari in esapament si eliberarea presiunii cand clapeta de acceleratie se inchide. La motoare aspirate ai flacari in esapament...nu numai la cele turbo, si nu au mai nimic de a face cu BOV-ul si mai ales unde lasa aerul. La masini de acea e pus ventialtia inainte de turba ca sa fie mai silentioasa, fara fiss. |
Pai flacari in esapament apar cind ajung acolo vapori de benzina nearsa. Fie ca ai turbo cu anti-lag, fie ca ai aspirata sau turbo care nu trage suficient aer sau taie admisia o idee inaintea injectiei, sau din orice alte motive.
Daca pui blow-off si ventilezi atmosferic e posibil sa se intimple acelasi lucru, pentru ca daca senzorul de aer (sau cum se spune pe romaneste la MAF - Mass Airflow Sensor) e inaintea turbinei sau dupa turbina dar inainte de BOV si e pacalit de ventilarea atmosferica ajungi sa dai cu benzina pe asfalt (sau sa scoti flacari :) ). |
Quote:
++puterea pe care o are masina acum imi este suficienta avind in vedere ca ajung sa trag de ea cit poate sa duca maxim odata pe saptamina. |
Ceau ...is din timisoara si vreau sa stiu daca stie cineva de unde pot cumpara un fake bov sau pop off si cine monteaza ... ? ms.. ast ...
|
buna
sunt din cluj si as vrea sa intreb daca se poate monta pe un bmw 525 diesel din 2001 un bov din asta si daca este cineva in cluj care sa vinda sau macar sa il stie monta am tot citit pe acolo ca afecteaza turbina in timp...la reprezentanta la bmw nu ar putea confirma lucru asta?? si vreau sa intreb daca are cineva acelasi model de masina cu bov pe ea sa isi dea o parere si el ce parere aveti de ultimu de pe pagina urmatoare http://www.srz.ro/pagini/Blow%20off.htm un salut |
Quote:
http://www.hksusa.com/products/?id=3261 |
Sunt f bune. Am eu pe masina una de la el de vreo 6 luni si sunt f multumit de ea. Eu am modelul anterior, nu cel nou.
|
Salut nu prea cunosc si daia intreb sa stiu daca se poate sau nu.Si nu am avut rabdare sa citesc toate paginile. Am un Golf4 1.6 benzina m-ar interesa daca exista ceva de genu BOV daca nu am turbina? Este chiar tare sunetul scos de catre BOV.
|
Daca nu ai rabdare ....
|
Quote:
|
Dar aia suiera mereu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stie cineva bov merge pus pe motor kompresor?2.0 benzina cu compresor..daca da,unde si cum ? ma poate ajuta cineva?merci :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning