![]() |
Re: REGULAMENT CAMPIONAT DRAGRACINGEVENTS -2011
Quote:
|
va salut
parerea mea este ca la grupa S2 vor veni multi "participanti" din anii anteriori dar poate anul asta ca si spectatori doar.Am citit regulamentul,am observat ca nu numai eu am observat o mica/mare "greseala"( zic eu) la grupa S2, acum voi stiti mai bine,sper ca nu am deranjat pe nimeni postand aici. stima |
Pai spune-i pe numele ei:).. poate ,cine stie...ai vazut ceva ce alti zeci de ochi nu au realizat... orice parere e binevenita chiar daca nu e foarte intemeiata, atata timp cat este enuntata cu respectul cuvenit. Sunt sigur ca Gaju si Jeff sunt in asentimentul meu.
|
Grupa S2
- sub 2900 cmc aspirat si sub 1600 cmc supraalimentat Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 1586-2900cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel aspirat sau sub 1600cmc supraalimentat (turbo/compresor/nitro). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse e corect? am marcat cu rosu |
am mai discutat grupele,raman asa,ce pot sa spun ca un 1.6 turbo de care va speriati voi atat(respectiv Honda,ca un mini sau un czt nu cred ca va fi o durere fata de o tractiune spate de 2.5 sau 2.8) nu cred ca va ramine pe street pt ca nu va poate pleca cum trebuie si nici nu va face performanta.
ps : spune-mi si mie un Hondar care isi pune turbo si se va da cu masina plina si fara slickuri??? nu cred ca multi realizeaza diferenta dintre un semislick si slick. |
da ai dreptate,dar la street motor de 1.6( la honde ma refer) cel mai puternic e ala de japan(SYR)- aspirat si concureaza in aceasi grupa cu motor tot de 1.6( chiar acelasi motor) doar ca turbo
diferenta este intre motoare...nu poti compara 1.6 aspirat cu 1.6 turbo.. intr-un fel sau altul, vor fi fortati unii oameni sa isi puna turbo. asa vad eu lucrurile e parerea mea multumesc |
vezi ca mai e si grupe de profi
cu un 1.6 turbo pe fata fara slick dai 1 si 2 pe loc si crede-ma ca daca nu pune puterea jos si-o ia de la aspirat. nu mai creati atatea ipoteze,doar sa fie la pista si dupa aia vedem. |
sincer eu cred ca ar trebui sa se poarte casca la profi doar la masini de 11s sau mai putin........la cele care chiar este nevoie.
|
Da-mi si mie un motiv pt asa ceva !!!
|
Bine ca nu se cere echipament complet sau mai bine cu omologare valabila...e vorba totusi de siguranta fiecaruia dar unii nu inteleg asta...
Cu gplu ce se aude?daca se dau masin fara itp chiar am nevoie de omologare?mai ales ca la noi ai mai multe sanse sa fii lovit de meteoriti decat sa omologhezi ceva la rar.... |
@gaju: cu un 1.6 turbo pe fata fara slick dai 1 si 2 pe loc si crede-ma ca daca nu pune puterea jos si-o ia de la aspirat.
1 si 2 sta pe loc si cu a 3-a? ........... semi-slick inseamna tot street... |
2 Attachment(s)
pentru cei necunoscatori
prima e slick, iar a doua semi-slick |
Raul, te rog frumos nu mai dezinforma lumea - ai dovedit cat esti de cunoscator...
Ambele modele puse de tine sunt SLICURI :) |
vreau si eu semislickuri dinalea raul :lol:
|
Alea din a doua poza sunt de la Tamiya si sunt pentru masini cu telecomanda :lol:
Asa ca daca nu aveti jante de 1,5" nu sunt bune :lol: Scuze pt offtopic! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning